Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklos568
újonc
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy a menüben a bejelentkezés során kapok egy üzenetet, miszerint be kellene jelentkeznem a weboldalon. Ez azonban megtörtént és mégis kiírja, egyszerűen nem enged be! Mi erre a megoldás?
-
nonsen5e
veterán
1 éve amikor még belepróbáltam pár napig megint, akkor először véletlen NA klienssel léptem be, akkor írtam a supportnak, meg is mondták, hogy hülye vagy te, nézd meg az EU accountot. Most viszont mindkettőt próbáltam és egyiken sem volt a karakter, na mindegy kezdtem újat.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
had423
aktív tag
válasz nonsen5e #165 üzenetére
Biztos hogy nem. Volt azóta pár kötelező jelszó újítás. Kérj le újat! Mostanában sokkal kevesebben játszanak mint 3 éve, de azért még működik a piac. Ha 2 éve volt egy guild az mára már biztosan megszűnt. Kb 2 havonta kiválik a keménymag az ilyen gyűjtőkből. Nyáron toltam utoljára amúgy.
-
nonsen5e
veterán
Na, van ilyen topic?
2-3 éve talán játszogattam vele, most lehet megint kedvet kaptam. Ha jól rémlik lehetek vagy 20-as szintu. Azóta érkezett valami jelentosebb újítás?
Ha a klán meg még megvan és él akkor lehet majd ha lejön kérnék egy invet.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
wolfu79
újonc
Üdv.. olvassa még ezt valaki?
Változott már a letöltése, indítása, vagy ugyanolyan bonyolult mint volt?[ Szerkesztve ]
-
wolfu79
újonc
Tárgytalan..devcat logo után kilép mindig...
Keresek más mmot,mert látom mások is csak szenvedtek ezzel.. -
wolfu79
újonc
Sziasztok.
Szeretnék olyan letöltési linket kérni tőletek,ami telepítésnél nem ír ki hibaüzeneteket..
Error Code = -40
unable to find required install files.
Please redownload all install files and try again.
amit nekem hivatalos oldalról letöltött az 3224562258 nagyságú
win 7 64 bites rendszerem van ..
köszi ha tudtok segíteni. -
mad1
veterán
Ha valakinek volna regi acca es nem hasznalja,azt kolcsonkernem.
Nem lennek halatlan...Irj privit ha okNe szemetelj ! = Steam
-
batara
újonc
Sziasztok.
Szívesen kipróbálnám ezt a játékot,de egyszerűen belépni sem enged a regisztrált dolgaimmal..
Bár sok választ nem várok,így hogy 2 éve volt utolsó hsz...[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Jövök már, jövök...
-
Sirandrish
legenda
Kizárt...
Én már nemigen kezdek új karit..
Meg most amúgy is D3 láz van még mindigEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #151 üzenetére
Ne örüjjé' Fogunk még látni szerintem. Majd mindenki 80-as armorban feszít 16-18k-s partykban, te meg feljössz majd... ee szégyeld magad.
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #149 üzenetére
Én neked hinnék.
(Főleg, hogy nincsen Lannom) -
Sirandrish
legenda
A Lann a legnehezebb karakter a játékban (persze a swordos)..
Nem tudom meddig vitte a Karokot de ha nem tolt bele néhány 100órát és nem látta még a nagy raid bossokat akkor "kezdésnek" a Lann nem a legjobb választás..szerintem..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
batai15
félisten
Sziasztok, van magyar guild a vindictusban?
jáccogatok rajta, csak magyarok nélkül nem olyan élvezetes..
Játékban lann-t kezdtem, és bataibeci a nevem. -
had423
aktív tag
A nagyobb inventory-t, valamelyik epizód végigvitele után adja. Vagy megveheted depotban, de nem éri meg nagyon.
Nem tudom mi lehet a probléma a játékkal. Ha kritikus lesz a helyzet, akkor újratelepíthetnéd. Hátha segít.
A kasztod nem változtathatod meg. Arany szabály minden RPG-ben. -
Nova96
őstag
Hogy lehet akkora a cheasted? Meg, hogy lehet három?
Egyébként grat, én most 30-as szintet döglődök, mert egyre rozszabul fut a játék hiába veszem lejjebb a grafot.Még egy kérdés tényleg meglehet változtatni a kasztodat? Valahol olvastam, csak nem tudom hol.
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Óha. Én viszont tegnap lettem kemény 70-es. Igazából 1 hónap alatt meg lehetne csinálni, de mivel én nem farmoltam, sőt az utóbbi időben nem csinálok semmit, csak várok a szerencsémre, így elég sokáig tartott. Igazából a szintednek nincs nagy jelentősége 60 fölött. Annyi, hogy fel tudok venni 70-es Equipm.-t, de mivel túl drága, úgysem éri meg.
-
had423
aktív tag
Most jó kis event van. Minek pénz még? Nekem mindig elég volt ami bejött 60-as szintig. Marketplace-t elég sokat használtam. Ami többet ért 1000-nél mp-n azt rögtön felraktam. Vagy farmolj kulcsot meg ládát eventből. Kaphatsz wing-eket. Azok elég sokat érnek.
AP-t farmolni meg 42-es szinttől tudsz a Nightmare at the ruins-on. -
Nova96
őstag
Ha gyorsan pénzt szeretnék szerezni azt hogyan kell?
Vagy gyors AP szerzés? Vagy ez 30 környékén még nem könnyű? -
had423
aktív tag
Valószínűleg béna a hostnak az nete. Mert ha nem elég gyors neki, akkor mindenki laggol miatta. Ez egy hátránya a játéknak sajnos.
Citroncsba ha szaroznak, akkor próbálkozz a hungary-nál (ha még nem halt meg), vagy a diszkópatkányoknál. Van elég sok magyar guild, de most valamiért csak a régiek ugranak be.Sirandrish: Féligmeddig. Ugye iskola van, meg meló mindenkinek. Meg ezzel a 2. Kai-s guilddal is szétszakítottuk az állandó tagokat egy picit. Churchill meg csajozik, vagy nem tudom mi van vele. Elég szar, hogy ő is ritkásan jön fel.
-
Nova96
őstag
Nem unom meg. Még az animézést is abba hagytam, mert nem jutott elég idő erre.
Magyar guild érdekelne.
Egy kérdés miért lehet az, hogy laggol a játék? A gép bőven elég neki én már csak a netre tudok gondolni, de letöltéssel nincs gond.. Teljesen levettem a grafikát, de ugyan úgy laggol néha-néha.Laptop asus k53b
-
had423
aktív tag
Ja, a final slingshot az pont ilyen. De ha jól emlékeszem nekem a Crystal Slingshot-ot ott is elsőre dobta.
Ami még fontos, hogy ne und meg!
60-as szint után kezdődik az élet Guilddal könnyebb eljutni addig. Tudom ajánlani például a citroncsot. De ha kell még pár guildnév akkor szólj. -
Nova96
őstag
Ha meg Quest item-et kell begyűjtened, az egyszerű, mert azok mindig esnek elsőre
Nagy részben, de nem mindig pl. Final Slingshoton már 4x mentem, de még mindig nem dobta... De van egy pár ilyen.
Általában hardon season of macha-ba megyek, mert szerencsére elégé tápos a karakter.
Venni max. 15e veszek, mert annál többet úgy se ér. Inkább elmegyek akkor egy hosszabb küldetésre. -
had423
aktív tag
Ja, Kai után most elég drága minden. Amikor össze kell valamit gyűjteni (pl: köveket, fegyvereket), azokat könnyebb megvenni szerintem. Ha meg valami nagyon drága, akkor hagyd ki, később is ráér megcsinálni. Ha meg Quest item-et kell begyűjtened, az egyszerű, mert azok mindig esnek elsőre az adott dungeonon. A könnyebb quest-eket csináld hard-ba, és ha lehet, inkább party-val menj. 40-es szinttől, meg a hidden-en lehet farmolni xp-t ezerrel hardon, season of macha-ba.
Bár én nagyon lassan fejlődtem, nem értek ennek a művészetéhez. A profibbak 5 nap alatt 60-at elérik, de ők pénzelik magukat.
Tehát a sztorikat csináld lendülettel. Gyűjtögetős küldire 20k-nál többet ne nagyon költs.
50-es szint után lesz majd kínszenvedés. -
Nova96
őstag
Üdv már egy hete játszok a játékkal és elégé leköt, de még nem ismerek mindent sőt... szinte semmit.
Karok 27 lvl, (NaNoCH) de most elégé belassult a fejlődés, hogyan lehetne gyorsan fejlődni? A küldik nagy részében nem az esik ami kéne... És van olyan ahol csak nem tudom hol lehet olyat droppolni. Így inkább veszem, de sajnos nagy része már drága. -
had423
aktív tag
Meh.. nagy nap ez a mai. Ötödik divine punishment fail. Ráadásul mindegyikhez használtam enchant rune-t. Kb 35 millió gold a semmire. (Ez az összeg semmi az olyanoknak, mint Andrish ) Még jó, hogy a játékban nem az a lényeg, hogy mennyi mega van a zsebedben. Elég gyakran veszek úgy valamit, hogy utána még WC-re sincs pénzem kimenni, de sosem bosszant.
Más ami még történt: BUG(720p)
Elég rossz minőség. Régi monitorom kapcsoltam rá, és valahogy nem jöttek ki a pixelek.Még youtube-os "vindicelebekről"( ):
Irukul Hero Solo Szintén Juny-tól, szintén vellával. Nem tud leállni, nyamvadt ázsiai.. Hero modban hozzá sem tudok érni Irukulhoz, nem hogy egyedül lenyomni. Azt azért hozzáteszem, hogy ezen a videón már meg van a gyereknek a 2. transzformáció.RaidHunter is visszatért. Eleinte azt hittem, hogy csak pár videóra. Feltöltötte ezt egy éves kihagyás után. 2 napja viszont Vellával 6,5 perc alatt nyírta ki Ingkells-t egyedül. Sokkal agresszívabban játszik mint a többi játékos, talán ez lehet a titka.
Videó: [link]Még mielőtt valaki több milliós nézettségre számít, azoknak megsúgom hogy a legnagyobb mabinogi heroes videósoknak is "köbö" pár ezer van darabonként. Ez nem olyan mint a YT minecraft. Fene tudja mi az oka. Talán egy kicsit korlátolva van a kreativitás a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #119 üzenetére
Azért Kai-t is biztos felviszik szerintem. Szerintem már bőven van jó sok 60 fölötti.
-
Sirandrish
legenda
Ebből biztos több marad majd mint a Karokból..
Az első 1-2 nap mást sem lehetett látni csak Karokot aztán magas szintre kb a 0,5%a jutott elEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
had423
aktív tag
Junyoop
Ezt az embert nem lehet megállítani. Már az is elég lett volna, hogy ep8-ig szólózza az összes raid bosst, egy alig egy hónapja megjelent karakterrel. Ezzel még rátett egy lapáttal, hogy az ep9-ep10 raid-eit is elintézi iszonyat gyorsan (Lionotus, Craftsman Colru, Keaghan, Elchulus). És még 10-es path szintje sincsen.
Egyértelműen a hét Vindictus témájú youtube csatornája. -
had423
aktív tag
Elég kemény volt a Kai update napja. A nexon szerverei teljesen lelassultak. Hajóra bejutni, csak úgy lehetett, hogy egymás után 5-ször próbálkoztam. Még a játékhoz csatlakozni sem volt könnyű. Egy GM szerint annyi reg érkezett, hogy az adatbázis nem tudta elég hamar feldolgozni.
Azóta már megoldódott a probléma egy patch-el.Hát a Kairól annyit mondanék, hogy messze eltér az előző kasztoktól. Láttam már elég sok videót róla, de kipróbálni teljesen más volt. Szerintem, most a legerősebb karakter. Bár PvP-ben valószínűleg nem valami jó. Elég nehéz stratégiát választani. Majdnem az összes képessége SP skill (Az SP bar akkor növekszik ha sebzel). És ez azért durva, mert ha nem sebzel, szépen lassan elfogy az SP-d ennél a karakternél. Tehát nem könnyű ezzel se.
Két módban lehet használni az íjat: Bow és large bow (azthiszem ez a nevük). Az egyikben nem kell célozni sem, csak kattingatni, és automatikusan célozza be a mobokat. Ezzel kell SP-t gyüjteni.
A másik módban, már nekünk kell célozni. A vindictusban sosincs célkereszt, egy piros vonal jelzi a tárgy útját. A lényeg, hogyha jó időben lőjük el a nyílvesszőt, és jó helyre célzunk, akkor elég durvát sebez. Nem beszélve arról, hogy break off-ban mennyit ér ez.
Ezenkívül még vannak "Q" betűvel felhozható skillek.Alul 5 darab
Ezt elég nehéz megszokni, mivel a normal attack-ok közben lehet járkálni, de ezeket használva nem.
Látványosan harcol az biztos. EU trailer -
had423
aktív tag
Nem fogom reklámozni nagyon, nem tudom örülnének-e a guildban, de azért elárulom, hogy lesz egy második guild csak Nightraines íjászoknak. Aki 29-én regisztrál az új karakterrel az írjon ide, és talán be tudom szervezni. Csapat nélkül elég hamar meg lehet unni.
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #112 üzenetére
Köszi, ezzel most kitartok pár hozzászólásig
-
-
had423
aktív tag
Eljött a season 2 raidek ideje. Engem nem nagyon nyűgöz le. [link]
Viszont attól még pompásan alakul a folytatás. Bár elvileg már csak 1 kisebb update hiányzik az se 2-ből, de ott Koreában még nem fog megállni az élet. Várom a következő híreket.
Megint kéne elvétve pár hozzászólás mástól is... -
had423
aktív tag
KoOr
Ma ezt találtam. Ő egy EU-s játékos. Sokáig azt hittem, hogy már abbahagyta, de ma kiderült, hogy csak másik csatornán videózik. Pedig kérdeztem is guildtársaikat, hogy játszik-e, de valahogy mindig az jött le, hogy abbahagyta. Lényeg a lényeg: elképesztően jól csinálja. Szinte már ihletet ad. Egyszer jó lenne vele ölni. De nehéz úgy találkozni valakivel, hogy mindent tud solozni.
Csak azért linkeltem, hogy akit érdekel az tudja, hogy nem elég jó MMORPG-snek lenni a vindiktuszoláshoz... Vannak highstatos luzerek is, meg lowstattal profik. Mindkettőre tudok példát. Nekem is lesz még mire gyúrnom. -
had423
aktív tag
És nem csak kai.
Amerikában már melegítenek a töknyalogatók. [link]
Tönkretenni ezt a "férfias" játékot. Igazából ezek semmit nem érnek. Néha összegyűjtik a dropot, de ez elég sokszor zavaró lesz majd. Azért hagyom kibontakozni, lehet hogy igazából egy király dolog ilyen kis csibéket beszervezni, de nem fűzök nagy reményeket ahhoz, hogy itt az EU-ban megbarátkoznék ezzel.Sikerült, hogy 29-én jöjjön Kai. Tipikus Nexonos facebook mánia... nem kell róla beszélni.
Külön még megemlíteném a Vindictus supportot. Le a kalappal. Egy guild-társam-nak feltörték a felhasználóját, és kipucolták az cókmókját. Bőkezűen a segítőkész nexonista megdobta egy vagyonnal, semmilyen bizonygatásra nem volt szüksége. Ráadásul most ír össze egy listát az eltűnt dolgairól. Azért ne tessék visszaélni az ilyesmivel.
-
had423
aktív tag
Igazam volt, szerdán jött ki a God of Domors update. 24, 16 emberes "Royal Army Raid"-ek nexon szerveren. Heti háromszor lehet csak őket megcsinálni. Az első ilyen boss egy rohadt nagy medve. Ha jól tudom Striborg néven. 30 Bar élete van, de így is két perc az egész csapattal. Erre 20as szinttől már lehet menni. A másikon meg 3 pók van. Aki játszik ezzel, az már ismeri őket más küldetésekből (Weeping Queen, Loghodessa, Giant Spider). Mindegyik 30 bárral. 30-as szintű is befér erre. Viszont a Dragon az aránytalanul keményebb az előzőkhöz képest. Erre 40-es szintű is bejöhet, de azok még elég kevesek ehhez. Elképesztően nehéz. Nekem eddig csak kétszer sikerült úgy, hogy 2 perc maradt hátra. Rohadtul összhangba kell lenni. 30 perc alatt is meg lehetne csinálni, ha mindenki tudná a dolgát. Amúgy 3 perc alatt összegyűlik 24 player, nagyon egyszerű ezekre bejutni. Néha már eleve elkezdett játékba rak be. Van ami motiváljon.
Eddig a Glas pants volt a legértékesebb material. De nemsokára betörnek a 70-es armorok a piacra, és ahhoz már Elchulus teardrop kell. Szerintem durván sokat ér. 3 ilyenből olyan setet lehet majd kraftolni, hogy jóval több int-et ad mint a wonderland set (az most a favorite), és darabonként 100al több a def-je mint a raidernek. Lista a legdurvábbakról: [link]
Nem tudom pontosan itt mennyit fog érni, de US szerveren egy ilyet, egy +13-as Lionoteeth áráért adtak el. Ezt az értéket szintén csak az tudja mondjuk aki játszik.Másik nagy hír a season 2-ből jön.
Ugye lejárt a visszaszámláló, és fel-updateltek valamit. De már teljesen megzavarodtam. Ez már talán nem is a beta-szerverről szól. De ami már biztos, hogy rakiora és kraken 16-án jön ki. Azok is szép raidek lesznek.
Addig itt a season 2 gameplay trailerje: [link][ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #103 üzenetére
És a Jumper event? Egyből kezdhetsz egy 50-essel plusz 20k AP-val. Fizetem a 60-as geared
-
Sirandrish
legenda
Mivel a karimat már eladtam így nem igen fogok visszatérni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #101 üzenetére
Átadom. Legalább Churchill hazatalált 4 hét után.
Ha te is szervezel egy meglepetés visszatérést, akkor ne ezen a héten. Csak azért, mert a God of fomors update csak 1-2 hét múlva lesz, a tájékozottabbak szerint. Bár én erről semmit nem találtam.Puma K: Remélem én is.
-
-
had423
aktív tag
Visszaszámlálás
Mennyivel izgalmasabb lenne, ha rajtam kívül mást is érdekelné ez.Ha a számláló alatt, a kis körre kattintotok, bejön egy oldal aminek az alján vannak új és látványos képek.
1 hét múlva pedig Európába érkezik a v1.21-es patch, ami tartalmazza a 9.5 epizódot. 24 emberes Boss-fightok, Sárkányok, új felszerelések stb-stb. Ezekért azt hiszem már érdemes regisztrálni, azoknak akik ezt még nem tették meg.
Bármi kérdésetek van, írjátok le!És érdekelne, hogy mennyit kommentelhetek egymás után, hogy ne legyen szabályellenes.
-
had423
aktív tag
Visszatérve a Season 2-höz, nemsokára (8.02) lesz update a béta szerverre (lásd hivatalos oldal). Ebben már valószínűleg benne lesz az új kikötő és az első epizód. Augusztus 9-től pedig Vellát lehet kipróbálni.
Annyit még tudok, hogy a részek majd úgy jönnek mint a Season 1-ben; az első 5 epizód egyszerre, és a másik fele meg lassanként adagolva. Megerősítem, hogy a küldetésekben elég sok minden fog változni. Egyrészt valódi ugrást lesz végre benne, nem csak ilyen látszat, mint a mostaniban. Még reálisabbak lesznek a küzdelmek, ezeknek az alacsony támadásoknak az átugrásával. Új, könnyebben beszerezhető felszereléseket ígértek, ugyanis a itt Európában elég keményen kell farmolni, hogy ne maradj "noobgear"-ben. Ezenkívül szebb külsőt adnak a Vindictusnak.
A fejlesztők azt üzenték azoknak, akik új kihívást akartak a játéktól, hogy megkapják folytatásban. Részletesebb leírást nem tudok adni, majd a videókból kiderül, hogy mire gondoltak.
Lekötelezne a Nexon, ha mindenhol egyszerre adná ki az teljes változatot, de a mohó amerikaiak úgysem várnak meg.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Mielőtt elindítottam volna, kiléptem Steam-ből és minden másból. Fogtam indítottam egy "memória tisztító" programot, ami szinte lenullázta a memóriahasználatot majd újraindultak a programok amiket futottak (fontos, állandóan futó progik) és indítottam a Vindictus-t.
Belépek, kiválasztom a karaktert, nyomom a Start-ot, erre kiírja, hogy hacker programot detektált (kurva jó!)Kiléptetett, majd bejött egy magyarázkodó ablak amiben leírhattam mi is történt
Újraindítottam a gépet, indítottam a Vindictus-t, és elkezdtem játszani egy 1lvl-es karakterrel, eljutottam 3lvl-re, majd mikor harmadmagammal küldiztem, fogta és bedobta az engine error-t:
Utána jött a szokásos crash report, amiben leírtam az első hacker program detektálást és taglaltam nekik, hogy laptopról játszom ami futtat a háttérben egy csomó programot (kamera, bluetooth, Wi-Fi, stb-stb) és valamint rengeteg engine error-t kapok és a gépemben 2 GPU található egy Intel HD 3000 és egy Nvidia GT555M.
Remélem foglalkoznak majd a reportjaimmal, mert kb mióta fent van a játék és kapom az errorokat vagy 15-öt elküldtem.
Nagyon tetszik a játék, de lehet hogy hanyagolom míg nem lesz egy asztali gépem újra...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
törölt tag
"lagmentesen mennyen" ?
-
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Haverom mutatta a játékot aki nagy Source engine fan, és naponta talál valami érdekes mod-ot amit a HL2 engine-jével azaz a Source-szal csináltak.
Én alapból szeretem a netes játékokat, főleg ha többen tudunk együtt küldetéseket csinálni, így hát ki is próbáltam.
Lévén, hogy Source engine, gondoltam társítom a Steam-hez és onnan fogom mindig indítani, elértem a 10 lvl-t majd csináltam egy 50lvl-es karaktert (valami event révén), és azzal is szórakoztam kicsit.
A regisztrációtól és az első belépéstől számítva két nap után kaptam egy "004#banned" ablakocskát mikor próbáltam belépni az accomra.
Rá is kerestem neten, hogy mi lehet a baj és kiderült, hogy harmadik féltől származó alkalmazás miatt kaptam ban-t, valaki Xfire miatt kapott mert azon keresztül játszott... Node sebaj, még csak egy instant 50lvl-es és egy kis szintű 10lvl-es karaktereim voltak, csináltam egy új accountot, és már nem Steam-en keresztül indítom a játékot, most minden "oké"...De!
Szinte a játék első indítása óta, kapom folyamatosan az engine error hibaüzeneteket amikkel kidob a játék.
Általában, a küldetések indulásakor, azaz mikor mindenki "Ready" a party-t szervező egyén nyomja a "Start"-ot és jön a karakterbemutatás, majd mikor "indul" a hajó, és jönne a töltőképernyő kapom az engine error-t, de van, hogy csak az is elég az error-hoz, hogy a faluból kimegyek a hajókhoz vagy pl a kovácsnál szöszölök.
Ezeket az errorokat reportolom mindig.Nem tudom mi lehet a baja a Vindictus-nak, mert a Max Payne 3-tól kezdve, GTA IV-gyen keresztül, az összes Source engine-t használó játékig ami meg van a Steam accomon (HL2, HL2: DM, EP1,EP2, TF2, HLM Source, LFD,LFD2, The Ship, CS: S) sosem dobáltak ki engine errorral.
Nem tudom mire vélni.
Gondoltam arra, hogy az zavarhatja meg a játékot, hogy laptopról játszom és 2 GPU van a gépben (Intel, Nvidia). Természetesen, az Nvidia GPU-t kapcsolom be ha játszok.
Nagyon tetszik a játék, és szinte éjjel-nappal ezen lógnék ha működne rendesen...
Remélem tudtok segíteni!
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
had423
aktív tag
Na, már találtam ezt-azt az új karakterről. Pár eltúlzottan "szexis"-re sikerült kép. [link]
Szerintem adhattak volna szolidabb külsőt is neki. Bár olyan játékban, ahol lehet állítani a mellbőséget, nem lepődök meg semmin.
De Vellával kapcsolatban nem is ez a lényeges, hanem ez itt: [link]
Eddig is olvastam róla, hogy valami dodge-királynő, de nem értettem mire gondolnak ezalatt. Valószínűleg a bossok támadását tudja visszafordítani majd. Hogy ez raideknél is működni fog-e az majd a későbbiekben derül ki.
Szerintem nem ez lesz az egyetlen új karakter a Season 2-ben, de ezek csak a saját megérzéseim.Utóiratba még megjegyzem sikerült Szólóznom Irukult. Aki nem ismerné egy 51-es szinttől játszható Raid boss. Egy elég nagy szörnyeteg, senki sem szereti, mégis sokan legyőzték már egyedül. Elég régóta gyúrtam már erre. Készültem is egy videóval, csak rossz minőségben töltöttem fel, mert nem volt időm. [linkiminki] (480p minőség azért megvan)
[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
Na, van infó az új karakterről.
[link]
Ez megint inven.co.kr-es forrás. Próbáltam kibányászni valami infót még, de az egész oldal kóreai. A képen Bella/Vella van. Nem érdemes róla sokat beszélni, két kardja van mint a Lann-ak, érdekes képességeiről majd nyilván később tájékoztatnak. -
had423
aktív tag
válasz psycroptic #80 üzenetére
Hát mivel host rendszer van, de ezt már valahol írtam.
Arra, hogy nem elég változatos, arra a fejlesztők csak az 5-6. epizód után jöttek rá. A 7.-ig meg el kellet volna jutni. A legutóbbi patch azért elég ütős. [link] -
psycroptic
őstag
1-2 hónapja már nem játszom vele, mert meguntam. Egyébként szép játék, csak lehetne változatosabb, mind ellenfelek s mind pályák tekintetében.
Jah és még valami, ha valaki gyenge nettel csinál party-t, akkor laggolás lesz rendesen csak nem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
had423
aktív tag
Alig pár órája töltöttek fel egy teasert az oldalra, de nem mutat meg nagyon sok mindent, csak animált rajzokat. Abból a szempontból jó, hogy tudjuk milyen mobokra kell számítani.
Season 2 előzetes
A következő update aug. 2-án lesz a béta szerveren. -
had423
aktív tag
Aki egy kicsit beleolvasott az rájött, hogy hajós sztorik lesznek.
KÉPEK!! és érthetetlen távol-keleti szöveg! A második képen a 18-as karika nem az erotikus tartalmak miatt van
HD kép a mapról
Még annyi, hogy 3 nappal ezelőtt felpatchelték az Ignition update-t a béta szerverre. Nem tudom még, hogy az új map és sztori is jött mellé, csak skillekről töltenek még mindig videókat. Valószínű, hogy tilos a spoiler ezen a szerveren. -
had423
aktív tag
Ja és nyilván: A season 2 hivatalos (ázsiai) oldala!
-
had423
aktív tag
Node! Jön az Vindictus season 2 (először nyilván Mabonigi Heroes Se 2), bár valószínűleg ide fog elérni legkésőbb az update.
Mint itt lehet olvasni, nem csak a story fog változni, hanem megújítják a játékot. Új skillek, normális ugrás, és szebb kinézet. Hogy a source motor marad-e, arról nem tudok semmit.Itt még fórum: [link] Be kell ismernem nem vagyok jó angolból
Videók astroboy jóvoltából: [link] Vannak még ezen kívül is a csatornáján, de azok nem annyira látványosak, inkább csak skilleket mutat be. Ezeket a videókat alig másfél hete töltötte fel. -
Sirandrish
legenda
Sajna még Motion Plus-om nincs így Zelda sincs egyelőre de van más is
Egyébként felmentem Vindire...beköszöntem, körbenéztem a marketen és annyiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #73 üzenetére
Zelda ezerrel? Az van WII-n nem?
-
Sirandrish
legenda
Vagyok még vagyok...
Csak bizniszeltem egy WII-t aztán elvagyok mint a befőttEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #56 üzenetére
R.I.P. Sirandrish
2012 -
Steel_Hammer
tag
válasz Damage401 #70 üzenetére
Csomagoljam ki a setup exe-t? O.o és abból meg mit tölt le megint és mi?
Update: mindegy, szerintem nem tetszik neki a memóriám, vagy az oprendszerem. Majd egy hónap múlva újrahúzom, és kipróbálom akkor (vagy marad a linux )
[ Szerkesztve ]
"You woke up in the morning, get yourself a gun"
-
Damage401
senior tag
7 Zippel csomagold ki ez megmutatja mi a galiba. Majd azt a file. meg a Currentinfo kitörlöd elindítod a Vindictus.exe lecsekkolja hogy minden rendben van majd, mikor nem találja a fájlt akkor leszedi és jó lesz. Tudom mert nekem is germózott
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
had423
aktív tag
válasz Steel_Hammer #68 üzenetére
Az EUs változattal mindig van valami szar.
-
Steel_Hammer
tag
Nem, nem onnan szedtem le, hanem még fentebb volt egy forum link, arról. Aztán leszedtem megint, de az valamiért először 3,6 gigát mutatott, most meg csak 2,5 öt ír. leszedem megint, úgy hogy minden ki van kapcsolva. ha úgy sem, akkor a rendszeremmel vagy a gépemmel van baja, úgy hogy nincs mit tenni
-
had423
aktív tag
válasz Steel_Hammer #66 üzenetére
Basszus. Nee
Rossz linket raktam. Gondolom, miután szóltam a vírusírtó miatt, rámentél a linkre és onnan szedted le, de az az US szerverhez van. Az a telepítő semmikép nem lesz jó. Az EU-s weboldalról kell leszedni AVG nélkül, bár már kezdek kételkedni abban, hogy az a probléma. Talán próbálhatnád tűzfal nélkül is, de arra nem kényszerítelek. Ha ez nem jön be, megkérdezem a fórumon is vagy a játékban. Ilyennel még nem nagyon találkoztam. Általában mindig van egy hibaüzenet, de ez így nagyon nehéz. -
Steel_Hammer
tag
AVG-t töröltem, teljesen, és úgy indítottam.
Win 7 x64
nem fut semmi, csak a telepítőt indítom.
A méret érdekes, 3 702 771 919 bájt az amit a downloader szedett le, és 3 924 451 328 bájt az amit manuálisan szedtem le a forumból, amit adtál. Letöltés közben egyszer befagyott a FF."You woke up in the morning, get yourself a gun"
-
had423
aktív tag
válasz Steel_Hammer #64 üzenetére
Ejj. Akkor viszont kellenek a részletek is. XP vagy 7es? AVG-t teljesen kikapcsoltad, vagy csak néhány funkcióját? Fut valami a telepítő alatt miközben elindítod? Ellenőrizd a telepítő méretét is (normálisnak 3 012 899 194 bájt)! Letöltés közben volt valami, ami bekavart/bekavarhatott?
-
had423
aktív tag
válasz Steel_Hammer #62 üzenetére
Sejtettem. [link]
Akkor komolyabb probléma nincsen, csak töltsed le újra a telepítőt avg nélkül. Nem engedett át néhány cuccot letöltésnél. Nekem is AVG-m van, miután felteszed a játékot nem kavar be. -
had423
aktív tag
válasz Steel_Hammer #60 üzenetére
Weboldalról próbáld meg, vagy nem emlékszem én hogy csináltam. Milyen vírusirtód van?
[ Szerkesztve ]
-
Steel_Hammer
tag
Nem, ez már az installer, amit a downloader leszedett. Rendszergazdaként is próbáltam, úgy sem ment.
-
had423
aktív tag
válasz Steel_Hammer #58 üzenetére
Rendszergazdaként próbáld elindítani. Ez a downloader ami pár Mb-os?
Fórum
Semmi hibakód? Itt írnak reportokról. Többnyire a vírusirtó szokott bekavarni, vagy a második posztban ad egy linket a manuális letöltéshez.[ Szerkesztve ]
-
Steel_Hammer
tag
Megtetszett, leszedtem, de az installer nem indul el. Nézem feladatkezelőt, és 216 ram ot foglalva beakad, és ennyi. Valami ötlet?
-
törölt tag
Nagyon jó játék!Már töltöm is.
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #54 üzenetére
Majd átadom. Jó pihenést. Bár szerintem csak beijedtél a Colrutól, meg a Lionotustól. Glas ezek mellett hastáncos.
-
Sirandrish
legenda
Én pont most pihentetem
Majd néhány hét múlva folytatom..
Addig is üdvözlöm a guildetEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Damage401
senior tag
No én is fent lennék. Photoner néven lvl 1 ma kezdtem
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Polllen
nagyúr
Ha lesz benne íjász, majd szóljatok.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Sirandrish
legenda
Az AP pontokkal tudod a skilljeidet fejleszteni..
Ezek mellesleg végtelen számban megtalálhatóak a játékban szóval nem nagyon kell félni hogy nem lesz elég.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zedok
őstag
Igen azt néztem, illetve, a skill pontok (AP) pontokon kívűl mást nagyon nem kell fejleszteni vagy állítani, igaz? Bár nem mindenhol lehet megszerezni, vagy nem tudtam eddig megszerezni a bonusokat, de még tetszik!
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
-
zedok
őstag
Hali!
Eléggé tetszetős a játék, bár a notebookon meg-megakad high-on.
A kérdés az, hogy én érzem ennyire könnyűnek Karok-kal? Vagy tényleg könnyű a játék normalon? Tetszik ez a "adott egy dungeon(battle) és ölj le mindenkit" típus.[ Szerkesztve ]
-
zedok
őstag
Hali!
Nagyon megtetszett a leírás alapján, szóval kipróbálom Nekem se jött megerősítő email, viszont reseteltem a password-t és máris ment
-
Beci9595
tag
Ha lenne időm játszani ilyen játékokkal... Dejó lenne
-
had423
aktív tag
NightRain guild-oldal Menő...
-
chosa91
aktív tag
szép leírás
"Find something boring, and make it funny!"
-
had423
aktív tag
Pénzért lehet csak egyedi külsőt adni sajnos. De mivel nekem ez az első mmo-m, ami még több hónap után is leköt, nincs lelkiismeret furdalásom, hogy költöttem bele.
A játékban valami hoszt-rendszer van. Aki csinálta a party-t annak a netsebességétől függnek a többiek. A Kóreai béta szerveren vannak "dedicated server"-ek, amik akár 24 embert is elbírnak. (azthiszem) -
Archanon
őstag
Weboldalon sem tudtam belépni, nem jött megerősítő e-mail. Regisztráltam új felhasználót másik e-mailre, azzal működik.
A játékról egyelőre nem sokat tudok nyilatkozni, mindenesetre eddig nagyon tetszik. Kicsit szoknom kell még az irányítást, és a kezelőfelületet, de úgy érzem nem lesz vele gondom. A grafika nagyon szép, maxon is egész szépen fut a gépemen. Ugyan sok embernél néha be-beakad, köszönhetően a csupán 2 giga ramomnak (??)...
Fiona-t kezdtem, mivel mániám a kard+pajzs páros. A karaktergenerálás sajnos nem valami részletes, kicsit többet vártam. Plusz nem igaz, hogy nemhez vannak kötve a kasztok... ez így... mindegy, Diablo-s feelinget ad.
Most a prológus után vagyok, városban elkezdtem a főküldiket. Tetszik ez a párbeszédmód is, régi játékokra emlékeztet, pl. Alundra.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
Hmm... tennék a játékkal egy próbát, letöltöttem, feltelepítettem, regisztráltam nexoneu-hoz. Viszont! képtelen vagyok játékban belépni az accountomba... Létezik a felhasználóm, sikeresen létrejött, ha weboldalon rákeresek adataimra, kiadja a nevem. Újraregisztrálni természetesen nem tudok, hiszen foglalt a nevem, email címem. Játékon belül viszont csak hibaüzenet fogad...
"Ahtentification failed.
[NGM] You entered a wrong ID/Pass. Please try again." - Noooooormális?! Még az authentication is hibásan van leírva, vagy más nyelven, vagy nem tudom...Ha az email címemmel próbálok belépni, akkor is hasonló hibaüzenetet kapok..
"Authentication failed.
You have entered an invalid username/password combination.
Please confirm your login details and try again."Valakinek valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
had423
aktív tag
Ne is mond, utálom, ha végigrohannak. Szerencsére kb 30-as szinttől, jobban tisztogatnak, mert kell az SP skillekhez. De nyilván lépést kell tartani mindig a többiekkel.
Evie-knek, van egy mana shieldjük, amit nehéz áttörni, de funkcionálisan olyan, mint ha az életerejük lenne. Csak annyi, hogy nem látod, hogy menne le. -
Prof
addikt
Anno annyira büntetettek a boss videók míg meg nem jelent ázsiában, mint manapság a Tera-Online-é. Sajnos számomra ugyanúgy csak co-rpg mint a guild wars volt, de jó fajta mert akciójáték is egyben. Bár megmerem kockáztatni a legtöbben csak szolóban farmolnak benne.
-
had423
aktív tag
Ez mi?
Bónuszt kapok, ha sokszor használok Goddes Grace-t? Az úgy elég érdekes. -
bozont
veterán
Nem rossz kis játék, időtöltésnek kellemes. Van már egy lvl40 körüli scythe Evie karakterem, bár most kicsit szüneteltetem, más játék van terítéken.
-
MiAFak
tag
-
mttssz
senior tag
Lejárt a szerk.
És még annyi érdekelne, hogy a jobb alsó sarokból a chat-ablakot hogyan lehetne eltűntetni?
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani, de már van pár problémám. Főleg az, hogy iszonyat alacsony az FPS. 1024*768 Lowest grafikán játszom, és néha 15-20 környékére esik az FPS. Ez ellen lehet valamit tenni? A követelmény bőven meg van.
-
MiAFak
tag
válasz Sirandrish #10 üzenetére
jó sokan vagyunk àm
Gondold meg 2x is , mielött írsz egy levelet. :)
-
Sirandrish
legenda
-
had423
aktív tag
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Ma is hatalmasat játszottam, rohadt jó a guildod. köszi
-
had423
aktív tag
Hát kimaradt belőle néhány dolog. Azért köszi!
MiAFak: Hamar leszel még abból 40 feletti.
-
Jani18
aktív tag
Nem rossz játék.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
MiAFak
tag
Csak 70-es vagy?! xD A nyomomba se érhetsz , a kemény 23-as szintemmel xD
-
MiAFak
tag
-
Sirandrish
legenda
Szupi kis leírás
Mellesleg van egy Guildunk...csak magyarokkal!
Ha érdekel akkor írj egy mailt a játékban Andrish-nak azaz nekemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MiAFak
tag
Én játszok a mai napig ezen a játékon , és tényleg megéri meg lesni ! Csak sajnos dungeonokra van osztva a játék, és nem igazán szabadon bejárhatóság az erőssége , mint pl a wow-nak. De ez teljesen más műfaj , szóval nem lehet őket össze hasonlítani. Én azt mondom , nekem tetszik! Remek grafika! Izmos darálások! Ötletes boss -ok és fő boss-ok , baromi jó skillek! Bár a pályák lehetnének jobban át gondoltak is és több is lehetne. Egyébként Half Life 2 motorját használja a játék , és jó látni hogy azért még mindig ott van a szeren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat