Hirdetés
-
GAMEPOD
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
Lei559 #17391 üzenetére
Én a nyáron fehérítettem A Dreamcast-em lemezfedelét,egyszerű a dolog!
Veszel folyékony Oxi Action-t,amit nem akarsz fehéríteni lemaszkolod,amit fehéríteni akarsz,bekened egy ecsettel jó vastagon de egyenletesen,majd be Folpack-ozod,vagy egy átlátszó nylon zacskó is megteszi,ezt azért kell hogy ne száradjon rá pillanatok alatt az Oxi Action.
Kirakod a szép nyári napsütésbe,és pár óra múlva már látszik a varázslat.
Nekem pár óra után szinte teljesen jó lett az árnyalat,a nyáron még rámegyek egy sorral. -
chris-v
senior tag
válasz
Lei559 #17391 üzenetére
Én néztem régebben youtube videókat, nem tűnik túl nagy befektetésnek. Kb valami legolcsóbb műanyag doboz kell a tesco vagy papco vagy hasonló helyről, alu fólia, uv led szalag, meg némi hidrogén-peroxid amit bármelyik hajfestékkel foglalkozó boltban meg tudsz venni.
Szerintem nincs 5000 Ft az egész, de lehet sokat mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest