Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz raskolnikoff #33 üzenetére
A másik cég mellett szólva: végülis a Mafiát sem lehet folytatni, és ezt sem, mert a történet valahol így kerek ahogy eddig volt. Lehet hogy ezért ők kiszálltak.
Nem nézted végig Max 2 stáblistáját, látom. Miután lemegy, lesz egy olyan szöveg, hogy Max kalandja az éjszakában hamarosan folytatódik.
Lehet nem szó szerint ez, de lényegében.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mephi666
nagyúr
aham... tényleg kicsit eltévedtem az időpontokat tekintve, mert '99-2000 környékére emlékeztem, hogy akkor mutattak először trailert... de már korábban kezdték fejleszteni... minden e3-on mutattak valamit... abban viszont biztos vagyok, hogy 2001 koraősszel jelent meg... elég durván nézett ki akkor és nem ártott neki egy normális gef2 meg mondjuk egy 800körüli p3... meg hozzá 256/512 ram... durván nézett ki a játék...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Gyusz
őstag
Bár biztosan hatással volt a Mátrix a játékra, de tessék csak megnézni az 1998-as E3 trailert, vagy elég elolvasni régebbi híreket:
"The features that set Max Payne apart are the stylistic combat, it really looks and feels like a movie, slow-motion as a game-play element, strong character that stands above the crowd and last but not least a proper storyline to give context and meaning to the action."
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
a matrix 1. része '99-es... max payne pedig 2001-es... ha hangulatban a 3. rész az elsőt követi, jó lesz... a 2. rész nekem egyáltalán nem tetszett... az elsőt anno egymás után 3szor nyomtam végig...
#41: hát jah... a film szörnyű volt... teljesen kiforgatták a játékot... az első 1órában kb annyi akció volt, mint egy átlag brazil sorozatban... a szereplőket összekutyulták... a sztorit is... akörül a rohadt drog meg a hallucinációk körül forgott minden :S szörnyű volt... én egy punisher szerű bosszúdrámát szívesebben láttam volna úgy, hogy ragaszkodtak volna a játék cselekményéhez... a filmesített bullet-time meg olyan gagyi volt, hogy majdnem sírtam én is...
matrix dologhoz visszatérve a matrix meg elvileg a 13. emelet koppintása vagyis bizonyos elemeket onnan loptak... (nem mintha rosszul tették volna... nálam a 13. emelet és a matrix trilógia is top10es)[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Breki's
tag
Azért nemtudom hogy mire ez a nagy szájkaratézás, mikor az egész Mexpéjn egy Mátrix koppintás volt és csókolom. Minden ami ezután jött, már csak egy fiktív továbbgondolás. Az első rész tényleg penge volt a bullettime-al meg a lövöldözéssel, de a második rész már csak egy unalmas utánérzés volt, bár nem rontotta le a színvonalat azok számára, akik nem vártak többet az első résznél.
A film hatalmas bukás volt. Én az ereimet vagdostam kínomban, amíg végigszenvedtem. Hogy miért tettem? Mert vártam hogy beindul és jobb lesz. De ennyi pénzből egy ilyen rossz alkotást összehozni, egész jó színészekkel, a rendező szégyene!
Remélem a 3. rész valóban jó lesz és hoz némi újdonságot is a megszokott MP -s feeling mellé.
Breki's
-
raskolnikoff
őstag
asszem nálam kiverné a biztosítékot ez a mod jobb ez így ahogy van
a belőtt narkós jelenetek azok csúcsak voltak...egyébként én is 3-4x végigtoltam már. Elő kéne venni csak az a baj hogy már wide moncsim van és brutál csúnyán néz ki még így is hogy támogatja a wide-ot (csak épp széthuzza..)
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
pisti
őstag
Huhh, ez a legjobb játékhír amit jóideje olvastam. Nálam nagyon várós.
-
littlelion21
addikt
Ez a multi-platformos fejlesztés nem sok jót ígér...
caprine: tudsz linket adni, vagy a mod pontos címét...?
-
littlelion21
addikt
2x
[ Szerkesztve ]
-
caprine
senior tag
Az első 2 részt vagy 3-4 alkalommal biztos végi nyomtam, csak azok a belőt narkos jelenetek ne lettek volna benne
A filmet a múlt héten láttam, és ahogy néztem 80%-ban a játék első részére épül, így bizonyos dolgok nem leptek meg. A natasha-t játszó nőt nem tudom hogy hívják de benne van ebben a filmben, a hitman-ben, és a legutobbi 007-ben is. Öszintén szólva nem egy nagy szám, nem tudom miért van így felkapva.
A Max Payne 1-hez 2 magyar srác készített egy durva 280 megás kiegészitőt. Átdolgozták a karakterek texturáját, hangját. Max például egy mezítlábas szalmakalapos kisebbségi lett, szalmaszállal a szájában, szinkronizálták az összes hangot, ha valaki ismeri a füsti fecskék együttest na a hangok és a duma abban a stilusban ment, és teljesen más sztorit kreáltak. Végigröhögtem.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Zsankee
aktív tag
Kellemes, mint az elso reszt vegigvinni ujra es ujra a jatekosok altal irt modokkal (pl kung fu mod)
legszebb öröm a söröm
-
raskolnikoff
őstag
Itt vagyok
nah egyébként tényleg fura hogy remedy nem lesz... eléggé olyan hogy nem akarták feszegetni a témát, de a másik vcég meg csak akarja mert tudja hogy profit az még lehet belőle. A másik cég mellett szólva: végülis a Mafiát sem lehet folytatni, és ezt sem, mert a történet valahol így kerek ahogy eddig volt. Lehet hogy ezért ők kiszálltak.
várom, persze, de túl sok mostanság a szar folytatás Diablo 3tól is félek (persze az is kiderült hogy annyi van meg belőle amennyit láthattunk abba a 2-3 viibe )
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Antibazsi
aktív tag
Aki nagyon szerette az előző részeket és nagyon várja a következőt az fog a legnagyobbat csalódni! Szerintem nem sok újdonságot tudnak már felmutatni a játékok főleg azoknak akik ősjátékosok.(vagy csak én látom így? ) Ezzel persze nem azt mondom,h rosz lesz - hiszen még semmit nem tudunk róla - csak nem fog akkorát ütni mint sokan remélik. A fiatal kezdőknek biztos tetszeni fog.
kövezzetek meg,de nekem a film tetszett!Ha nem azt nézzük,h mi alapján készült (vagy inkább próbált készülni) akkor szerintem jó film volt.Üdv, Balázs
-
dy_nmq
aktív tag
hát a remedy nélkül ez bukó... mi lesz majd auto aim meg életerőcsik az ellenfelek feje felett meg konzolos marhaságok... ilyen marhaságok tuti.... ááá.... kár érte.
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Gyusz
őstag
A Rockstar már a második részbe is besegített, szóval nem feltétlenül indul hátrányból a projekt. Meg amúgy is, a Remedy már ezer éve az Alan Wake-et készíti, mi lenne ha a Max Payne 3-at is bevállalnák? Így is nehezen készülnek el egy darab játékkal, bár ezt már megszokhattuk tőlük.
Szerk.: Utánanéztem, a Rockstar Vancouver legutóbbi játéka a Bully volt, ez azért biztató jel.
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
A film hulladék volt, viszont a játékot várom nagyon!
Csak ne legyen olyan árkádos, mint a Vegas2 vagy a Fear2https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
SystemRoot
őstag
én sem láttam a filmet, de ez engem is érdekel.
Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.
-
Rossi
addikt
Bullet-time és brutál grafika, jó kis kombó... Remélem hasonlóan akciófilm szerű lesz, mint a 2. rész.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
radírfej
senior tag
csak a hajlongók hosszú sorába tudok beállni! remélem még idén belassíthatok egy jó kis adok kapok szituációt.
payne meg már nem csak kaliberben negyvenöt, de hát egyesek ilyen korukban vannak elemükben.
várom!
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
Lenry
félisten
ne ma Remedy csinálja...
ez nálam alapól mínusz pont, mert mégis ki tudna Sam Lake-nél MaxPaynesebb játékot csinálni?de azért még várom
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Ice!?
őstag
Alig várom. Annak idején mekkora szenzációk voltak az előző részek.
-
Misi 007
őstag
Remélem nem qrják úgy el mint a GTA4-et...
-
tiv83us
veterán
Az a szegyen, hogy te meg nem mesz ki ganejt turni a hatso kertbe.
Na, kb ennyi koze van a te hsz-ednek a topikhoz, mint az enyemnek.
Ja varjal, elore jelzem a legkozelebbi cikkiroknak, hogy mindenkepp nezzek meg a legkozelebbi moslek okadek Mortal Kombat filmet, meg mielott cikket mernek irni a jatekrol...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Prof01
veterán
Nagy kedvencem volt az 1 és a 2.rész, többször kipörgettem. Imádtam! Ha ez is hozza azt a szintet játékélményben akkor nálam must have lesz.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Szirti
tag
Szeretettel várom, az előző 2 rész is nagy kedvenc volt.
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Végre egy jó hír Vérge van mit várni ami még idén jönni fog(reméljük). Csak el ne rontsák, mert eddig mindkét rész zseniális volt.
gábbor:
"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya
-
Sirandrish
legenda
hát ha több Max Payne (JÁTÉK)os hírt nem közölsz akkor még van rá lehetőséged
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zsoccc
senior tag
Még mielőtt túl messzire jutunk ezzel a dologgal elárulom, hogy a két játékot imádtam és éppen ebből kifolyólag nem néztem meg a filmet, nem akartam csalódni, mivel túl sok jót nem olvastam róla és az előzetes se fogott meg. Remélem, azért ezzel a hibámmal még le tudom élni a hátralévő életemet.
-
For357y
aktív tag
"Max ebben a részben némileg öregebb lesz és még életuntabb"
Már látom magam előtt, ahogy a mankóját lengetve fenyegeti a terroristákat, hogy ha nem adják vissza a reumájára felírt gyógyszert el lesznek fenekelve!Egyébként komolyra fordítva a szót: Mindkét korábbi részt végigjátszottam már Isten tudja hányszor, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a harmadik rész.
gébbor: Nem kell látnia a filmet ahhoz, hogy hírt írjon egy játékról, aminek a filmhez semmi köze. Ahogy a filmnek se sok köze volt a játékhoz. Én láttam a filmet, és hatalmas csalódás volt.
[ Szerkesztve ]
"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
kételkedem
addikt
A játékról is van véleményed? Játszottál a széria előző tagjaival, tetszett? Várod a következő megjelenést, esetleg nem érdekel az egész?
Nekem nagyon tetszett annak idején a játék hangulata. A film szerintem nem volt nagy durranás, bár én nem igazán szeretem a játékokból készített filmeket. Ha ez is fogja hozni azt a szintet, elleszek vele egy darabig.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bishoplogan
senior tag
A nap híre.
-
adalbert1
veterán
Na, végre egy folytatás amire tényleg kíváncsi vagyok!
Remélem a színvonal marad a régi. -
Sirandrish
legenda
miköze a 2nek egymáshoz? a játékról írt hírt nem zavar ez téged?
akkor aki nem nézi az F1et a TV-be már játszani sem játszhat F1el? pfff
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gábbor
tag
Azért szégyen, hogy egy játékcikkeket író emberke nem nézi meg a játékokból készült filmeket... igénytelen.
-
total90
veterán
Ez tök jó hír, nekem az előző kettő rész tetszett
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest