-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz wjbhbdux #82180 üzenetére
Csak mondjuk akkor azt is lemásolhatták volna, hogy egy dlc-ben több órányi plusz móka van. Ilyen szempontból az Oblivion sem volt rossz, ott a horse armor lógott csak ki a sorból.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Remélem beszereztétek már a Gabe Newell Simulatort!
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz maross #81955 üzenetére
"Alig hasznalt" The Crew meg hasonloval van tele az apro. Aki csak a dobozt akarja eladni es johiszemu, az ki is irja, hogy aktivalt.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz DrTechnoid #81898 üzenetére
Milyen premium jatekra szamitottal 1 euroert (ami az eladonak is megeri)? Szerintem a napnal is vilagosabb, hogy ingyen osztogatott meg bundlis maradek cuccokat szornak igy ki.
-
Csapoati
nagyúr
válasz 30z.Samu #81754 üzenetére
Ott van a kliensben bal alul a termék aktiválása gomb, ott elég megadni a kódot.
Viszont a kártyahasználattól való ódzkodást nem értem, errefelé halad a világ. Lehet kimondottan netes vásárlós kártyát is kérni a banktól, amin aztán csak annyi pénzt tartasz, amennyi épp kell.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Nálunk du. 2 az Amerikában mindenhol kb hajnal vagy reggel. Én is ezt az időpontot tartanám ideálisnak az update-ekhez. Már ha európaiak dolgoznak az ügyön. De még a 4-5 óra is jobb lenne délután, ha amcsik programoznak, mert talán még akkor sincs csúcsidő mifelénk.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Norbi095HUN #81509 üzenetére
Röviden: sehogy. Amit egyszer aktiváltál, azt max törlik, de újra aktiválni sehova nem fogod tudni.
-
-
Csapoati
nagyúr
Miert? En mostanaban 4 jatekot futtatok allandoan. 3 idle clicker, 1 meg amivel aktivan jatszom. Nincs semmi korlatozas, a szoftver hasznalati joga a tied tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Joey89 #81101 üzenetére
Persze, több gépre is nyugodtan telepítheted a játékaidat. A mentések viszont csak akkor érhetők el párhuzamosan, ha felhőbe ment a játék. Ezt az adatlapján tudod megnézni az adott címnek. Ha nem így ment a cucc, akkor másolgatni kell, vagy valamilyen game save managert használni (és másolgatni ).
-
Csapoati
nagyúr
Az engem is érdekelne. De legalább nem negatív sznobizmus az ok.
Assimilator: Az sem lehet gond. Én amikor elkezdtem a Steamet, sokkal több tört játékom volt, mint eredeti. Most meg 500+ eredeti és 0 tört az arány, és közben sem kopogtatott a NAV.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Bj Brooklyn #81064 üzenetére
De... mit ártott a Steam? A játszáshoz nem kell semmilyen egyéb funkcióját használni. Patchelésekhez meg sokkal kényelmesebb, mint bármilyen eddigi módszer.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Assimilator #80695 üzenetére
Ugy, hogy januar 1-jen feloldanak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz AxBattler #80527 üzenetére
Csak a jatekot, nyugi. En 10+ vasarlasnal jarok a g2a-n (uPlay, Steam es battle.net kulcsok) es meg egyet sem vettek el. Ami gyanusan olcso, azt erdemes kerulni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Jol tudod. Ez kis kedvesseg a regi vasarloknak (akik azert nem feltetlen csak 33 euroert vettek meg a 3 reszt), masreszt addig is generalja a bevetelt. Aztan aki keson eszmel, az tobbet fizet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz eszement24 #80493 üzenetére
Lehet mert 3 euro is sok egy plusz kameranézetért?
-
Csapoati
nagyúr
válasz realmdrude #80208 üzenetére
Nem oda kéne neki menni, hanem ahonnan a játékot vette. Fura is ez nekem, hogy PP helyett Walletre ment.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Ryder62 #80122 üzenetére
Ja, hát ha annyi pénzed van, hogy ha nem gáz pár szar játékot 5-10-15-20 euróért behúzni... Én inkább kipróbálom és visszakérem az árát, ha nem jó. Most pl a Toy Soldiers Complete-et vettem így félszívvel, de biztos nem refundoltatok, mert elég jó lett. Viszont ha nem olyan lett volna, mint amit vártam (inkább tower defense, mint akció), akkor szemrebbenés nélkül visszakértem volna az 5 eurót.
szerk.: Hunbeast87 példái is teljesen korrektek. Az a gáz, amikor korábban valaki csak kifarmolta a kártyákat és utána kérte vissza a refundot. Na ez már brazilkodás...
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #80079 üzenetére
Ezt mind vegig is jatszod az oszi + teli sale-ig?
En ezeket vettem:
J. U. L. I. A
realMyst Masterpiece Edition
(ma meg talan behuzom a Toy Soldierst vagy az AoE3 Complete-et)Osszesen kb 10 euro (vagy 15 lesz). Igazabol ami kellett, az vagy megvolt mar, vagy meg tul draga.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz -secret- #80037 üzenetére
Az meg nem zarja ki 100%-ig, hogy aktivalhato lenne, de ezen a listan sincs rajta, igy tenyleg nem teheto fel Steamre a dobozos valtozat.
-
Csapoati
nagyúr
válasz regener #79962 üzenetére
Ha nem baj, hogy régiek: Ford Street Racing, GTI Racing, Xpand Rally Xtreme (ezek ilyen 1 euro körül vannak).
Ilyenek viszont hogy kerülnek a Steamre? 10 éve is hányingerem lett volna tőle.
“better than Project Cars, Drive Club, and Forza Horizon 2”
81 – Family Friendly GamingLOL!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz cskamacska #79738 üzenetére
Még ha több XP-t adna a durvább kitűző... de így? Kb. annyi értelme van a dolognak, mint valóságshow-kat nézni. Lehet, de minek?
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
A Microsoft Flight Simulator az imént -130%-kal -11,11 euróra volt leárazva. (vásárolni biztos nem lehetett persze).
-
Csapoati
nagyúr
Valamit csinálhattak a kártyákkal, mert amikor elindítottam a Monster Game-et, a fő accomon 5 kártya esett azonnal, a második fiókon meg 4. Lehet gyorsan megadták azokat, amik nem estek eddig ki?
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudom mit porogtok ezen a jatekon. Egyszer elinditome este, aztan ugyis random modon jonnek a kartyak - amennyi, annyi. Igy is ingyen van, ket fiokkal tobb eurot is be lehet zsebelni a sale alatt.
-
Csapoati
nagyúr
Na az szerencsere nem mozgat meg engem. A szintem is csak azert 21, hogy nagyobb eselyem legyen a boosterekre (16-os voltam kraftolt kituzok nelkul). A jatekokat meg osszehordta a szel (sale?).
-
Csapoati
nagyúr
válasz -secret- #79397 üzenetére
Kb. annyi, mint neked, kicsivel tobb. De max a kituzo miatt erdekes, az meg ugye 500 utan csak 1000-nel jar. Addig meg nem szeretnek eljutni, max 10 ev mulva.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Assimilator #78914 üzenetére
Hát nem tudom, az egérgyártók biztos szívesen szponzorálják. Amúgy még 2 percet nem tudtam egyhuzamban tolni, mert folyton megáll a kommunikáció köztem és a szerver között. Mondjuk nem is vártam mást mára.
-
Csapoati
nagyúr
Én nem is tervezek semmit sem venni. Max 1-2 apróságot, de amit akartam az vagy megvan, vagy még drága és kb télre lesz ákcijaus, vagy még meg sem jelent.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz ImpersonatoR #78649 üzenetére
Csak befogadták, de nem fogod visszakapni szvsz az árát. Hogy miért? Mert még tavaly vetted meg.
-
Csapoati
nagyúr
válasz warcat #78642 üzenetére
Vaszínűleg ez lesz. Mondjuk egyébként a Valve-nak mindegy, mert hát ők ugye a kártyák utáni jutalékből is jóllaknak.
SenorGrande: Vagy ez, ja. Valamit biztos kitalálnak.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Zamery #78639 üzenetére
Na mondjuk ez így érdekes. Nem vezethetik be, hogy ha az első kártya kiesett, már nem refundolható, mert az kb 20 perc. Viszont az se megy, hogy a refundnál elveszik a kártyákat, mert addigra rég eladta a tulaj. Kemény ügy ez.
-
-
Csapoati
nagyúr
Kérem szépen, működik a refund! 3 napja indítottam el a dolgot és hajnalban már vissza is adták a pénzt a walletemre.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Gondolom egy pár játékos fiókon azért gyanús lesz egy idő után a sok refund. Akinek meg sok játéka van, az szerintem nem foglalkozik ilyen megoldásokkal, aki pedig eddig is torrentezett, miért változtatna a szokásán?
-
Csapoati
nagyúr
Hát tekintve, hogy két heted és két óra játékidőd van a refundra, így sok visszaélés nem nagyon fordulhat elő. De sehol nem írnak semmilyen korlátozást.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Még nincs implementálva és miért lenne ban akármire is? Raktárba vásárlásnál miért lenne refund? Szerintem nincs, hisz ki sem próbáltad.
Steamen amúgy itt van a faq: [link]
Refunds are designed to remove the risk from purchasing titles on Steam—not as a way to get free games. If it appears to us that you are abusing refunds, we may stop offering them to you. We do not consider it abuse to request a refund on a title that was purchased just before a sale and then immediately rebuying that title for the sale price.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ez nagyon nagy horderejű hír. Angolul nem tudóknak: ezentúl bármelyik játékra kb bármilyen okból lehet kérni refundot. Szóval a szar és becsapós játékok ideje leáldozott. 14 nap áll rendelkezésre a vásárlástól és a játékidő nem haladhatja meg a 2 órát. Azért ez elég korrekt, mert pl ha valaki elnézte a gépigényt, vagy full bugos a cucc, az hamar kiderül. Ja és egy héten belül meg is jön a refund, Steam walletre, vagy arra a kártáyra, amivel intézted a vásárlást. Vannak persze kivételek (pl ha szintet léptél a dlc miatt a karaktereddel mondjuk egy rpg-ben, meg az aktivált gifteknél sem lehet ilyet), de amúgy a dlc-kre is érvényes.
-
Csapoati
nagyúr
válasz #42308056 #78428 üzenetére
A WTCC 2010 dlc-ben ott van Nooorbi is, igaz meg a kek Seattal.
Lackki: En is vettem mar hozza 9 euros DTM 2013-at, de ha mindent szeretnek, az inkabb mar 100 euros szint.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz cyberkind #78414 üzenetére
A nagy spílerek elszórnak 100-200 eurót is, persze kizárólag a 10 fiókjukon lévő fullos walletből. Én ilyen 15-20 euro körül szoktam max., java részét szintén walletből (ha van épp rajta). De idén játékmoratórium van, max. 1-2 apróságot vagy dlc-t veszek, aztán majd az F1 2015-öt ha már jól leárazták valahol, meg az új NFS Undergroundot.
A menet az, amit a képen látsz. Vannak napi akciók, 8 órás akciók, meg ez a community choice, amire te is szavazhatsz. A kártyás dolog meg lutri, hogy idén hogy lesz (eddig a szavazások meg költés után kaptál speckó vásáros kártyákat, amiből kitűzőt lehetett csinálni).[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem neked a Project Cars való kezdésnek. Az lehet azért elég komoly szimulátor is, de a segítségekkel meg elmehet a majdnem árkádig is. Na meg persze autófüggő is a dolog. A beállításokból viszont nagyon sok van és nem tudok még magyarításról.
-
Csapoati
nagyúr
Project Cars, Assetto Corsa (ez valamivel kevésbé megbocsátóbb és "szimulátorosabb", cserébe nincs időjárás és grafikailag is kicsit gyengébb). Ezek elfutnak a te gépeden is, legfeljebb mediumon. Ami eszembe jutott még: Grid Autosport. Ez jóval árkádosabb, de azért messze van az NFS-féle falon kanyarodós stílustól is.
-
Csapoati
nagyúr
Újabb gyöngyszem a Steamen: Lunch Truck Tycoon!
Tudom, hogy szubjektív a dolog, de azért mégis csak meg kéne húzni egy határt minőségben, ami alatt nem kerülhetnének fel játékok a Steamre. Egy dolog a téma, de pl a Goat Simulator is egész jópofán meg van csinálva. Na de ez...
-
Csapoati
nagyúr
válasz kriszpontaz #78350 üzenetére
DISCLAIMER:
*** NOT ENOUGH NAZIS WERE HARMED IN THE MAKING OF THIS GAME ***!!!
-
Csapoati
nagyúr
válasz DrTechnoid #78320 üzenetére
Egyertelmuen az evszazad vasara, 92-93-ert mar nem erte volna meg egy festes, amit masok nem nagyon latnak, te meg nem azt figyeled. De nem gonoszkodok, gondolom nem a GTA 5 helyett vetted.
htc07: En a menzan mindig hagytam a levesbol, hogy megkaphassak az etiopok a maradekot. Ez igy megfelel?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- Akvarisztika
- Asus P5QL-E alaplap és Kingston DDR2 KHX8500D2K2/4G probléma
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...