Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
nem rossz!
ezek közül az 5510, 3300 és N-gage nekem is megvan.
mondjuk a 3300 elég ramaty állpotban. de legalább működik.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #29325 üzenetére
szóval akkor jó eséllyel nem sörösüveg.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #29311 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #29307 üzenetére
nem baj, mert előbb-utóbb úgy is nálam fog kikötni.
-
-
-
sz.balazs.95
veterán
A GSMArena találatai:
[link]gyakorlatilag csak az MI-2S és a Z1 C van
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zorzy4 #29268 üzenetére
„Meg kell nézni az amd részesedését”
Persze, mert az Intel bevásárolta magát a PC piacra.
Ennyi erővel a Samsung gyártja a legjobb és legminőségibb telókat, ha a piaci részesedést nézzük.
ja, nem...Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bunkomen #29262 üzenetére
nem is erre akartam kilyukadni, hanem hogy akkor „félig” AMD párti vagy.
#29266: de AMD-s technológiát használszMurdR: Igen, az FX-et sokat szidják a melegedés miatt. Hát nem tudom, nekem is FX van (FX-6300), de nem szoktam monitorozni a hőmérsékletét, szóval ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, viszont eddig nem tapasztaltam problémát, szóval nem lehet akkora gáz a dolog.
Teljesítményben viszont rendben van. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy amit mellette használok VGA, azzal már nem tudom rendesen kihajtani, ugyanis HD7770-em van. (a keretbe csak ennyi fért bele...)Lassan lehetne a topic neve Retro Mobil és PC OFF topic.
De szt is vedd figyelembe, hogy az AMD a többszálasításra hajt, ezért ők sok gyengébb magot használnak, míg az Intel kevesebb, de erősebb magot.
Csak a probléma az, hogy a sok lusta programozó baszik többszálasítani a programját, ami az Intelnek kedvez.
És tartok tőle, hogy emiatt van a melegedés, mert ténylegesen csak egy mag dolgozik, ami maxon jár, a többi meg csak a lábát lógatja.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
nem fagyott be - nem szokása - csak már épp ágyban voltam, alvásra készen
bunkomen: Az ATi 2006 óta az AMD-é, 2010-óta meg már a márkanév sem létezik.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
bocsánat, hogy én olyan félvezetőgyártó cégtől nem vagyok hajlandó semmit venni, akik nem innovációk utján, hanem a pénz beszél kutya ugat elvén próbálnak piacot szerezni.
Ja, hogy az AMD csak a Mantle API-val többet tett le az asztalra, mint a zintel egész pályafutása során?
Aztán az AMD APU-król már nem is beszélve. Az Intel IGP-i hogy állnak?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
olyanok vagyunk, mint a nyugdíjasok az öregek otthonában: civakodunk egy darabot, aztán lenyugszunk, és rájövünk, hogy semmi értelme nem volt... aztán elölről...
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
na jó, csak amit ott javasoltak, az nem teljesen felel meg az én igényeimnek.
de biztosan ebben a topicban kell ezt kitárgyalni?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
szerintem képzelődsz, mert senkit nem látok a topicban felbaszott aggyal.
jóvanna, nem vagyok egy pcguru, azért kérdezek, mert informálódni szeretnék.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ferret77 #29186 üzenetére
na ez (számomra) több szempontból is furcsa:
középen van az antenna, a gombok elrendezése teljesen szokatlan, maga design is tök fura, ez a rinGo logo erősen hasonlít a MeeGo logójára, hmm...Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
WM6-ra hogyan tudok fájlt küldeni?
Mindent ellenőriztem - készülékek párosítva, BT látható mindkét eszköznél, mindkettőnél aktív a BT, az a telefonm, amivel küldeném, látja a másik eszközt - ennek ellenére egyszerűen nem tudok küldeni a HP telómra.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ferret77 #29117 üzenetére
ez klón, vagy miez?
más: új szerzemény:
azt hiszem erre a nyárra elég ennyi teló
még a végén nem tudok TV-t venni magamnak.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
de nagy itt a csend
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #29070 üzenetére
létezik olyan?
-
sz.balazs.95
veterán
Azt nem tudjátok, hogy Asus E600-at hol lehet szerezni?
Ezzel demózták anno a WP 7.0-át megjelenés előtt, de kereskedelmi forgalomba végül sose került, és azóta sem adott ki az Asus egy WP telót sem.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
nézzétek, mit találtam! [link]
postával 30k... ja és +vám. úgy már majdnem 35.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Gaborpecs #29033 üzenetére
x = tetszőleges számjegy.
egyébként tudom, hogy azt szorzásnak szántad.
a smiley ( - ez) is azt támasztja / támasztaná alá, hogy csak viccből mondtam.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
(amúgy mitől olyan hűde nagy szám ez az N400?)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bunkomen #28969 üzenetére
Azokat gyűjtöm, ami épp nincs a gyűjteményemben, és amire van is épp pénzem.
Most elég sok márka megtalálható a gyűjteményemben.
Nokiából van a legtöbb, de az is csak a gyűjtemény ~30%-át teszi ki.
Második a Siemens ~20%-kal.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sherlock82 #28945 üzenetére
hát ha lenne rá pénzem, akkor szívesen megvenném.
-
-
sz.balazs.95
veterán
miért van az, hogy csak a 2000 és utána készült telók IMEI száma kezdődik 35-tel?
-
sz.balazs.95
veterán
a bal szélső milyen teló?
-
-
sz.balazs.95
veterán
Jól van, de első körben én szeretném megtanulni a css használatát, és hogy hogyan kell táblázat helyet div-ekkel weblapszerkeszteni.
de ha bármi módosítási javaslatod van, szívesen meghallgatom és legjobb tudásom szerint meg is csinálom.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ferret77 #28881 üzenetére
bakker, direkt csinál ilyen homályos képet?
mert ez már annyira rossz, hogy véletlenül nem lehet ilyet csinálni.
direkt sem tudnék ilyen rossz képet lőni.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
egyébként jól sejtem, hogy a 6650 az E50 elődje?
-
sz.balazs.95
veterán
Azt hiszem megtaláltam az ideális felnyitható telefont a Samsung U300 személyében.
ha valami, hát akkor ez nagyon jól néz ki!
a mai bilisamsungok elbújhatnak emellett.
[ Szerkesztve ]
-
-
sz.balazs.95
veterán
szerintem 4 ezret ér.
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #28760 üzenetére
jó, engem viszont vastagon érint, mivel elsődleges OS számomra.
de most már tényleg alaposan kiveséztük a témát.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #28757 üzenetére
Nekem meg még eszembe nem jutott a Win-t munkára használni.
Én csak a játszás miatt viselem el, meg a metro UI miatt. (tableten veszett jó!)
A Wine-ban nem bízok, akkor már inkább KompoZer.MurdR: ez alól sajnos a régi notik kivételek, ott előfordulhat driver gond a régi hardver miatt
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #28755 üzenetére
csakhogy a hajamra kenhetem a sharepointot, hogyha egyszer nincs Linuxra
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #28753 üzenetére
miért, mi bajod a KompoZer-rel?
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
én Nvu-val készítettem weblapot először a suliban vagy 6 éve.
hát az sem egy mai szoftver. (annak az - egyik - utódja különben a KompoZer is.)Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
sz.balazs.95
veterán
pontosan mire gondolsz?
ha arra gondolsz, hogy új telefont hogy tudsz belerakni, az pofonegyszerű.
(ha nagyon nem megy, megcsinálom szívesen neked ha kell bővíteni az oldalt. )magát az elkészült oldalt milyen formában küldjem el?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest