- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspisti
újonc
Üdv Mindenkinek!
A kérdésem az lenne a játékkal kapcsolatban: van olyan eszköz amit elvileg a majom lophatott el tőlem, mert egyszer már felvettem de még sincs nálam. Pontosítva a sípra gondolok, amivel a majom füttyét kell megismételni. Már átugrottam a fára, de akkor sem adja vissza. Kérdésem, hogy ilyenkor ezt/ezeket a tárgyakat hol találom meg még egyszer ha meg lehet? Vagy újra kell kezdeni a játékot? Emiatt elakadtam, és nem tudok továbbmenni. Kérem aki tud valami tippet az ossza meg!
-
Ironsides
tag
Örökzöld játékok!
-
wooz
csendes tag
Sziasztok!
Atlantist már régen megcsináltam. Nem igazán nyerte el a tetszésemet. Olyan kififikázhatatlan, logika mentes játék volt szerintem. Végigjátszás nélkül esélyem nem lett volna.
Syberia kicsit ridegnek és félelmetesnek tűnik így képekről. Hideg.
Egyéb ötletek hasonló kaliberű játékokra?
Myst V? URU? -
wooz
csendes tag
Sziasztok!
Na van valami előrelépés az ügy érdekében? Vagy totálisan nem megoldható?
Lehet új magyarítás kéne, aztán elölről kezdeni...
Egyébként tudtok valami hasonló kaliberű játékot?
Valami ilyen jellegű, felfedezős, agyalós, nem gyilkolós, fantasy, szép grafika, érdekes játékot?
Aki tud hasonlót, akár régebbi, vagy új, az ajánljon légyszi!
Üdv! -
wooz
csendes tag
Angolul toltad végig, vagy magyarítással? Mert akkor szeretnénk elkérni az általad használtad, ugyanis az állít meg bennünket is... Csak ez az egy baj van vele.
-
jakusd5
csendes tag
nem tudom, hogy miért van de én 4 nap alatt kijátszottam... Pedig nem vagyok nagy gémer
-
Tibor57
csendes tag
Üdv. Én is az 50.-nél dekkolok már egy ideje a redőny lemegy és kész.
-
wooz
csendes tag
Szia!
Őszintén megvallva, alig hittem hogy túl legyek azokon a sípokon.
Így visszaemlékezni nem tudok már, de ami alapján én megcsináltam a sípokat, az ez:
Ezen kívül felvillan egy kép a hangrögzítı berendezés helyes beállításáról is, de ha nem sikerült megjegyezni, íme: 9 oszlopban és 7 sorban
rézsípok sorjáznak, amik csak akkor adnak ki értelmes beszéddé összeálló hangokat, ha a megfelelı kék színő kis dugóval zárjuk le a
megfelelı sípokat. A jobb felsı sarokban látjuk, hogy hány jó az eddigiek közül. 11-et kell elhelyeznünk. A végsı leosztás a következı legyen:
elsı sor 1., 3. és 4. sípja, harmadik sor 5., 7. és 8. sípja, ötödik sor 2. sípja, hatodik sor 3. és 9. sípja, végül a hetedik sor 6. és 7. sípja.
Mivel mind a 11 dugónak megvan a saját helye, ragadjuk meg bármelyiket és kezdjük el sorban a megadottakra rápróbálni.
Ez abból a linkből van, amit följebb küldtem. Ez alapján meg lehet csinálni, de amikor kis idő múlva vissza kell térni a vezérlőpulthoz, és amint hozzáérek, leszalad a roló, onnantól már nem tudok mit csinálni, mert nem ismerem föl a számokat, amiket állítólag mond. Nekem az zagyvaság...
Na és innentől már semmit nem tudok. Pedig már nagyon a végén vagyok.
Ha a Mina hátterű végigjátszást nézed, amiből idéztem, akkor ott az 50. feladatnál járok.
Remélem segítettem. Nem tudom pontosan hol akadtál el.
Használd a végigjátszást, szerintem szükséges! Sok olyan volt benne, amire magamtól nem jöttem volna rá!
Üdv! -
Tibor57
csendes tag
Üdv.Mindenkinek. nekem Kcst .küldte e-mailben és sokáig nem tudtam onnan kiszedni, de már megy küldöm . Én még mindig a hőeröműnél vagyok elakadva. Wooz ha te tuljutottál rajta segithetnél. köszi
-
wooz
csendes tag
Most látom a magyarítások portálon a hozzászólásaitokat, ugyanez a helyzet, hiába a link, ha nem működik!
Remélem válaszol a kérdésekre a készítő!
Bocsánat hogy én válaszoltam, de most látom, hogy Tibornak szólt a kérdés!
Remélem sikerül megcsinálni a játékot!
Üdv! -
wooz
csendes tag
Szia! Ha ez nekem szólt, akkor leírom.
Az eredeti végigjátszás, amivel én játszottam végig, amiből följebb egy Minás képet is belinkelt valaki, nos annak itt a linkje:
http://kcst.magyaritasok.hu/downloads/hu/blogs/kcst/rtmi2%20-%20v%E9gigj%E1tsz%E1s%20-%20kcst.pdf
A készítő csinált egy jobb magyarítást rá, ahogy azt már előző hozzászólásaimban taglaltam.
Itt érdemes körülnézni, letölteni, próbálgatni. Itt van az új magyarítás és végigjátszás is.
http://kcst.magyaritasok.hu/download#163
Nekem ez nem jött össze, de remélem valakinek igen, és akkor végre meg tudjuk csinálni!
Hajrá! -
wooz
csendes tag
Állítólag van valami fáj, ami le kell hogy írja, hogy mit kell csinálni. Egy read.me, vagy valami hasonló fájl a program mellett.
Ha nincs, akkor nyisd meg az .exe fájlt és kövesd az utasítást!
A lényeg hogy a játék eredeti mappájába kell betelepítened.
Remélem sikerül! -
sztrollly
csendes tag
-Sziasztok érdeklődnék ,megvan a játék de hiába próbálom nem tudom magyarítani ,mi lehet a probléma? lehet orvosolni várom válaszotokat Sztrollly.
-
Tibor57
csendes tag
Sziasztok hát én lehet,hogy feladom .
-
wooz
csendes tag
Szia!
Nekem is így volt, én is nagyon megijedtem hogy mi van, de szerencsére meg lehet crackelni.
Ezt a programot töltsd le és indítsd el. Azaz tedd föl.
Itt találtam és remélem ez az, majd jelezz vissza légyszi, hogy sikerült-e!
http://thepiratebay.org/torrent/5032276/Return_to_Mysterious_Island_2_Minas_Fate_CRACK -
melcsianyu
csendes tag
Köszi!
Akkor még egy kérdés letöltöttem én is a Big fish-ről de ott 60 percet enged ingyen. Valahol megvan az egész ingyenesen? Köszi a segítséget előre is -
wooz
csendes tag
Én nem tudom meg lehet-e venni, én letöltöttem.
Egyébként kutakodtam a problémánk után és találtam egy újabb magyarítást attól a valakitől, aki az előzőt is csinálta: KCsT! Na én az ő végigjátszását és magyarítását használtam, azért sem értem miért tudtam elakadni, hiszen nem is kavartam a játékot mindenféle magyarítással, hanem maradtam egy illető próbálgatásainál.
Szóval van a srácnak újabb magyarítása, letöltöttem, ám azt meg nem is lehet kicsomagolni, nem még összeilleszteni, mert két részben rakta fel.
Szóval én már nem tudom mitévők legyünk drága barátaim!
Itt lelitek meg azt, amiről beszélek:
http://kcst.magyaritasok.hu/download#164
Várom a véleményeket! -
melcsianyu
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon. Meg lehet valahol venni ezt a játékot? Kerestem a neten , de csak letöltéseket találtam. -
Tibor57
csendes tag
ugyan ott akadtam el én is mint wooz de a magyaritásban nincs nincs segitség.
-
wooz
csendes tag
Képzeld, hogy magyarítással csinálom, de amikor beszél a robot, akkor nekem nem ír ki magyarul semmit. Hanem a robot szövegénél ilyesmit ír: @!!!?#$><;>&&@{˘˘ stb...
Valószínű hogy kódolja csak nem tudok rájönni hogyan oldhatnám fel, vagy mit nem tettem a helyére.
Ez a nagy kérdés. -
wooz
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem!
Elakadtam a játékban ott, hogy a vezérlőnél amikor hozzáért az egerem a gombhoz, leszaladt a redőny és a robot utasításait kellene követnem és megnyomnom a számos gombokat, de nem értem!
Egyszerűen nem tudom felismerni melyik számot mondja a robot. Ti hogy oldottátok meg? Én mindent kiveszek a szövegéből, csak számot nem. Még a három meg az egy érthető, de olyanokat is hallok pl.: hogy three back? meg zero? Nem tudok menni tovább, pedig már nagyon a végén vagyok. Érthetetlen és hosszú valamit beszél, amit nem tudok hová tenni!
Segítsen valaki! -
laller1
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy kell belépni a templomba ha tudtok segítsetek.Köszi! -
mido07
csendes tag
Sziaztok!
Köszi az előző választ,de én továbbra sem találom azt a csövet, ami az alkohol készítéséhez kell!Megnéztem már mindenhol, de pontosan hol is van?Nem tudna valaki akár képest is csatolni hozzá vagy magyar végigjátszást?? Vki HELP!!!!!!!! -
Arius 81
csendes tag
Sajnos lenne egy ujjabb nagy problémám. Az erömüvet kellene megjavitani. De a gőeresztö hibajelzése villog. ha az indito gombra megyek, lezár a gép és nem tudom kinyitni. Valamint, hogyan tudom megtölteni magenta gázzal az üvegcsét?
-
mido07
csendes tag
Sziasztok!
Én is elakadtam! Alkoholt kellene készítenem, de nem tudom mi kell még a vízzel teli dézsához! Valamint honnan tudok kötelet szerezni? Mert hiányzik a súlyhoz+szögmértékhez. Segítsetek!!!! -
Arius 81
csendes tag
Hello. Segitséget kérnék. Magyaritással játszom, de Elakadtam. A szentélynél kellene átkelnem. Leonardot és a Mama majmot már át állitottam, De a vezérhimmel nem birok, Nem enged beszélni Borostyánnal. Mit csináljak.
-
jakusd5
csendes tag
Már rájöttem, nem kell segítség... Sőt, végig is toltam, jó a vége, de jáccátok ki, nem fogom lelőni a poént
-
jakusd5
csendes tag
én olyan jó vok
több hónapos kérdésekre válaszolok
(lásd: gitáros topicxD)
-
jakusd5
csendes tag
de most énis kérek help-et... Énnemtok angolul, tehát a végigjátszást webfordítóval fordítottam xDD... A végefelé mikor bentvagyok az erőműnél, akkor említ a webfordítózott végigjátszás(xD) egy olyat h ugorj oda az égetőhöz... Nemtom hogy hol van az égető, azzal kéne megolvasztani a kristálytartót hogy kiegyenesítsem kérlek SEGÍTSETEEK!
-
jakusd5
csendes tag
az az igazság hogy csak azé regeltem hogy segítsek neked : )... Nemkell rárakni semmit a 15láb hoszú botra... Sőt, nem is olyan fontos megcsinálnod a botot, az a lényeg hogy a fokmérőt vagy mit(azt a tengerészeti izét) kell használni) odamész a ahoz a fűrészelő géphez v mihez, és a hegyfelé nézel azzal az eszközzel(összerakhatod: súly+kötél+szögmérő vagy mi[amit a parton találtál még az elején] és azzal nézel a hegy felé, fogsz látni 1 mozgó bokrot, és úgy kell mozgatnod h mina is észrevegye... Ennyi... Már adja magát továb, főleg ha ott van a végigjátszás is. Amúgy ha feltétlen le akarod tenni azt a 15 láb hoszú botot, ak levágsz ott a gépnél 1db 15láb hoszú botot, viszamész a mészégetőhöz és ott beletesze abba a kőbe amire az van írva h 325 láb... Na ennyi
-
Tibor57
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérem, mert az agyaglapocskákat sehogy sem sikerül a helyükre rakni. Csak a jó verziót nem sikerült még berakni...
Kérlek... -
csibepihe
csendes tag
szia nem kell a táblát visszarakni a tetejére, mert nincs funciója. Ha felraktad a 15-ös botot, menj vissza az első kereszteződésbe, és a vízszszintmérő összerakása után, onnan keresd meg a 15-ös "botod" tetejét, majd nézd körbe a környéket a bot tetejének paramétereivel...szólj ha elakadtál, vagy más gondod van...
-
DiVaD
senior tag
Rajtam kívűl játszik valaki ezzel a kalandjátékkal?
Aki nem ismeri 1-2 link:
http://www.mysteriousislandgame.com/
Végigjátszás:
Walkthrough 1
Walkthrough 2De a végigjátszás ellenére elakadtam benne.
Ott akadtam el, hogy elvileg a Kiln-nél vagy hol egy 15láb hosszú fát kell berakni oszlopnak. De a táblát rá sehogyan se tudom rávarázsolni. Igazából azt se tudom, hogy az hol lehet, mert az eredeti oszlopokról egyáltalán nem tudom elszedni. :\ Van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 16GB / 500GB SSD
- ELADÒ: Intel i5-11400F Processzor
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest