Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheriff.crib
tag
Starcraft II-t elképzelném így ebben a formában.
Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -
-
csibe1
addikt
Eléggé árkád cuccnak néz ki.
Ahogy látom nemigen lesz mostanában normális fps-tps adaptáció a W40k-ból,ha csak ilyen konzolportok jönnek.Az RTS vonalat is sikerült eltolniuk.
Jöhetne már egy RTS minimum Dark Crusade szintű történettel,és kezeléssel,a DoW2 grafikus motorjával,de erre elég kicsi az esély ahogy olvasgattam.
Azthiszem maradok a régi vonalas W40k RTS-eknél a Soulstormmal bezárólag,bár már az se volt az igazi történet szempontjából." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
vhunor
őstag
Ha jól tudom, sajnos nem lesz benne coop, így majd 2 ezer forintos szinten talán beszerzem.
-
Nagyon tetszik Ez beszerzős lesz és ha jól vettem ki beszéltek valami kasztalapú MP-ről is ami ígéretesnek hangzik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Zolás
addikt
Nem tudom melyik videót nézted, nem takar ki a képből sokat a karakter. Dead Spaceben van akkora kitakarás, amiről beszélsz. Viszont a játékmenet elég gyerekes, felrepülök kétmásodpercenként, és odacsapok a kiskalapáccsal. Remélem lesz benne még valami ezen kívül is.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Mikiller
aktív tag
Olyan közel van a kamera a főhős hátához, hogy kitakarja a képernyőt, szinte mást se látni.
Nekem elég is volt ebből a játékból ennyi videó. RTS jobb ebből a sorozatból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest