Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
válasz mikromanus #40603 üzenetére
igen van egy ereje. ellövöd, 15 secig van forcefielded, aztán abból a sentryből nincs több. a gyárból meg még nem jön ki 15 sec alatt az új... mivel rushról beszélünk nagyon nincsen felhamozva sentryd...
de ha már itt tartunk neked meg csak nyominger queeneket kell hoznod védekezéshed, azzal healeled a crawlert, a roachot, vagy a másik queent. Nem tudom mikor láttam utoljára olyat hogy a zerg belehalt volna a korai gw pushba, amit szerinted olyan necces megfogni mert mikrózni kell. ha protossnak kell mikrózni az tök egyszerű silver liga, a zergnek, akkor ahhoz gm kell
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest