Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer187
tag
Hali!
Nálam 4k tv-n ps4pro-val 1080p-t ír kimenetre, alapból így fut nem tud 4k-t. Másnál is így van?
Csak azért érdekelne mert, a neten mindenhol azt látom hogy ps4pro-n 4k-ban döcög.. -
törölt tag
válasz
#81556480 #1041 üzenetére
Az extra jutalomként kapott cuccokat beleszőtték a storyba leginkább.
Berakom spoilerbe, de igazából nem azok, szóval nyugodtan olvasd el.A pénz onnantól lesz nálad, hogy a vonatos küldetés megvolt.
Az ajándék ruhát akkor kapod meg, amikor véget ér a tél, odaérsz a camp-be és "x idővel később" lesz.
Az ajándék lovat akkor kapod meg, amikor elmész a vadászós küldetésre és ott az istállóban kiválasztod őt ingyen.A GTA-ban szerzett fegyvereket nem tudom, de igen. Valószínűleg annyi. Amit ingyen megkapsz a boltban, az volt az ajándék és másnak az nincs ott / játékvalutába kerül. Nekem tetszik ez a megoldás.
ui:
"Az irányítás nekem is sok, de szerintem szokható."
Érdemes megnéznetek a controller beállításokat, mert vannak benne kényelmi funkciók. Pl a futáshoz (két lábon) nem nyomkodnod kell a gombot, hanem toggle. -
ragehu
csendes tag
Folytatva a játékot, ahogy vége a tutorialnak, onnantól már tényleg marha jó az egész, már egyáltalán nem vontatott, a város él, pláne aztán elmentem vonattal Saint Denis-be, ott meg minden van
:-) -
RudY
addikt
válasz
#81556480 #1045 üzenetére
A bevezető alapozás után már oda mész, ahova akarsz.
kiserik
Érdemes foglalkozni a konti finomhangolásával. Én pl. most is azonnal kilőttem mindenféle rásegítést, oda akarok lőni és úgy, ahogy kedvem tartja. Szerintem messze nem kortól függ (jóval idősebb vagyok nálad), abszolút egyéni igény... ha nincs hozzá türelmed, lehet, hogy nem a játékod lesz, főleg az intenzívebb tűzharcoknál. -
törölt tag
válasz
markknight #1039 üzenetére
Van a játékban help menü, ami mindent aprólékosan leír. Arra vess egy pillantást, ha valami nem tiszta, sokat segít.
A hud pedig egyszerűen működik. Mutatja az életerődet - staminádat - és a dead eyet. Az ikon maga azt jelzi, hogy mennyire gyorsan fog visszatöltődni az adott tulajdonság az idő előrehaladásával. Az ikon körül megjelenő kör pedig a tényleges értékét.
-
törölt tag
A területek mer az elején szabadon bejárhatóak vagy ne is próbálkozak?
-
kiserik
senior tag
Emberek! Eddig (első 2 óra) tetszik a játék, de rá kell jönnöm (amit előre is gondoltam), hogy 36 évesen ez a kontrolleres lövölde nekem már kicsit megszokhatatlannak tűnik. Nem akarok vitát indítani a csalás nem csalás örökös témájában, csak érdekelne, hogy egy ""Hama speedshot"" kütyüvel (mert ez a legolcsóbb ezek közül, ha jól látom) élvezhetőbbé tudnám e tenni ezt a játékot a számomra. Nem online vagánykodáshoz, csak ahhoz kellene, hogy egy ember lelövése ne arról szóljon, hogy ide oda tologatom a kart, lövöm a fákat, havat, földet, mert mindig túlmegy a célkereszt a célon. Előre is köszönöm.
-
Sordoran
addikt
Akinek eddig nem települt android-ra a companion app nézzen rá újra. Nekem is inkompatibilisnek írta egész nap, de most megjelent play-en. (Xiaomi A1-en 8.1)
-
törölt tag
Hogyan lesznek elérhetőek az ultimate cuccaim meg a GTA -ban szerzett fegyverek? Talán a fegyver boltban vettem pár ingyen cuccot, annyi lenne?
Egyébként én is egyet értek hogy a graf itt-ott megrekedt pár évvel ezelőtti szinten , de brutális tartalom van ebbe a játékba úgy érzem. Szerintem ennyit tudtak kihozni belőle. Max ha lesz pc verzió, azt fel lehetlesz rántani kompromisszum mentesen. Nekem nagyon simanak tűnik a játékmenet. Alig van pár dropp.
Az irányítás nekem is sok, de szerintem szokható. Ez nem egy 5 órás játék, inkább 50, de ha 100%ra megyünk, lesz az több is. Így 5-10 óra után biztos berogzul majd hogy mi - mi. Ennyi funkciót nem lehetett egyszerű kontrollerrel pakolni, ezért a bonyolitas szerintem
-
markknight
veterán
válasz
#95558144 #1033 üzenetére
A hud feletti ikonok, meg azoknal a jelentése.. fingom nincs mi micsoda! Beszélnek ezzel a fura akcentussal így be kellett kapcsolnom a feliratokat, igen ám de a játék közben bal fent is ad tippeket, most akkor melyiket olvassam? Elég csalódott vagyok, mert nem ezt vártam 21 ezerért. A kevesebb néha több.
-
wolf13
őstag
Elvileg a bounty csak halálig tart ? Utána már nincs vérdíj a fejemen?
-
törölt tag
válasz
markknight #1031 üzenetére
Sajnos igen, az emberek arca uber gagyi, minimum 5-8 evvel ezelotti szint. Nem is ertem, miert nem gyurtak ra jobban. Viaszos, merev, nulla mimika, szogletes, kifejezestelen, pfajjj.
Hasonloan a belso terek. Egy fokkal jobb, mint a karakterek arca, de ez is igen elmaradott a koratol.
-
markknight
veterán
A látvány vegyes nálam. Itt-ott csalnak a füsttel meg köddel rendesen. Van ahol szép, de van ahol a PS3-mat idézi. Van egy bajszos krapek tole lesz meg az elso lovad. Na az a szánalmas, 5 poligonos arc+bajusz kombó, meg az a baltával kivágott kocka kalap, számomra hihetetlen. Arthur itt-ott szép, de a sima NPC-k minosége nagyon gyér. A gombok nyomkodásából nekem is elegem van, már most :/
Arthurnak meg más a hangja az cutscenekben és más élesben küldetésen. Az elején fel sem ismertem, hogy ki beszél.
-
törölt tag
14.5%-on allok, 14 kuldetes van kesz. Tovabbra is vegyesek az erzeseim, agyfaszt kapok a millio gombnyomkodastol. Errol az a velemenyem, hogy a kevesebb neha tobb.
Talan tul sok mindent is akartak beleszuszakolni a jatekba.
A companion app szart se er, total playtime-ot a jatek nem ir ki, bezzeg, hogy hany kartyat tallatam meg, ami faszt se erdekel, azt igen.
Aki meg szilvasgomboc nagysagu csillagokat pakolt az egre, na azt egy eletre el kellene tiltani a jatekfejlesztestol.
-
törölt tag
Szivembol szoltal az arany-ezust faszkodassal! Ennyire egy elbaszott, mar 10 eve is kinos baromsagot nem tudom miert eroltetnek. Ennel rosszabb csak a GTA5–ben volt, amikor meg az arcodba is toltak a kuldetes vegen, most legalabb csak a logban van benne.
De akkor is. Elfelejthetnek ezt mar orokre, plane, hogy trofea is kapcoslodik hozza.
-
front3r
őstag
Szerintem meg rohadt jó lett a tálalása a játéknak! Elment a Rockstar igazi filmes irányba, de megmaradt a komoly játékmenet is. Quentin Tarantino feeling rendesen elkapott, sokat merítettek a filmjeiből. Nem tudok rá rosszat mondani. Év játéka, sőt, az elmúlt évek játéka nálam, de lehet nem mondok nagyot azzal, hogy eddig ennek a generációnak a legjobb játéka.
Végre ki tudták hozni azt a részletességet, amit a generációból ki lehet!
Ilyen játékok kellenének a konzolokra, és nem érdekel ha egy évben ez miatt csak 3db AAA cím jelenne meg, csak az legyen ilyen!Szerintem a többi nagy stúdió is tudna ilyet alkotni, ha nem az évenkénti kiadásokra mennének rá. Pl. AC-ból lenne 1 vagy 2 játék egy konzolgenerációban, és nem több.
Rohadt jó a Take-Two üzletpolitikája. Lehet van benne mikrotranzakció, de nem annyira zavaró mértékben, és okosan oldják meg, és sok pénzt is markolnak vele. Így kell ezt csinálni! -
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #1025 üzenetére
Tudtommal nincs magyar nyelv hozzá.
-
Mr_no_Name
tag
Srácok ti hol tudtátok kiválasztani a magyar nyelvet PS4-en?
-
markknight
veterán
Egyelőre nem érzem a játékot. Kicsit ilyen sokat markol keveset fog érzésem van 3 óra után, kíváncsi leszek mennyire változik ez mondjuk 1-2 nap múlva.
-
törölt tag
válasz
freeknight #1022 üzenetére
A lovadra ha felülsz, megnyitod a fegyver menüt és átnavigálsz az öltözetekhez, akkor ott lesz a kalapod és feltudod venni.
Nekem legalábbis ott volt.
-
freeknight
őstag
Ha elhagytam a kalapomat, hogyan tudok újat szerezni?
-
warcat
veterán
Ezt a lehetőséget se felejtsük el (via reddit)
[nem spoileres kép a játékból]
Belegondolva ezt küldöm Rockstarnak mert nincs PC-s verzió.
-
ragehu
csendes tag
válasz
Snooker #1001 üzenetére
Nem baj van vele, inkább csak nagyon szokatlan, kész csoda, hogy a levegővételhez nincs két külön gomb :-)
Játszogattam vele én is pár órát, vége az első fejezetnek, vagy mondhatni a tutorialnak.
A készítők nagyon rámentek az apróságokra, játékban igen ritkán látható részletességgel, szinte realisztikusan történik minden apró mozzanat is, amit már sokan írtatok.
Remélhetőleg, ez nem megy majd a történet, vagy a szórakozás rovására, ugyanis időnként néha fárasztó tud lenni valóban, rendesen bele lehet zavarodni a különböző gomb-kombinációkbaA tutorial rész kissé vontatott volt, jó hosszúak a lovaglós jelenetek, brutál hosszú párbeszédekkel
De ez igazából nem lényeges, a fenti okok miatt kell is idő megszokni az irányítást.
Akik eddig egérhez/billentyűhöz voltak szokva, s egyik első konzolos játékuk ez, én megértem, ha sok gyakorlást igényel majd.Grafika rendben van, bár nem annyira kiugró, de mai elvárásoknak mindenképpen megfelelő.
Hangok, zenék nagyon jók, hangulata is átjön, remélhetőleg a játék során a főhős is szimpatikussá válik.Nyilván eddig a játék kb 1%-át láttam (hol vannak még a városok, stb) lesz még elég meglepetés.
Vadászatot próbáltam még, a sebesülten elfutó vadtól véres hó, az agonizáló állat, s a tök realisztikus megnyúzás is elég döbbenetes volt....talán túlságosan realisztikus is, -
RudY
addikt
Ez általában (vagyis mindig) a szakma és a gémerek szavazatai és visszajelzése alapján dől el összességében. Valójában teljesen mindegy, hogy megkapja-e "hivatalosan" ezt a jelzőt vagy sem, remek darab, de nyilván nem mindenkinek fog tetszeni, ami teljesen természetes.
Más, most találkoztam egy "Hungarian Halfbred" pacival...magamévá is tettem, persze nem úgy!
-
gyuromoj
veterán
Cirka 4 órát sikerült a játékkal töltenem.
Elsőre azt mondanám, hogy 4-5 küldetéssel a hátam mögött, még nagyon csak a felszínt kapirgálom.Amikor jöttünk le a hegyekből, akkor mint ha olyat írt volna ki, hogy mivel itt már jó az idő nem kell annyi ruha, mert melegem lesz benne?!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest