Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
-
GAMEPOD
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Szia, üdv a klubban, ez nekem is fejtörés mai napig, teljesen fura könyvtárnevek, az eleje passz, utána meg a dátum.
Ha nyersen kártyáról olvasol.
Viszont én átszoktam egy ideje a kártyaolvasó helyett a vázzal olvasásra, ekkor MTP módban 2023-10-01 lesz a könyvtárnév a mai napra például.
Visszatérve a kártyára, az eleje a könyvtáraknak full weirdo, utána már kilogikázható, én még Lightroom preview-generálás és belemászás elôtt áthúzom és kézzel átnevezem Intézôben ôket. Amikor valamilyen okból úgy vagyok vele, hogy nem az UDB-C csatit gyötröm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest