Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Firefoxon, Tények-kel próbálva, belépetlenül, uBO hard mode mellett (alapból minden tiltott) csak az atmedia.hu, majd oldalfrissítés után a kxcdn.hu, majd oldalfrissítés után a tv2.hu elemeket feloldva simán ment a friss hírrészletek lejátszása.
Addon, fogaskerék, majd első tab alján advanced user/haladó felhasználó pip a, majd adott oldalra vissza;
Addon more/több, addig míg meg nem nyílik a bal oldal teljesen, majd felül all/mind, majd meg a fenti url-ek mellett, csak a jobboszlopot szűrkiteni, majd oldalfríssítés. Ha megy, akkor meg Addon>lakat. Ha nem menne, akkor nézd meg, hogy adott url sora bal oldalon maradt-e piros (bár nem kéne neki!)
Csak példa kép, mert nincs rajta minden említett és nem kell eggyezzen minden ami itt van (a sötét pirosak állíthák be a hard mode-ot, de jobb ha látod még mielőtt belekezdesz! -ha még sosem láttad:Ha nem megy így, akkor lehet, hogy valami ami ellenőrzi, hogy minden betölt az betölt, viszont lehet, hogy valami amit az vár, az nem....
Mivel az RTL-nek kell a limevine, vagy mi az a tartalom-azonosító rendszer, így én erre ráfogtam egy vivaldit... úgy is 2 havonta kétszer kell az rtl, vagy a tv2.... ilyen frekvenciával, és sütétörlésekkel annyira nem számít. és már egy külön böngésző...(UO nélkül)
#3617 Viktor0610
, bár nem gondoltam, hogy ennek a formátumnak említésével újjat mondok!
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest