Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
'Beat error'ral kapcsolatban érdekelne, hogy bármilyen szinten is rossz jelenség-e a szerkezetnek hosszútávon? (Egy nagyobb érték.. 1,5ms től mondjuk) Utánanéztem, nagyjából értem mi ez, valószínű nem vészes dolog, nem is beszéltek káros hatásról, azonban felmerült bennem a gyanú... hátha nem jó ez, rosszul cseng ez az errrror itt a fórumon keresve 6 hozzászólást olvasva sem lettem megvilágosult.. remélem majd most : P
-
fagyalllo
őstag
-
zoarden
tag
válasz Mittu88 #239845 üzenetére
A felárazás utáni leárazás tipikus példája egy a kinézettel közeli rokon óránál.
:-)
Dzsi23 linkelt az emagról egy másikat, aztán ennek mentén nézegettem hogy milyen egyéb Orienteket kínálnak még, így találtam ezt.I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
demars
addikt
válasz fagyalllo #239855 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, picit olvasgatok azért én is. Feltűnt, hogy a szerkezet NH36 és NH38 és úgy tudom ezek japán werkek.
Minden esetre szép óra, és ahogy írtad, árban látszik a különbség.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
zoarden
tag
válasz dzsi23 #239857 üzenetére
persze ez így van. Nem emagspecifikus jelenség. Minden cucc árát meg kell nézni mindig máshol is, mert adott esetben szélsőséges árkülönbségek vannak.
Amúgy Emagnál pár hónapja(?) volt tök jó áron Triton. Majdnem elcsábultam, de az én kezemre kicsit nagy és amúgy is sok már a diver(zitás:-) a dobozokban.I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
válasz Mittu88 #239858 üzenetére
hát ez a típus olyan semi-skeleton inkább, nem teljes-de lehet pont ezért tetszik neked?
De ahogy mondtam mindenkinek más az ízlése így véleményeket nem érdemes szembeállítani egymással.
A legelső órám, ami az órabuzulás szokásos, elsőlépcsős és szinte elkerülhetetlen tanulópénz stációjában nekem az első volt, egy "caruselles"-es - a csuklóméretemhez orbitálisan nagy óra volt. Eleinte állandóan a billegőt bámultam, amikor csak tehettem :-)
Ezzel nem azt mondom hogy az open heart meg a skeleton általában csak az első szerelem, nincs vele semmi gond csak az ember ízlése változik idővel, meg a szeme gyengül :-) és már nem lesz olyan fontos hogy a horgonyvilla mozgását kövesse...I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
válasz Polarstar #239865 üzenetére
Kár hogy meghótt az a Vosztok projekt. Én ncssárga 'antennarácsos' számlappal igényeltem volna.
Ez a Spinakker jól néz ki nagyon, de a kismutatóról a kocsi műszerfalon motorhibát jelző ikon jut eszembe
...jómúltkor elővezetted és ennélfogva beleégetted a retinámba a Citizen NY0040 citálásakor a 12-es pozícióban lévő "alsógatya" indexet...
az asszociáció hullámai máig tranzienseket okoznakI want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
hallador
addikt
válasz fagyalllo #239822 üzenetére
Természetesen igazad van, fordítva értetem hülyeséget írtam.
Egyik gyártó sem fogja javasolni. Régen sem javasolta. De ez nem jelenti azt, hogy nem is lehetne. Ugye elég csak a 30 000 - 45 000-es motorolajcserére gondolni melyik gyártó javasolja, hogy 10 000-enként cseréld az olajat, ja hát 100 000 - 150 000 km között motorfelújítás? Ha meg 10 000-enként cseréled, akkor 500 000-enként. Tehát aki nem hülye az nem 30 000-enként cserél olajat. Valahogy így van ez óráknál is? Szerintem igen.Nekem van 4 mechanikusom, ha ezt beviszem a Váci utcába, akkor négy évente lenne 200 - 250 000 Ft. Szóval ja ha kiszámolod. ~ 10 év alatt behozza az árát...
Egy Tissot, Doxa mióta prémium termék? Azért nagyon el vagy tévedve ha Porsche szinthez hasonlítasz egy ilyen két pálcás szerkezetekkel felszerelt órákat. Persze ha szerinted a Porscheba Renault Clio Diesel motor van akkor ja.
Lassan ott tartunk, hogy az 1982-ben bemutatott 2824 van az órában akkor összeteszem a két kezem, mert a swissmatic és baráti köre olyan messze van a prémiumtól, mint grósz karcsi bácsi Muhantma Ganhi-tól.Ja amúgy a linket megnyitottam, és csak a Swissmatic kerül 120 CHF-be, ha valami értelmes szerkezet van az órában, akkor már nem ennyi lesz és ez csak ez alsóházas Tissot.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz fagyalllo #239863 üzenetére
Ezeket az NH szerkezeteket még Hong Kong-ban gyártják? Illetve a Seiko még mindig nem adja a teljes nevét ezekhez? Csak érdekelne, hogy vajon lehet tényleges különbség a Seiko saját óráiban lévő szerkezetek, és az NH-k között, vagy csak egy tömeg termelésre felépített kínai gyárban ontják ezeket seiko movt alapján?
Köszi a választ.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
tng
tag
Óratartó állványt tud valaki jót? Olyan kéne, amire 6 óra elfér, és nem doboz, hanem olyasmi, mint egy ékszertartó/karkötő tartó. Na meg nem 15-e Ft, mint ez... [link] Amúgy ez jól néz ki, tehát valami ilyesmit, vagy T alakút szeretnék, de nem nagyon találok jót, ami nem röhejesen drága vagy gagyi. Van valakinek valami bevált?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Polarstar #239861 üzenetére
Vostok gyár nem vállalja a külsős tervek elkészítését úgy néz ki. Ez is bedőlt, a Luna dude és a Spanyol órás is.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dzsi23
addikt
Főzött már valaki gumiszíjat? Mik a tapasztalatok? Videók alapján hasznos lehet.
Azért ezt fájdalmas volt végignézni: [video]... -
SOAD19
addikt
válasz fagyalllo #239879 üzenetére
Én is, bár lehet wc papírból volt húsos palacsintának álcázva (nyilván nem ettem meg, csak megkóstoltam). Unokatesóm még '99-ben bérelt ki egy büfét a Balatonnál, és én is mentem melózni hozzájuk. Egyik nap felajánlotta, hogy csinál nekem kajára húsos palacsintát, mondom oké, jöhet. 14 éves, nagyon naiv, hiszékeny voltam még akkoriban láthatóan.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz fagyalllo #239879 üzenetére
Én nem vagyok ennyire gurmé, megelégszem a főtt gumiszíjjal.
Az oka egyébként az, hogy a vajpuha és r0h@dt kényelmes gofri szíjam már kifutott a CNS-nél, mert kijött náluk a "Waffle 2.0", ami már abszolút nem gyűjti a port (az első változat sem gyűjtötte vészesen), cserébe sokkal merevebb lett... Nem mondom, hogy annyira rossz, mint a Tropic 1.0, ami szerintem csontot is képes lenne törni, nem csak a bőrt, de nem kellemes. A Tropic esetén egyébként éppen a 2.0 változata lett puhább, de nem annyira, mint a Waffle 1.0...
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok!
Tudja valaki , hogy a timestore.hu oldalon eredeti órákat árulnak e ( pl:Michael Kors) , vagy replikát?
-
dzsi23
addikt
válasz WhiteWalker #239886 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz WhiteWalker #239886 üzenetére
Ha replika lenne, akkor nem Michael Kors lenne ráírva, ha az van, de nem eredeti, akkor egyszerűen hamisítványnak hívjuk.
Egyébként eddigi infók alapján a bolt rendben van. A példaként emlegetett márka kevésbé, mert a szokásos csicsa, szép?, de jól túlárazott termék, valami olcsó szerkezettel.
Ha van esetleg konkrét elképzelés, akkor érdemes bedobni ide, mert kaphatsz értelmes választási lehetőségeket.
Ja: ajándkba órát csak az alannyal együtt érdeme, mert meg fogod járni, ha élőben a csuklóján nem úgy fog mutatni ,mint elképzelte képről. -
WhiteWalker
nagyúr
-
dzsi23
addikt
válasz WhiteWalker #239890 üzenetére
Ez már az asszony szerint is csicsás, de pl. a főnököm asszonyának hasonló van, ő szereti. Ha nagyon vékony keze van, akkor nagy lehet a 39mm-es átmérő.
-
Kbali
nagyúr
válasz WhiteWalker #239892 üzenetére
Nemcsak az átmérője nagy, nekem a képeken vastagnak is tűnik, plusz a szíj közepe műanyag?
-
Yszapos
tag
Sziasztok
A napokban néztem egy kronometer videót amiben valmiért megjelent egy ga-2100 szériás gshock, Viktor vette valami akcóban talán és eléggé lekezelően, vicceskedve beszéltek az óráról. Én pont egy ilyen szériás órát tervezek venni a napokban egy rokon kamasz gyereknek karácsonyra.
GA-2100VB-1AER típus és GA-2110ET-8A típus között variálok.
Ezek az órák a funkciókat leszámítva rosszabak lennének valamiben, mint egy másik típusba tartozó gshock? Vagy miért lett lefikázva ennyire a srácok által? -
tng
tag
válasz dzsi23 #239885 üzenetére
De, simán elképzelhető. Nem azért raktam be, mert ezt szeretném mindenképp, szerintem 15e Ft-ért eleve drága ez a darab. Azért raktam be, hogy valaki tud-e olyat linkelni, ajánlani, ami neki bevált, és esetleg hasonló. De a lényeg igazából az, hogy ne doboz legyen, hanem állvány, és olyan, amiről lehetőleg nem fordul le az óra, ahogy te is írod. 6 db órám van, átlagban 50-60e Ft körüliek, tehát nem egy milliós értékű óragyűjtemény, de azért így csak jól mutatnának.
-
xXxian
senior tag
válasz hallador #239872 üzenetére
Nagyon off, de...
A sz@rolasz Puntonkban 300e km van, szalonból jött. 30e km-t ír a gyár csereperiódusnak, ezt követjük, magam cserélem az olajat. A motorban eddig 1db izzítógyertyát kellett cserélni (ekkor már kicseréltettük mind a négyet egy füst alatt), minden más úgy van, ahogy a gyárból kijött az autó.
9db önállóan megvalósított olajcsere az autó esetében kb. 9*25.000=225.000 forint. 29db olajcsere 725.000 forint, fél millió a difi, ebből kb. kijön egy új motor.
Ha szervizben csináltatod, legyen a díj 40k. 9*40k=360k. 29*40k=1.160.000 - 800k a különbség.
S most gondoljuk át újra, ki is a hülye!
(s még nem is beszéltünk a 9*3l vs. 29*3l fáradt olaj okozta környezetterhelésről)
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest