Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem meg van -illetve volt- németül, 6 lemezes változat
Amúgy a kedvencem a Freelancer volt, hááát... ott mindent végigtoltam, csak a küldetések lettek unalmasak, de amúgy nagyszerű játék volt, kellene egy remakeHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MorphBCS
tag
Nekem meghalt a videokarim, és a gépbe betettem ideiglenesen egy S3 Trio VX-et (kemény 64MB), azzal semmit nem tudtam kezdeni, mert csak 800x600-ben ment a win7, de leszedtem egy hete a Mariot
Viszont ma vettem egy ideiglenes karit (4650 - 512) amíg a másik nincs kész, és meglepődésemre a konfigomban (profilban megtalálod) könnyedén vitte a BC2-t multiban majdnem közepes beállításokon átlag 50 fps körül!(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
Az a baj ezzel, hogy akkor még nemhogy tizede, de százada, vagy 1 ezrede volt a játékok mennyisége, mint manapság, így sajnos megoszlik a nép eléggé.
Nekem ami tuti örök, és megunhatatlan, mert mindig is imádtam játszani, azok az NFSU1-2 játékok, a GTA játékok, de mind Illetve a CS:S, na meg a legemlékezetesebb ami tuti sokáig megmarad, az a BFC2,...
Ezek mind meghatározóak nekem, mert sok időt töltöttem el mellettük.
De valószínű sokaknak kimaradt, illetve másokkal játszott, ha játszott egyáltalán.
Így nehéz annyira emlékezetben maradni, mint egy Mortal Combat, amit szerintem mindenki játszott, vagy hallott róla, vagy látott másokat játszani.Szerintem manapság semelyik játék nem fogja/tudja úgy beírni magát a játéktörténelembe, mint a Super Mario tette, vagy a Pacman...
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
Nálunk ez volt a nagy sláger, meg a Mortal Combat a billentyűzet 2 feléről egymás ellen
Anyámat meg pajszerral nem lehetett lefeszíteni a billentyűzetről, ha egyszer leült Tristan Pinballozni...
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
MorphBCS
tag
Nekem rögtön a Star Wars: X-Wing jutott eszembe, emlékszem, még tömörítve 5 floppyn hoztuk át a szomszédtól, hogy tesóm szétjátssza otthon, persze akkor még a monitorunk is fekete-fehér volt
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
A 6 lemezes WC megvan eredetiben - jön le ez is szépen (remélem a laptomon elfut majd valahogy)
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Azt a mindenit nem semmi [link]
Le a kalappal lehet én is rálesek, emlékszem a régi Wing Commander alkotásokra elég jók voltak abban az időben. Ez meg mintha nagyon szép lenne
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
banhammer
veterán
Ingyen adják?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
teeem
aktív tag
Tetszik a zenéje.
-
errorcode06
őstag
Éljen! Már csak a HL Black Mesa hiányzik, de nagyon :/
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Magisk
- Delta Force (2024)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sons of the Forest - Egy nap alatt több mint 2 millióan vették meg
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Amber Yellow 1,5 hetes Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Fehér Thermaltake Core V1 Snow Edition táp nélküli számítógépház eladó
- iPhone 15 Pro Max 256GB
- Eladó 120mm és 140mm és ventilátorok akár chrom ráccsal együtt (8db)! Cooler Master 6db közte van ol
- Sega Astro City Mini konzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest