- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bestbuy játékok
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- GTA V
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy onnan is jön pénz, csupán azt, hogy a több mint 10 milliós fizetős játékos mellé még jön a szintén milliós nem fizetős játékos, ami ha fizet, ha nem, mégiscsak játszik, és csak egy kicsi választja el, hogy ő is beálljon a fizetősök táborába.
Máskülönben tudom, hogy ég és föld az eredeti és a tört szerver, játszottam mindkét helyen, csak aki nem teheti meg, hogy havonta fizessen, ha olcsó ha nem a játék, az tört szerveren játszik. Nem mintha én játszanék bármelyiken is, már egy jó ideje.
-
törölt tag
amikor a dungeon finder 15-20 perc alatt sem talált nekem partit healerként, mindig elméláztam azon, vajon hol van most az a 10 millió aktív játékos.
persze, csúcsidőben ment gyorsan, de napközben, pfff...ez kábé egy éve volt, azóta tiszta vagyok, nem játszom
-
Scholes9
nagyúr
Ennyi. És a legdurvább az egészben, h egy olyan játékról van ugye szó, amiért havonta fizetni kell és nem csak megveszed és nyomatod...direkt nem írtam ide neveket Leírom megint: én a WoW-ban olyan élményeket kaptam játék szempontjából, amit más még csak meg sem tudott közelíteni (talán a Half Life 2) csak veszélyes, mert úgy rá lehet szokni, mint a cigire vagy az alkoholra Számomra egyértelműen a valaha általam kipróbált legjobb játék, bármilyen platformról is legyen szó és szerintem ez sokáig nem is fog megváltozni, emléxem amióta játszottam a WoW-al bármilyen offline játék sivárnak és üresnek tünt és ezt anno Hancu mester is leírta az egyik cikkében, h ő is így volt vele
Tört szerver: aki ott nyomja meg is érdemli, egyszerűen nevetséges és semmi köze az eredeti szervereken zajló játékhoz...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
kovsol
titán
az a gond a tört szerverekkel, hogy a tizedét se adja vissza annak amit az eredeti játékkal megkapsz, én próbáltam a tört szervert, mert több haverom is ott tolta, de eredetivel is játszottam úgy 4 éven át
amúgy a wow ban akkora kontent pecseket szoktak kiadni, hogy más játéknál külön kiegészítőnek számítana, és folyamatosan adagolják a tartalmakat, ezért van az, hogy sok ember még mindig játszik vele kezdetek óta, mert annyira megváltozott, hogy rá se ismerne az aki nem játszott vele az alap játék óta
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kapeti07
senior tag
És én még azt hittem ez a WOW mánia már lecsengett. Gratula a Blizzard-nak.
Xbox: kapeti
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest