Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz dud998 #242732 üzenetére
Ez egy Seiko 5, ne legyen már drágább! Amúgy tényleg jó lett, talán ez a második 5-ös, ami 10 percnél tovább tartó birtoklási vágyat keltett bennem.
A Sharp Edge messze más kategória, de én egy 30 ezres Vostok esetén sem szeretek a tárolási pozíciókkal játszani, nemhogy 10x drágább órákkal tegyem ezt. De mennyi az a rengeteg sietés, amit a 4R produkált? Szerintem simán 10 s/d alatt tartható trükközés nélkül is, ha rendesen be van kalibrálva.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz SOAD19 #242704 üzenetére
Nem rossz kombó.
Kicsit freudi az 1. képen a háttér textúrája. Úgy néz ki, mint egy szőrös férfiállat combja.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Nimda
addikt
válasz Putyin90 #242733 üzenetére
Ilyen gyenge fényforrásnál rakhatod közvetlen közelébe. Párszáz lumen lehet a fényereje. Napokig is eltarthat, közben ~kétszer cserélsz elemet benne. 3-5000 lumentől indul a van értelme kategória, ami sajnos nem olcsó mulatság.
A lényeg: ha egyszer megindult felfele a töltés, biztos nem hibás az óra. Onnantól felesleges etetni, eszik az magától is, ahogy hordod. Nekem is van egy olyan gshockom, ami nehezen veszi a töltést, de ez nem hiba, csak több és tartósabb fény kell neki, mert más a szerkezet. A mindennapi hordásnál, de akár az ablak mellett tárolva is, kap annyi kaját, hogy szinten tartja a töltést, lemerülni sosem fog. Maxra tölteni meg nincs értelme állandóan. Ezek másképpen viselkednek mint a kis energia igényű sima rádiós fényevő kockák, ugyanis itt van egy BT is ami eszi az áramot, lassabban töltődnek. Az akku típusa ugyanaz (CTL1616)
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
FB-on kinéztem egy órát,mire kell figyelni használt óra vásárlásnál a külsérelmi nyomkon kívül?
-
pulutodurumo
őstag
válasz ToBeY #242756 üzenetére
Hogy ne b@55zanak át . Keress képeket a neten, nézd meg, hogy mindene olyan-e mint kell. A szerkezet állapotát meg úgyis csak órás tudja felmérni szétszedés után. Ha csak pár éves a típus, akkor nagy baj nem lehet. Kivéve ha jól odaverte, leejtette.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
dud998
őstag
válasz dzsi23 #242751 üzenetére
Én is már rendelném. De amúgy 1000 darabos limitált széria lesz.
Sok évvel ezelőtt volt, de asszem 10 mp felett volt. De lehet csak nekem voltak túlzó elvárásaim. Na meg a tekit szerelemből vettem.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
ToBeY
nagyúr
válasz pulutodurumo #242757 üzenetére
Ez egy Steinhart szerintem nem nagyon hamisítják 2018-as, papíron jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
MARVEL
tag
válasz ToBeY #242756 üzenetére
Nagyon meg kell nézned, hogy mit veszel! Kérj több képet és videót is az óráról. A karcokra ügyelj! Jellemzően mélyen hallgatnak róluk a hirdetők. Kritikus pont a hátlap és a tokfülek. (Vannak akik nem tudnak szíjat cserélni és stiftleszedővel szétkarcolják a saját órájukat. Jártam így én is egyszer-kétszer. 👽) Persze a tokot utólag fel lehet políroztatni. A legfontosabb nyilván a szerkezet. Mikor látott az óra utoljára szervizt? Hol szervizelték? Tömítéscsere mikor történt? Vannak róla az eladónak dokumentumai? Az óravásárlásról vannak papírok? Egy bizonyos érték felett egy eredetiség vizsgálatot azért ajánlok. Manapság még a belépő kategóriás Seikókat is hamisítják, jól nézd meg, hogy nem valami "occó" kétpálcás replikát hirdetnek-e eredetiként.
Most olvasom, hogy egy Steinhartot szeretnél venni. A Tisell SZERINTEM egy fokkal jobb minőségű homázsokat készít. Másfél évvel ezelőtt vettem egy Steint. Nekem nem jött be. Általában ETA/Sellita SW200 szerkezettel szerelik őket. A lume jó volt, de a tok élei túl kéményre sikerültek, már-már szikravetőzni lehetett az órával, a fémszíj meg hajlamos megvágni az ember karját. Egyébként egy 2018-ban gyártott óránál a szerkezettel nem hiszem, hogy gond lesz. Tudomásom szerint a Steineket nem is hamisítják és alapvetően szeretik is őket a tulajdonosaik.
[ Szerkesztve ]
-
sebixxx
tag
válasz Pete55555 #242745 üzenetére
Szep az orad!
Nekem is ugyan ez a szitu, vekony a csuklom elegge es en is pont a 3. legkissebb szemre tudom bekapcsolni, mondjuk en a 2. bujtatot feltudom huzni a vegere es ugy mar nem log ki, de akkor picit nyomja a kezemet a bujtato... Viszon az en oramnal, ha megfigyeled forditva van a csat veg igy a kiallo resz belulre kerult igy pont azt keruli el, hogy beakadjon, direkt igy van tervezve gyarilag, hogy turazas kozben pl. ne akadjon be sehova...
Mi lenne, ha megforditanad az oradon a szijakat? Szerintem eleg jo megoldas, nekem fel se tunt igazabol csak mikor olvasgattam az oramrol akkor derult feny erre a megoldasra es eleg logikusnak tunik szerintem is.I7 5820K 4.3ghz + BQ Dark Rock 3 ,Asus Strix X99 ,Corsair Vengeance (4x4 GB) DDR4 2666 MHz,MSI GTX 1080Ti Gaming X, Samsung 850EVO 250GB SSD+WD Black 1TB HDD ,Corsair RM650i 80+Gold, Phanteks Enthoo Pro M+ 4db Aerocool D.S. 14cm
-
dud998
őstag
-
MARVEL
tag
Németországból rendeltem egy órát. Áfa és vám felszámolására számíthatok?
-
szekzol
tag
válasz szekzol #242762 üzenetére
Kb. bő 4 órát volt a csillár izzó elé akasztva és most FULL-t mutat, tehát valamennyit töltött. Egyébként a kép csalóka, a telefon kamerája szabályozott vissza, közel sincs ilyen félhomály.
Mivel 3 solar órám van és a csilláron körben 3 izzó időnként használni fogom ezt a megoldást borúsabb időszakokon -
dud998
őstag
válasz szekzol #242773 üzenetére
Star Trek: Hajónapló, csilláridő…
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Quartz51
tag
válasz dzsi23 #242777 üzenetére
A válaszoddal csak az a baj, hogy az áfafizetési kötelezettség nem attól keletkezik, hogy ezt MIKOR közlik veled. Tehát csak pongyolán fogalmaztál. Drága barátunk meg nem adta meg az összes paramétert, ami alapján 100%os választ lehetne adni, tehát ez esetben meg elhamarkodottan válaszoltál.
De aki egy órás fórumon kér adózási tanácsot, az meg magára vessen :) -
-
dzsi23
addikt
válasz Quartz51 #242783 üzenetére
Ez nem csak egy konkrét eset, hanem az alkalmazandó szabály ÉS egy konkrét eset. Marvel pedig már leadta a rendelést, mielőtt feltette a kérdést, én válaszoltam neki (nem lesz plusz költsége), tekerjük még tovább? Most már linkelheted a hozzászólásom, ahogy kérted...
-
jookomak
őstag
válasz dzsi23 #242766 üzenetére
Nekem volt Steinerhart ocean 1, még az etás alu lünettás. Jelenleg Tisell Marine diver, sokkal jobb volt a Steinerhart. Nálam pont a Tisell az, ami karcol, vág, éles. Mondjuk a szerkezetet kifogtam, mert cosc superlative master chronometer official top pontosságú. Napi 2 mp
Amiben jobb a Tisell: kerámia lünetta, glidelock, plusz nekem a mérete is jobban fekszik.
Minden másban a Stein. -
GorkyZero
csendes tag
Fémcsatban az Eulit vagy a Diloy márka a jobb?
-
Sir Pocok
őstag
A Casio kidobta az MR-G prémium kockát.
The watch has a titanium “TI64” case, a titanium “DAT55” band, and a bezel made of “COBARIUM” (presumably meaning “Cobarion”). Cobarion, a cobalt-chrome alloy that is four times harder than pure titanium, was previously used on MR-G models like the $4,000 MRG-G2000CB-1A and the $8,000 MRG-B2000BS-3A. The Ti64 alloy is known for its strength and corrosion resistance, and DAT55 is another strong and lightweight titanium alloy that is used in high-end golf driver clubs.Az ár várhatóan 3500 - 4000 dolcsi körül.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Nimda
addikt
válasz Sir Pocok #242790 üzenetére
Hát ezt sem vesszük meg
Szóval az egyedüli különbség a nagy keménységű titán-kobalt-króm ötvözet, ami a cikk szerint 4x keményebb mint a tiszta titán. A belbecs ugyanaz mint a többi BT -s, STN kijelzős modellnél.
Hát nem tudom, kíváncsi lennék a karc és kopásállóságára.[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz Sir Pocok #242792 üzenetére
Kíváncsi leszek hol lesz a vége (árban is). 2018- ban mikor piacra dobták az első acélkockát, még az volt a csúcs. Aztán jöttek az ionkezelt színes verziók, majd a titán őrület.
Azóta a werk semmit nem változott. Mondjuk mit lehetne még újítani rajta?
- vibramotor, ami értesítéseknél jelezhetne
- a keretben lévő pontmátrix megjeleníthetne egy üzenet ikontPersze okosórát ne csináljunk azért belőle
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Nimda #242793 üzenetére
Amit én szeretnék az pl. Bluetooth és a Wave Ceptor helyett a GPS idő pontosítás. Minden más jó ahogy van, nekem a műanyag tok is tökéletes. De ezt a 3-4000 dolláros árat már pofátlannak tartom. A “sima” fém kocka 180 ezer forintos árát is amúgy.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz Sir Pocok #242790 üzenetére
Tudsz adni egy linket? Néztem de nincs fent a g-shock.com oldalon.
-
dzsi23
addikt
válasz jookomak #242788 üzenetére
"Amiben jobb a Tisell: kerámia lünetta, glidelock, plusz nekem a mérete is jobban fekszik."
Nekem is bejött a fényes kerámia, a glidelock is tök jó, bár eléggé bumszli a csat. A Tisell tokmérete számomra is szimpatikusabb az Ocean One-nal szemben, de van Ocean 39 is a Steinhartnál, ami talán még jobb lenne, és kerámiásból is nagyon sok van már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest