-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz Lei559 #17391 üzenetére
Én a nyáron fehérítettem A Dreamcast-em lemezfedelét,egyszerű a dolog!
Veszel folyékony Oxi Action-t,amit nem akarsz fehéríteni lemaszkolod,amit fehéríteni akarsz,bekened egy ecsettel jó vastagon de egyenletesen,majd be Folpack-ozod,vagy egy átlátszó nylon zacskó is megteszi,ezt azért kell hogy ne száradjon rá pillanatok alatt az Oxi Action.
Kirakod a szép nyári napsütésbe,és pár óra múlva már látszik a varázslat.
Nekem pár óra után szinte teljesen jó lett az árnyalat,a nyáron még rámegyek egy sorral. -
chris-v
senior tag
válasz Lei559 #17391 üzenetére
Én néztem régebben youtube videókat, nem tűnik túl nagy befektetésnek. Kb valami legolcsóbb műanyag doboz kell a tesco vagy papco vagy hasonló helyről, alu fólia, uv led szalag, meg némi hidrogén-peroxid amit bármelyik hajfestékkel foglalkozó boltban meg tudsz venni.
Szerintem nincs 5000 Ft az egész, de lehet sokat mondtam."Roads? Where we're going we don't need roads!"
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim CD VERZIÓ+2db konti+3 játék
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest