Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Sensut #2465 üzenetére

    Ha átdobod a rossz fájlt és a jót, fájlösszehasonlítással megnézem, mi a különbség. Itt lehet egy betű elütés is, ami bezavarhat. Ilyeneket találtam dögivel az SS-ben, amit eleinte még fogadott is TB, aztán utána már valahogy le se szarta, amit írok, nem tudom, miért. Pedig szerintem rossz dolgokat nem küldtem neki. Sőt, volt, hogy Yurik problémáját én oldottam meg, mert egy script fájlban rossz volt a megjegyzés és ettől teljesen beállt Yurik spawn-ja. De mindegy, ha neki olyan emberek kellenek, mint TrueBritt, akinek semmi se jó, hát sajnálom. :)

    Egyébként most, hogy befejeztem az SS fordítását, akár át is rakhatnám a munkámat az NS-be, hiszen ugyan az. :) A Collector móddal meg bevallom, semmi kedvem sincs foglalkozni. Meg úgy az egész SS-sel. Amiért anno elkezdtem, azokat mind kiszedte TB a játékból. Mint pl általam sokat emlegetett hullákról való Páncéllehúzás kiszedése. Az élmény szinte teljesen a nullára apadt ebben a módban.

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák