Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz home.barista #242898 üzenetére
Ez a márka webshopja, persze hogy szabad! 27% áfát és némi aprót számolj rá az árra. Bevált, elterjedt szerkezeteket vannak a Tisell órákban, egyiknek se jelent gondot a szervizelése.
Pszihonaranc:
A Citizen Attesa sorozattal egy kategória kb, mindegyik mai Oceanus igazi ínyencfalat.[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Pszihonaranc
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz Pszihonaranc #242903 üzenetére
Ínyenc, mert ritkaság és mert nagyon szépen kidolgozott, megmunkált high-tech kvarcórák.
Értéktartást fene tudja, annyira ritkán látni ilyeneket itthon hirdetésben... Meg úgyse akarod majd eladni.
Nekem japán piacosok közül egy OCW-S100G alapmodell van, ez igy kis ékszer:[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz fagyalllo #242904 üzenetére
Gyönyörű szép! Nem tudom mikor akar a Casio felébredni, hogy itt is van ezekre igény és kereslet. Mint ahogy a Seiko észrevette/belátta, hogy bizony nemzetközivé kell tennie pár Japán belpiacos modelt. És milyen jól tették.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz DonThomasino #242896 üzenetére
Szerintem hamarabb jelentkezik a lassulás a megnövekedett súrlódás miatt, mint a komolyabb kopás. Főleg, ha csak nagy ritkán van járatva. Mondjuk nem mindegy, mennyire modern anyagokkal szervizelték utoljára, pataolaj v szintetikus akármi. És persze ez csak egy laikus véleménye, nem vagy vele kisegítve.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
SOAD19
addikt
válasz Pszihonaranc #242906 üzenetére
A fekete számlapos se csúnya: [link] (videó)
-
SOAD19
addikt
válasz Pszihonaranc #242910 üzenetére
Igen ugyanaz, csak más színekkel operál. Szerintem mindkettő kapható, a fekete az biztos. Ha minden igaz, itt a legolcsóbb, legalábbis korábban nem találtam olcsóbbat: [link]
Bár, lehet érdemes most kivárni, hátha erősödik a ft. De optimista, naiv vagyok, tudom...[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz SOAD19 #242911 üzenetére
Meg se említsd az árfolyamot Pont ma-tegnap szakadt be Kell neki szerintem pár hét, mire visszakúszik.
Amúgy jó ára lenne, de az áfa és tsa. még erre jönnek rá gondolom. Úgy meg már azért elég csípős :sAmúgy azt tudni, hogy ezek nettó árak vagy sem? Mert sehol nem láttam feltüntetve, és ha már rajta van egy japán áfa és utána jön még rá magyar is, az nem tudom, hogy helyes-e. Elméletileg csak 1 lenne szabad. Viszont akkor meg miért nem írják, hogy nettó az ár?
-
SOAD19
addikt
válasz Pszihonaranc #242912 üzenetére
Ki tudja meddig fog tartani, ez a válság. Elkapta drága putinunkat a kapuzárási pánik, akar még valami nagyot alakítani, mielőtt elpatkol.
Igen a feltüntetett árat szorozd meg 1,3-mal és az megadja, hogy nagyjából mennyi is az annyi. Én egyszer rendeltem Eu-n kívülről órát, usa-ból a drop-tól, és mákom volt, átcsúszott a vámon. De sajnos ma már, ez esélytelen elméletileg.
Egy fekete nálam is tervben van már egy ideje, idén vagy jövőre csak összejön már. -
fagyalllo
őstag
válasz Pszihonaranc #242913 üzenetére
Ahogy az enyém, ez a kék is már kifutott, a két fekete számlapos kapható.
Itt a teljes kínálat: [link]
A japán webshopoknál nettó árakat látsz, nincs rajta a helyi áfa.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz Pszihonaranc #242917 üzenetére
Leginkább japán aukciós oldalakon nézelődnék, esetleg ebay, chrono24, nemzetközi fórumok...
Vagy ha tetszik a T150 is, az még kapható.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz fagyalllo #242919 üzenetére
Ismersz japán aukciós oldalakat? Ha igen mondasz? A t150-re rákerestem, szép, szép, de nem veszi fel a fentivel a versenyt (számomra). A fekete T150-en ha jól látom szinte semmi lume nincs, egyedül talán csak 9 és 6 óránál. A kéken XII kivételével végig van, jól látom?
-
fagyalllo
őstag
válasz Pszihonaranc #242920 üzenetére
Találtam egyet, ezt biztos nem venném meg. Nagyon drága és a béna fotókon is látszik, hogy feltűnően használt: [link]
-
-
Spet
addikt
válasz Pszihonaranc #242922 üzenetére
Az órán lévő szíj, és a mellette lévő pótszemek közötti állapotból.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
jlaudio
tag
Tegnap kellemes meglepetés várt a postaládában, a CW elküldte a legújabb magazinját.
A tavaly év végén vásároltam tőlük agy Sealandert de nem gondoltam, hogy még utána is gondolnak a vevőikre. Más is kapott tőlük magazint vagy csak velem kivételeztek? Jó értékelést irtam róluk a vásárlás után amit meg is köszöntek. 👍 -
fagyalllo
őstag
válasz Pszihonaranc #242922 üzenetére
Erre való a buyee és hasonló közvetítő cégek, ők intézik a szállítást.
-
SOAD19
addikt
válasz Pszihonaranc #242918 üzenetére
Köszi a felajánlást, de nem hiszem, hogy olcsóbban kijönne az ember. A posta ktg. ingyenes a japánoktól a linkelt eladótól. És az Erdély-Magyar posta ktg. elég húzós lehet, még lehet több is, mint a 8% áfakülönbség.
-
Feherfy
tag
Ha már úgy is ez a téma, CW oldaláról rendelve számítani kell bármilyen plusz költségre?
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
tomsolo
addikt
válasz Feherfy #242933 üzenetére
nem, de vámnyilatkozatot azért ki kell majd töltened valszeg
mondjuk én nem CW órát vettem idén, de szintén Angliából jött cuccok, ott a FEDEX-nek kellett egy engedély a vámintézésre meg a DPD mód ( az eladó fizeti a költségeket) vagy minek hívják.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
zoarden
tag
válasz Pszihonaranc #242920 üzenetére
És esetleg ez?
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
Veron
addikt
válasz SOAD19 #242937 üzenetére
akkor bukod, de továbbmegyek.
akkor mi van ha veszel órát, kifizeted az ÁFÁ-t, visszaküldöd mert hibás, újraküldik. akkor kétszer fizetsz ÁFÁ-t???
küldött egy új szíjat Eddie (Timefactors), itt volt Magyaro-n a csomag, majd hirtelen visszakerült Angliába. egyikünk sem tudja miért, de adófizetési felszólítás sem érkezett hozzám. érdekel.[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
tomsolo
addikt
válasz Veron #242942 üzenetére
ez az eladótól, bolttól függ
ha hibás/garanciás és vállalják a visszaküldést, akkor valszeg ők szívnak kétszer, érdemes elolvasni az adott márka,bolt állás pontját erről
egyébként az ÁFÁ-t ők valszeg vissza igénylik ilyenkor - már ha ők állták a az egész cehhet, és ha tudják - de a vámmal nem lehet mit kezdeni: az arra van hogy ha vmi bejön máshonnan akkor pénzt szed be érte az állam
a szimpla elállás már bonyibb, de itt is az apróbetűs rész lesz a lényeg
van ahol csak a javítást, cserét állják, minden mást neked kell állni
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
5-ös kezelő
senior tag
Seiko Boutique-nak ez úton is köszönet!
Beugrottam ma hozzájuk egy mutató helyzet - korrekcióra, mert a gyárban kissé csálén rakták fel az amúgy igen jó Heimdallr Monster órámra. Amikor a kismutató a hatoson volt, a nagy még nyolc perc késésben volt. Udvariasan, segítőkészen fogadtak és pár perc múlva már kész is volt. És nem fogadtak el érte semmit. Le a kalappal az ilyen úriemberek előtt!39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Pszihonaranc
senior tag
#242923 Spet :Jó a szemetek, én ilyen homályos selejt képekről alig látok valamit
#242925 fagyalllo : És a szállítási díj még a feltüntetett árakon felül van?
#242926 SOAD19: Valahol van postaköltség, valaki beleépíti az árba a költséget, láttam ilyet is olyat is, szóval postán is lehet takarékoskodni, meg az áfán is 2-3 rendelés esetén 8% áfa különbözet, azért már érezhető összeg tud lenni Plusz nem kell E-M postaköltséggel számolni, mert vannak, akik át tudják hozni. Szatmárnémeti, Nagyvárad, Arad itt vannak egy köpésre.
#242940 zoarden: Köszi a tippet Ez a T150-es amit előbb említett fagyalllo is. Színe hasonlóan szép, tetszik ez is, de azért a másik jobban megfogott!
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Veron #242942 üzenetére
Én úgy tudom, hogy EU-n kívül vásárolt dolgok, melyek már egyszer le lettek adózva, de később javításra vissza lettek küldve, (vagy akár cserére) az újbóli Magyarországra való megérkezésükkor már adóteher mentesek. Ennek nem tudom mi a koreográfiája, de feltételezem a csatolt számlákkal simán lehet bizonyítani.
Továbbá, ( ha most órákról és Japánról beszélünk) ha van valakinek japán egyetemen tanuló, nappali tagozatos ismerőse, vagy simán csak ott élő, hazatelepülés előtt álló ismerőse, akkor az 0% vám és 0% áfával tud hazaküldeni csomagokat. (Érték határ nélkül!!) Egyedül csak a vámkezelési költségeket kell megfizetni (pár ezer huf)
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Pszihonaranc #242946 üzenetére
Nem szoktam egyszerre 2-3 órát venni. Egy óránál meg nem olyan jelentős a különbség, kb. egy 10-es. De mindegy is, a közeljövőben úgyse tervezek venni. Most egy újabb, remélhetőleg utolsó G-shockot tervezek venni, egy GST-B400-1A-t, de még alszok erre is párat.
-
jookomak
őstag
válasz Pszihonaranc #242948 üzenetére
Rendes áruforgalomban igen, létező dolog a garanciális javítás, garanciás csere miatti kivitel (export), majd visszahozatal (import). Ilyenkor nincs vám és áfa fizetési kötelezettség. Postaforgalmat nem vágom, ott nem dolgoztam.
A külföldi eladó alapvetően nem fizet áfát, hiszen külföldre ad el. Illetve ha már kifizette, akkor az export eljárás után ezt visszaigényelheti. De ez minket vevőket abszolút nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest