Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz nubreed #2659 üzenetére

    Játék közben ki lehet a beállításokban. Azt hiszem a Hud-ot kell kikapcsolni. Ezt is fordítottam, szóval meg lehet találni. Olyasmit kell keresni, hogy lélegzet, és Gázmaszk látszódik, vagy valami hasonló.

    A hátizsákos cserés dologgal kapcsolatban: Amikor Cordon.ban elromlik a PDA és kapunk is egy üzenetet, hogy a hátizsák cipzárja beragadt, ezért van az, hogy nem lehet a felszerelést megnézni, mert rögtön kidob. Erre egyébként az a megoldás, hogy sokszor előhozzuk a felszerelést, az egeret oda visszük, amit fel akarunk használni és rányomunk. De miután megjavítja Lanky a Bárban, akkor a hátizsákot is megjavítják. De ennyi, Soup-ban nincs olyan, hogy kipereg a cucc a hátizsákból.

    Skat-10-es Páncélt pedig a a Radar-on Syak-tól lehet venni 3 Sün Műtárgyért. Erre a Páncélra az egyik gyűjtögetős feladatnál kell majd, azt hiszem Akim-nak.

    A jobb Páncéllal kapcsolatban: A kezdeti verziókban egy Beryl Páncél is volt azon a Katonán, aki ott feküdt Cordon-ban az aluljáró mellett. Sajnos azt is kivették. Szintén volt egy Stalker Páncél a játék kezdésekor balra heverő Stalker hullán. Szintén volt egy sima Dzseki a jobbra heverő Stalker hullán. A Szemétdombon a kőtömböknél táborozó Banditacsoportban az egyik Banditán volt egy Bandita Exo is. Sajnos ezek mind eltűntek a Random Inventori megszüntetésével.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák