Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras87
tag
Kiváncsi leszek...
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
methandi
tag
megoldottam 1.5 ora alatt...újra raktam a gamet, save-ket lementettem..(doc&set), miután fent van tisztán NEM SZABAD AZ UPDATET TELEPÍTENI ugyanis az 1.30xxxx nem jó...ha felrakod nem tudsz menteni, kilépni...na de...miután visszaraktam a tiszta game-ba a save-ket...nem indult a game...mert h incompatible...stb...mivel egyszer sikerült elmenteni az 1.3al...így arra a verzio számra irta át...kezdetem egy új játékot, mentettem egyet...kilép...utána az ott kreált version.cfg fájt másol...és felülírtam a lementett mentés version.cfg fájlát. utána az egészet átmásoltam a játék save könyvtárába és láss csodát...elindul fut, lehet menteni és kilépni....remélem segít a bnőjük által baszogatott uraknak
Arany felvásárlás, értékesítés..info PM, telefon. Hardver felvásárlás nyomott áron, azonnapi kp Pesten.
-
methandi
tag
pls vki help me! bnőm lerágja a fülem, mert szar ez a fos...megvettem felraktam ment szépen...erre beszart...nem lehet menteni, nem müxik a quit gomb...szal kb értelmetlen gamelni save nélkül...neten csomó ember szenved ebbe amint láttam..a poén h egyik sem oldotta meg...vki?:S
Arany felvásárlás, értékesítés..info PM, telefon. Hardver felvásárlás nyomott áron, azonnapi kp Pesten.
-
Silenzio
addikt
Hát ez önmagában érdekes, de nagyon céltalannak tűnik. A tesztből számomra ugyan ki nem derült, hogy miről is szól a játék.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
bigadam94
tag
válasz Necroman_Mk2 #26 üzenetére
Ha kicsit gyakrabban kísérleteznének, több jó játékuk lenne..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
Necroman_Mk2
őstag
Jó volt a teszt, és a játék is érdekes párosítást hozott össze. De legalább látszik, hogy a Maxisnál időnként kísérleteznek is.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
WonderCSabo
félisten
Atyaég...
-
julius666
addikt
Videók alapján ez is ilyen vicceskedős fos mint a rendes simsek, csak míg azoknak viszonylag jól állt és kezdetben tényleg mókás volt (amíg meg nem unta az ember, utána már inkább csak idegesítő) itt kevésbé. Ellenben az mindenképpen üdvözlendő hogy a pisikakit kivették az teljesen megölte az amúgy nem rossz koncepciót.
Az 5let nem lenne rossz, egy The Guild 2-szerű játéknak normális AAA-s megvalósításban rettentően örülnék ez viszont max. nevetséges ahhoz a mércéhez viszonyítva.
-
veterán
sohasem voltam Sims párti,valahogy nekem ez a müfaj idegen,de a gyerekeim tolják,a lányom egyenesen rajong érte,úgyhogy annyira mégse lehet rossz.
duree54
-
mephi666
nagyúr
igen, az építés volt nekem is a kedvencem... áthívtam sorban a szomszédokat és jól körbefalaztam őket pofás kis temetőket alakítottam ki mindig a hátsókertben
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Motar
tag
Jó kis játék, jó kis teszt!
A befejezés meg 10es "Na megyek, a birodalomnak Királyra van szüksége..."!Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
rudi
nagyúr
Hú, nincs építés... pedig már láttam magam, ahogyan a katedrálist falazom éppen, aztán rakéta sebességgel festem ki hupililára
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
shadeofme
tag
Vegre felhagytak a tamgocsi etetos marhasaggal es lett vmi fantazia is benne.
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
persil
nagyúr
Na, még a végén lesz értelme a sorozatnak? O.o
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
- = Zk = -
félisten
hoppá...
a 7végén lehet írok tesztet a Sims 2: Erotic Dreams-ből
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
yakuza.tora
addikt
Medieval és Sims?! Eddig nálam ezek egymástól nagyon távol eső fogalmak voltak...
Alléz Olympique de Marseille!
-
rep3at
őstag
Az első Sims ami tetszik
Forward thinking. كرر
-
ftc
nagyúr
Egy próbát megér...lekötni magam...
-
KennyONE
aktív tag
Jó dolognak néz ki
Én nagy sims fan vagyok,a 2-vel nyomtam nagyon sokáig,még most is elő szoktam venni unalmas perceimben.A szomszédtól kölcsönkaptam a sims3-at de nagyon nem jött be,logikátlan,fagy tőle a gép,és nem nagyon vágom néha hogy mit akar tőlem...
Most fogok macre váltani így úgy érzem hogy a simsezés megszakad,mert a sims3-at nem nagyon szeretem... -
wikings2
őstag
Nekem bejön. Sims 2 vel toltam egy ideig ,de valahogy 1 hétnél tovább nem tudtam velük játszani. Egyrészről offline és ebből adódóan unalmas lesz hamar... Online mindjárt másabb lenne ,de ez most tényleg nagyon jó lett!
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
fi:zi'k
nagyúr
Hát ez nagyon beteg.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Djuree
félisten
érdekes lehet...a sims sosem érdekelt, de ezt lehet kipróbálom...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest