Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Ghostshadow #2027 üzenetére

    Valóban említi a dobozt Borov a beszélgetéskor. Ilyenkor célszerű még egyszer átnézni a beszélgetést a Naplóban, ha nem telt el sok idő, mert csak néhány szöveg olvasható vissza, jelen esetben szerintem még ott volt. Ha nem, akkor a feladat leírásban is néha meg van adva a feladat elvégzésének pontos utasítása.

    Végre eljutottam a fordításom végéhez. Innen kezdődik csak igazán a szenvedés, mert a most következő eseményeket már nem ismerem. A friss változásokat felraktam a tárhelyemre. Szóval a Zombibarát dialódusa javítva, illetve le lett fordítva, amiből kiderül pár fontos dolog.

    Sensut, Aarpok: Mivel ti már végig vittetek a Story Módot, lehet, hogy szükségem lesz a segítségetekre, tapasztalataitokra. Most csak annyi lenne a kérdésem, hogy amikor a Zombi Stalkerrel beszéltetek, azután elmentetek megkeresni az Anomáliás fegyvert a Gyár épületében, vagy az kimaradt? Valamint Lightning-nek mikor küldtétek az üzenetet? Bent a Hadilaboratóriumban Klenov-nál, vagy a Gyárban a Fegyver felvétele után?
    Remélem, hogy még figyelitek a Fórumot. :)

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák