Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Earl_Muttley #29325 üzenetére
szóval akkor jó eséllyel nem sörösüveg.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Earl_Muttley #29311 üzenetére
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Earl_Muttley #29307 üzenetére
nem baj, mert előbb-utóbb úgy is nálam fog kikötni.
-
sz.balazs.95
veterán
A GSMArena találatai:
[link]gyakorlatilag csak az MI-2S és a Z1 C van
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
bunkomen #29262 üzenetére
nem is erre akartam kilyukadni, hanem hogy akkor „félig” AMD párti vagy.
#29266: de AMD-s technológiát használszMurdR: Igen, az FX-et sokat szidják a melegedés miatt. Hát nem tudom, nekem is FX van (FX-6300), de nem szoktam monitorozni a hőmérsékletét, szóval ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, viszont eddig nem tapasztaltam problémát, szóval nem lehet akkora gáz a dolog.
Teljesítményben viszont rendben van. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy amit mellette használok VGA, azzal már nem tudom rendesen kihajtani, ugyanis HD7770-em van. (a keretbe csak ennyi fért bele...)Lassan lehetne a topic neve Retro Mobil és PC OFF topic.
De szt is vedd figyelembe, hogy az AMD a többszálasításra hajt, ezért ők sok gyengébb magot használnak, míg az Intel kevesebb, de erősebb magot.
Csak a probléma az, hogy a sok lusta programozó baszik többszálasítani a programját, ami az Intelnek kedvez.
És tartok tőle, hogy emiatt van a melegedés, mert ténylegesen csak egy mag dolgozik, ami maxon jár, a többi meg csak a lábát lógatja. -
sz.balazs.95
veterán
bocsánat, hogy én olyan félvezetőgyártó cégtől nem vagyok hajlandó semmit venni, akik nem innovációk utján, hanem a pénz beszél kutya ugat elvén próbálnak piacot szerezni.
Ja, hogy az AMD csak a Mantle API-val többet tett le az asztalra, mint a zintel egész pályafutása során?
Aztán az AMD APU-król már nem is beszélve. Az Intel IGP-i hogy állnak? -
sz.balazs.95
veterán
WM6-ra hogyan tudok fájlt küldeni?
Mindent ellenőriztem - készülékek párosítva, BT látható mindkét eszköznél, mindkettőnél aktív a BT, az a telefonm, amivel küldeném, látja a másik eszközt - ennek ellenére egyszerűen nem tudok küldeni a HP telómra. -
sz.balazs.95
veterán
de nagy itt a csend
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Earl_Muttley #29070 üzenetére
létezik olyan?
-
sz.balazs.95
veterán
Azt nem tudjátok, hogy Asus E600-at hol lehet szerezni?
Ezzel demózták anno a WP 7.0-át megjelenés előtt, de kereskedelmi forgalomba végül sose került, és azóta sem adott ki az Asus egy WP telót sem. -
sz.balazs.95
veterán
nézzétek, mit találtam! [link]
postával 30k...ja és +vám. úgy már majdnem 35.
-
sz.balazs.95
veterán
(amúgy mitől olyan hűde nagy szám ez az N400?)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
sherlock82 #28945 üzenetére
hát ha lenne rá pénzem, akkor szívesen megvenném.
-
sz.balazs.95
veterán
miért van az, hogy csak a 2000 és utána készült telók IMEI száma kezdődik 35-tel?
-
sz.balazs.95
veterán
a bal szélső milyen teló?
-
-
sz.balazs.95
veterán
egyébként jól sejtem, hogy a 6650 az E50 elődje?
-
sz.balazs.95
veterán
Azt hiszem megtaláltam az ideális felnyitható telefont a Samsung U300 személyében.
ha valami, hát akkor ez nagyon jól néz ki!
a mai bilisamsungok elbújhatnak emellett.
-
sz.balazs.95
veterán
szerintem 4 ezret ér.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Earl_Muttley #28760 üzenetére
jó, engem viszont vastagon érint, mivel elsődleges OS számomra.
de most már tényleg alaposan kiveséztük a témát.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
quailstorm #28757 üzenetére
Nekem meg még eszembe nem jutott a Win-t munkára használni.
Én csak a játszás miatt viselem el, meg a metro UI miatt. (tableten veszett jó!)
A Wine-ban nem bízok, akkor már inkább KompoZer.MurdR: ez alól sajnos a régi notik kivételek, ott előfordulhat driver gond a régi hardver miatt
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
quailstorm #28755 üzenetére
csakhogy a hajamra kenhetem a sharepointot, hogyha egyszer nincs Linuxra
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Earl_Muttley #28753 üzenetére
miért, mi bajod a KompoZer-rel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest