Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
raveinT #3767 üzenetére
Pedig volt Lumia 820 meg 830 is nálam, de csak a dupla koppos ébresztésre emlékszem. És a rezgés sincs meg a hívott fél kapcsolásakor. Lehet, hogy később jöttek és a frissítéseket nem néztem meg alaposan. Egyébként nekem is abból az időből maradt meg az igény erre, túlságosan megszoktam. Bár most a pixellel átszoktam az ujjlenyomatolvasóra, viszont az asztalon még mindig duplakoppal ébresztek.
Az viszont probléma (nem tudom, hogy a dupla kopp okozza), hogy telefonálásnál (fülhallgatót használok) lealtatom, és amikor becsúsztatom a zsebembe, akkor felébred közben. Na ez rettenetesen idegesítő
Majd még megfigyelem, hogy ez is csinálja-e, nem telefonáltam sokat így mióta megvan. Az előző Nokiám rendszeresen csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest