Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz TESCO-Zsömle #314 üzenetére
Azert ez is eleg fapados megoldas, bar teny, hogy megoldas.
Öszinten szolva mondjuk engem nem igazan erint, tavaly vettem a PS3-at es eleg keveset jatszok, viszont van eleg sok jatek, ami erdekel es majd valamikor szeretnem kijatszani, szoval szerintem ebben az evtizedben en elleszek ezzel a konzollal..
Csak "kicsit" fura ez az egesz..DLC-kkel egyetertek, szerintem ugyanugy folytatnak tovabbra is, hülyek lennenek a kiadok lemodani rola, amikor ezzel is egy rakat penzt leakaszthatnak a felhasznalokrol. Radasul idönkent extra befektetett munka nelkül..
Mert ezt mar ketlem, hogy a Microsoft szabalyozna, mintsem a fejlesztök/kiadok, különösen egy multiplatform cimnel.[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz TESCO-Zsömle #312 üzenetére
Na jo, de a lemezcserelgetesnel legalabb megvan az, hogy ha en odaadom havernak a lemezt, akkor tudom, hogy ott van es nem akarok vele jatszani. De ha be van dobva a közösbe, akkor ez mar csak akkor derül ki, ha leülök a gep ele jatszani es nem tudok.. Persze lehet mondani, hogy van masik jatek es valamennyire jogos is, de en pl ugy vagyok, hogy marha ritkan van kedvem jatszani, de akkor tudom mivel..
Mindenesetre igy, hogy kiderült, hogy azert igy sem lett volna minden fenekig tejfel, ennek mar nincs sok jelentösege, ezert is irtam, hogy szerintem nem tudtak normalisan megoldani ezt a kerdest, ezert kukaztak az egeszet es maradtak a regi "jol bevalt" megoldasnal.
-
dani3l
őstag
válasz Tomy Yayo #206 üzenetére
Ez viszont mennyire suta megoldas lett volna mar.. Tegyük fel, hogy van egy ilyen 10es tarsasag. Megveszem a jatekot, megosztom a jatekot, majd amikor eppen lenne egy kis idöm meg kedvem jatszani vele, akkor a kepembe vagja az üzenetet, hogy bocs, de most nem jatszhatsz, mert mas hasznalja.. Aztan a következö alkalommal meg valaki mas hasznalja.. Vagy ha te el akarod inditani, akkor a masikat kidobja a jatekbol, hogy bocs, de a tulaj jatszani akar es öve az elsöbbseg..?
Nem tudtak volna ezt sehogysem normalisan megcsinalni, szerintem ezert is nem eröltetik.. Azt hittek, majd föltalaljak a spanyol viaszt (megint), aztan sajnos ra kellett jönniük, hogy tul nagy fejszebe vagtak a fajukat..
A fönt vazolt helyzet miatt az "egyszerre egy jatszik" alternativa ertelmes keretek között szerintem nem megoldhato, a "mind a 10-en jatszhatnak barmikor" alternativa, meg rohadtnagy bevetelkiesest okozott volna nekik, ugyhogy megintcsak nem jathato ut..
Szerk.: Abba mar bele sem gondolok, hogyan egyeztettek volna ezt össze a 24 orankenti egyszeri kötelezö netkapcsolattal. Mert akkor megint meg lehetett volna kerülni ugy (tegyük fel, hogy nem multi), hogy kihuzom a konzolt es nekiallok jatszani, akkor hiaba jatszik mas, nekem nem tudja fogni csekkolni a rendszer, hogy hasznalja-e valaki..#189 oO7: Na de a "profi piacelemzö szakemberek" nem azt elemzik ki, mire van szüksege a piacnak, meg a felhasznaloknak? Ha kielemeznek valamit, majd a piac fölhaborodik, mert nekik az ugy nem jo, akkor csak elb.sztak valamit azok a verprofik is, nem?
Egyebkent az arcsökkentes is olyan dolog, hogy ismerve a - föleg hazai - boltokat, meg ha a jatek kiadok csökkentenek is az arakat, a boltban szerintem akkor is ugyanannyiert venned meg, a kereskedö meg szepen elteszi a hasznot (mert eddig is megvetted annyiert, ezutan miert ne tenned..). Es akkor meg meg is magyaraznak, hogy igaz online olcsobb lett, na de itt kapsz lemezt is meg dobozt is, meg kis füzetet is hozza, vagy valami hasonlo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest