Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz [Prolixus] #9 üzenetére
Van két egymástól független UI, ami a biztonság kedvéért párhuzamosan fut, leírás, hogy mi mire jó nem nagyon van. Skilleknél megintcsak nem nagyon van leírás, hogy mégis mi a jó. Az audiologos narratíva szintén nem egyszerűsíti.
És nem, nem a mai játékok vannak leegyszerűsítve, a prezentációja az, ami miatt nehezen befogadható.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem nincs feleslegesen bonyolítva, inkább a mai játékok vannak ilyen téren nagyon leegyszerűsítve. Tény, hogy egy kis olvasást igényel, meg kell egy kevés idő, míg megtanulja az ember, de ezt az áldozatot bőven megéri.
Mondjuk én meg az 1-gyel nem játszottam, ha ahhoz képest van túlbonyolítva a UI, akkor nem szóltam.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
proci985
MODERÁTOR
vegulis a deus ex es a dishonored is kozvetlen szellemi utod, es mindketto jol teljesit.
remelem jo lesz.
kettorol amikor kijott lemaradtam, par eve amikor probaltam viszont annyira tul volt bonyolitva az interface, hogy hagytam, "majd kesobb jatszom"ra.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Reaper
őstag
Imádtam a 2-t, fordulatos cselekmény, nyomasztó, és sokszor félelmetes hangulat, Shodan személyisége meg szerintem az egyik legjobb AI személyiség, megfelelő mennyiségű istenkomplexussal, remélem jó sztorit írnak az új résznek, és nem csak egy átlag hentelős akármi lesz belőle.
A hivatalos oldali üzenet, mindenesetre nagyon tetszik[ Szerkesztve ]
-
[Prolixus]
addikt
Hajj, egyet kérek, csak el ne basszák...
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
CriticalHit
őstag
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
ldave
félisten
Tudom, sokan nem szerették, de szerintem egész jó volt a két Epic Mickey játék, amit csinált az öreg.
A Slime draws near! Command?
-
Šolaire
veterán
A második részt szerettem az elsőhöz nem volt szerencsém. Amikor játszottam vele eszembe jutott pár játék😊 követni fogom őket kiváncsian várom a fejleményeket.
“Praise The Sun” \[T]/
-
atidzsiforc
őstag
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest