Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Hát igen sajnos.
-
myckey
veterán
Állítólagos 8 éves projekt, amit kaszáltak.
Nekem tetszett volna, tuti."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
melega
őstag
válasz Heroes fan #21 üzenetére
Én igen.
-
Heroes fan
őstag
Kijött egy 8 éves videó láttátok?
-
melega
őstag
Na attól félek összemossák az ACvel én is. Inkább a Sands of time trilógiát kéne remasterelni vagy remakelni. Annál jobban nem tudtak soha csinálni, és nem is fognak tudni.
Az AC is halotta black flag óta a Far Cry is a 3 óta. Ez a véleményem. Pedig azokkal a részekkel bezárólag imádtam őket. -
BoneDragon
veterán
Inkább az első 2 rész alá rakjanak valami f*sza grafikai motort. Nem kell ide új rész.
-
Shepard
tag
válasz Plazmacucci #16 üzenetére
Biztos a Forgotten Sands és Prodigy-re gondoltál. Előbbi szerintem nem volt annyira rossz, bár bőven alul múlta az eredetieket. Utóbbi meg már nem tartozik a fő sodorhoz. Még mindig több kreativitás volt bennük szerintem (lásd pálya dizájn, képességek), mint bármelyik későbbi címükben.
-
Televan74
nagyúr
Remake vagy Remastered lesz! Esetleg Battle Royale!
Mindenbe beleugatok!!!
-
félisten
-
Heroes fan
őstag
Legalább megnézzük direct x 12-be mit tud.
-
Fitzgerald
veterán
Ez egy tök lineáris, klasszikus PoP-játékmenetű progi lesz remélem.
-
Shepard
tag
Biztos egyedül leszek a véleményemmel, de szerintem pont a trilógia nagy sikere miatt, inkább a csúcson kellene abba hagyni. Max. egy remasternek tudnék örülni, a legutóbbi gyártósorról leemelt, egy kaptafára készült Ubi játékok után inkább nem kérnék egy újra gondolt, vagy erőltetett történet kiegészítést.
-
markknight
veterán
Pedig de: [link]
Name: PRINCEOFPERSIA7.COMRegistry Domain ID: 2522263121_DOMAIN_COM-VRSNDomain Status:
clientTransferProhibited
Nameservers:
NIC1.UBISOFT.COM
NIC2.UBISOFT.COM
DatesRegistry Expiration: 2021-05-04 22:24:35 UTCCreated: 2020-05-04 22:24:35 UTC[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Remélem méltó folytatás lesz! Egyik kedvenc a mai napig!
-
saelin
veterán
De jó is lenne egy új POP! A Warrior Within-t és a Two Thrones-t imádtam. Az sem zavarna ha egy reboot lenne vagy csak valami POP szerű ugyan abban a világban. A zenéit a mai napig imádom és a harcrendszere valami elképesztően látványos és király volt. Kb az egyetlen játék amit vagy egy tucatszor kitoltam oda és vissza.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #8 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
GodGamer5
addikt
Az új genre úgy látom beindul az összes parkolópályára állított ubi játék.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Az 1 részt sikerült végigvinnem. A legtöbb játékot félúton megunom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
batman91
őstag
Én örülnék neki ha folytatnák a történetet, nagyon szerettem a Prince of Persia játékokat. Nekem ez az Assassins Creed széria nem jött be egyáltalán, csak az első része fejtett ki nálam némi érdeklődést. A többi meg már nem fogott meg egy kicsit sem.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
SkyLine3000
addikt
Én leragadtam a POP eredeti, 89-es kiadásánál. MEg telon van meg a Classic jobb grafikával. Az is bejön. Amik utána voltak, alig próbáltam valamelyiket. Talán csak a 3D-t, meg a Sands of Time-ot. Ezek az újak valahogy nem fognak meg. Az eredetinek még mindig megvan az a jó hangulata.
-
.LnB
titán
De várjál, ez most más lesz, új lesz! Lesz benne óriási, szabadon bejárható terep, toronyszinkronizálás, és grindolás. És mindezt PoP köntösben!!! Wááóó! Ja és nextgen persze!
A herceg új fegyvere pedig egy titkos, alkarra szerelhető, rejtett "tőr" lesz.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gery9112
őstag
Jajj ne, ez az új Ubisoft inkább hagyja a Prince of Persia-t békén. Van elég open world, toronyszinkronizálós, végtelenségig grindolos, mikrotranzakcióval telepakolt singleplayer játék zéró történettel így is.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
myckey
veterán
Épp minap beszéltük, másik hír kapcsán, az Ubit meg a Splinter Cell - Prince of Persia játékokat.
Na tessék .Legyen valami !
Madafaka móbájl gém
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest