Hirdetés
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
atr
újonc
Sziasztok! Hamár fèk a téma. Küzdök egy olyannal, hogy cseréltem fékpofákat, megpucoltam a kengyelt, stifteket, visszanyomtam a dugòt, majd összetaktam az ùj betétekkel. Ezután elkezdett melegedni az egyik kerék. Vissza raktam a régit akkor meg jò. Mi okozhatja ezt?
-
Mágus2
Közösségépítő
Szorulnak az új betétek a csúszkán(le kell reszelni a festéket onnan, ahol csúszniuk kellene), vagy szorul a fékmunkahenger ha teljesen vissza van tolva. Látatlanba ez a két legvalószínűbb.
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
Ezekkel a csomagtartó gázrugókkal van valakinek tapasztalata? Vehető?
.
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok,
túl vagyok az első közös kalandon az újdonsült - még nevesincs - autóval.
Kivillant a töltésjelző lámpa útközben és nem igazán volt töltés. Rámértem, 2000-es fordulaton 11,70 körül ingadozott. Alapesetben az akksiban volt 12,3 V.
Hazafelé aztán - hipphopp - elaludt a visszajelző.
Ez minek a kezdődő hibájára utalhat?
Fesz-szabályzó? Szénkefék a generátorban? Más?Kellemes hétvégét, sziasztok!
-
atr
újonc
válasz bringasisti #15705 üzenetére
Lehet valami kenõanyagot tenni a fékmunkahengerre? A porvédő alá gondolom. Látszólag ép a dugattyú de mégis melegszik az új betéttel.
-
bringasisti
Topikgazda
Teljesen lerakodás mentes felületnek kell lenni a csúszó felületnek, tehetsz rá egy halvány fékolaj filmet, de mint MÁGUS említette a betéteknek nem szabad szorulni. Mikor összeraktad meg kell vasalni a féket többször és utána nézd meg hogy melegszik?
BENEFON DELTA--------N8
-
FeniX-
senior tag
válasz bringasisti #15714 üzenetére
Áh, értem.
-
FeniX-
senior tag
Nem lattam rajta feliratot, de szerintem bosch. Megprobaltam lefotozni, de telkorol nem tudok képet felrakni sajnos.
-
OCTAMD
őstag
válasz FeniX- #15727 üzenetére
Ez Magneton
Ha 5pk-s szíj van rajta akkor a 70A-s 047903017
Egy fényes címkenek kellene lennie,de szerintem ott is van az a műanyagon csak koszos
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
-
OCTAMD
őstag
válasz Mágus2 #15733 üzenetére
Itt még nem volt német irány.
1988-1989
Ez az autó tele francia és amerikai alkatrésszel,a kanadai importőrnek hála készült ilyen pár darab Kvasiny-ban
Bendix/Renix injection system(TBi)
Kicsit Renault,kicsit Jeep és nagyrészt Skoda
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
FeniX-
senior tag
válasz bringasisti #15737 üzenetére
Sziasztok, nagyon szépen köszönöm, végülis a legegyszerűbben oldottuk meg, úgy, hogy összejelöltük, így nagyjából ugyanoda húztuk vissza a generátort.
Egyik gondom az, hogy a kicserélt szelepfedél tömítés alól ugyanúgy szivárogtat az olajka, pedig elég jól ráhúztam, és a tömítést is jól el-egyengettem alatta. :-)
Másik, hogy most újra rámértem a töltésre, és alapjáraton 14.4, fordulaton 14.6, ez meg egy kicsit sok, igaz?
Még 1-2 napot mindenképp kell járni vele, mire megjön az alkatrész. ( most küldöm el a lefotózott képet a boltnak, így be tudják azonosítani, hogy melyik kell )Kellemes estét, köszi még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
FeniX-
senior tag
A generátoron amúgy egyetlen egy matrica volt, a következő felirattal:
9517241/1 12V 70A.
Remélhetőleg lesz hozzá alkatrész. -
bringasisti
Topikgazda
válasz FeniX- #15738 üzenetére
Szelepfedél esetén meg kell nézni nem e kifli a szelepfedél, másnap esetleg után húzni. A szíj feszességet úgy kell nézni hogy ha az ujjad hegyével lenyomod a szíjat egy cin tin el jobban ne hajoljon el. A műszer amivel mérsz nem labor műszer nem tudni mennyit téved 14.3 Max ami tökéletes.
BENEFON DELTA--------N8
-
FeniX-
senior tag
válasz bringasisti #15740 üzenetére
Áhá, tehát, akkor akár jó is lehet (a töltés), értem. (sima "ezeréves" baumaxos multiméter)
A szíj kb. stimmel.
Köszönöm! -
FeniX-
senior tag
Időközben lőttem egy öngólt, mert lefotóztam minden lófüttyöt, de a fesszabályzó sorozatszáma a hátoldalán van, azt viszont nem szedtem le. :-D (visszaírtak a boltból)
áááiááh! -
OCTAMD
őstag
De megnézted és elkoptak a kefék?
-
FeniX-
senior tag
válasz OCTAMD #15749 üzenetére
Frankó.
No, (fújtat) előbb-utóbb úgyis meg kell majd ismét ejteni a leszerelést.
Mindegy, most csütörtökön műszaki vizsga, aztán utána már könnyebben szerelgetek, csak most legyen valamennyire egyben az autó, ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni.Köszönöm a sok segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest