Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    Azért kíváncsi vagyok, hogy az NS-nek van-e Collector része. Mivel az SS Collector rész majdnem minden pályáját tartalmazza az NS.
    Sensut: Készítenél egy képet a térképről? Köszi. :)
    Mellesleg érdekesek ezek a Mutánsok. Minél több képet látok, annál jobban várom, hogy végezzek az SS-sel és nekiálljak az NS-nek. Szerintem sok mindent fel tudok majd használni az SS-ből az NS-be.

    Egyébként visszamentem a Halott Városba és beszéltem Perfumer-rel. Ezután vad sms-ezgetésbe kezdett Duda-val és Spark-kal, ha jól értelmeztem az előző HSZ-ekből, akkor ő Lightning, bár nem tudom, mit keres megint itt, hiszen ő vissza teleportált az ő dimenziójába, nem baj, kiderül. :) Kaptam valamit Perfumer-től, amitől minden Utolsó Nap kolléga barát lett. Neve nincs, ikonja nincs cuccot.
    Egyébként van egy kiút Limansk-ba, az pontosan hova vezet?Bár, holnap úgy is kiderül, mert átmegyek rajta, megnézni, hová vezet. Van egy út még a Bar-ba és ATP-re. És az ideiglenes út ATP-re le is záródott az Utolsó Nap Csoport áthaladása után, ahogy az üzenetben Obmorok meg is mondta. Itt is fogtam a fejem rendesen, hogy most kit küldenek át rajta, meg mikor? Teljesen át kellett írnom az egészet, mert az angolban talán úgy van, hogy Obmorok-nak mondja Mellicious, hogy ő küldje át az embereit, hogy megfogják a Stalker-t, akit átengedett, ami persze egy ürügy volt, ami miatt kinyissák az utat ATP-re. Viszont az Oroszban épp hogy Mellicious küldi át az embereit.

    Nem baj, holnap folytatom a fordítást. Hál istennek a 7-es patchbe integrált fordítás működik a 6-oshoz, így nem kell ide-oda másolgatni a lefordított dolgokat.

    És, eddig még hiba nélkül fut a mód. Eltekintve 3 kellemetlenségtől, amiből kettőt már javítottak. RPD-t és a SKAT-15-ös Spawn hibát. Mellesleg mi lett az utolsó Modullal? Ott volt a Mocsárban a kereskedőnél?
    A Fénykép készítést még senki nem említette meg a 7-esben. De van egy olyan érzésem, hogy azt se most fogják javítani.

    [ Szerkesztve ]

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák