Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz Grigorisz #3946 üzenetére

én is elkezdtem vele dumálni, beszélt strelokról (!!!) de akkor hallottam az ordítást, szóval elolvasás nélkül nyomtam egy f-et, és előkaptam a gyorstüzelő AK-t, mikor hallottam a szuszogását már tudtam hogy bloodsucker, még abban a kicsi szobában voltam, vártm hogy feltűnjön, majd amint belépett, a fél tárat a koponyájába eresztettem, így egy hajszállal előttem esett össze... utána vissza akartam menni a sráchoz, hogy elolvassam amit mondott strelokékról, de akkor már nem volt hajlandó beszélni, csak futott... kinn meg még ólálkodott pár bandita, akik amúgy előtte még nem is voltak ott, hiszen arról jöttem, és üres volt a PDA, de ott teremtek, és amint a srác kiért az épületből, 3 bandita is elkezdte lőni, kettőt kiszedtem az ablakból (mert én még bennmaradtam, hogy átkutassam a hullákat) de egy takarásban volt, és az leszedte csórikámat...

amúgy mondom csak úgy találtam meg a helyet, hogy volt egy mentésem pont arról a pontról, mikor lelőttem borovot, mert miután átkutattam a hulláját gyorsan mentettem egyet, és mikor átírtam az gyors-AK tulajdonságait, azt a mentést töltöttem be, mert akkor pont nálam volt, és mondom keresek már valakiket akiken ki tudom próbálni :DDD

Új hozzászólás Aktív témák