Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
pont a minap jutott eszembe h elő kéne szedni a HL2-t
-
Silenzio
addikt
"Mindenesetre biztató, hogy valami történik a Half Life háza táján." Elég szar humorérzéked van, Findzs.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Puro
aktív tag
Élvezi ez a dagadék, amit csinál. Néha-néha kiböfögnek valami concept art-ot, aminek már lehet semmi köze a játékhoz, de csak azért, hogy lehessen min csámcsogni. Szerintem a HL már rég eltűnt a süllyesztőben, Gabe napjai pedig wowozással és kurvázással telik, néha bedob pár darab snickerset
-
Chp
őstag
-
Chp
őstag
válasz dergander #26 üzenetére
"Simán folytatni kellet volna nempedig a ganély portal 2-t kiadni aminek értelmét nemlátom." Ez azért így elég erős volt. Nem tudom Te milyen Portal 2-t láttál, feltételezem, hogy csak cikket olvastál róla, ne adj'Isten eljutottál benne az Options-ig, mert amúgy egy fantasztikus játék lett! Lehet neked nem tetszik, de ettől nem lesz ganéj és értelmetlen, ráadásul eszeveszetten jó szórakozás a Co-op része.
Szerk.: És azt azért elárulom neked, hogy Én is nagyon várom a Half - Life folytatását, minden megjelent részt, kiegészítőkkel együtt végigjátszottam többször is!
(#29) GeryFlash Oltári megfogalmazás, címlapra tenném!!!
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Szerintem egyébként elég nehéz helyzetbe hozták magukat az EP2 végével, Gman nem ragadta el Freemant, tehát a holt Eli és a gyászoló Alyx amivel kezdődni kell a következő résznek, azt meg nem kellene elbaltázni. Ezek után indulhatnak a helikopterrel a Borealist kutatni. Alighanem nem volt jó koncepciójuk és hagyták a fenébe minthogy ME3 vége szintű barmolást toljanak a vásárlók elé. A HL sorozatnak eddig nem volt szégyellnivalója, talán a Blue shift sikerült kicsit gyengébbre, de nem akarják elrontani, inkább csúsztatják. És mivel ez ős valve játék, GabeN találta ki az egészet, valamikor biztosan elő fogják venni szerintem.
Ha azt vesszük a Portal 2 is magyarázkodással kezdődik(képregény) és még az első rész végét is megváltoztatták. -
XharX
aktív tag
válasz dergander #32 üzenetére
Azért mert neked nem jött be egy játék attól még lehet jó. Engem például az összes stratégiai játékkal ki lehetne űzni a világból. Ezért is nem szeretem pl a Total War szériát, mégse mondom rá, hogy szar, bevallom a műfaj egyik húzó címe. Én inkább a KOTOR/ Dragon Age(1) féle játékokat kedvelem(sajnos a fejlesztők az utóbbi időben nem nagyon kényeztetik el a magam fajtát), de a HL-lt én is imádom, de ettől független már nem lesz szar a többi valve játék amit az EP3 előtt dobnak ki.
-
dergander
addikt
Akkor is az a véleményem inkább az epizód 3at fejlesztették volna mint a left4dead 2 vagy portal 2-t.
Ám érdekes hogy már 5 év és csak ilyen olyan képek jönnek.Csak nehogy duke nukem forever üssön oda neki.
u.i.: bocs mindenkitöl de nekem nemjött be a portál,de a HL eszméletlen törénete viszont a mai napig a fejembe van
-
gybazsi
senior tag
Most én értelmeztem rosszul a cikket, vagy ezek tényleg 2008-as képek? Csak mert ha azok, akkor nem igazán helytálló a kijelentés, hogy valami történik a Hl háza táján. Sajnos.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
GeryFlash
veterán
Mit jelent az hogy ganély? Nyóc átalános megvót? Jó lesz az j-vel is.... Amúgy így ezek után nem is csodálom, hogy nem tetszett neked, vannak benne fejtörők meg kell hozzá logika is, értjük már mi volt a problémád...
De legalább szépet trollkodtál az elmúlt idők egyik legeredetibb játékára..... Igen én is várom a Half Life-ot, de attól mert még nem készül, nem lesz rosszabb játék a Portal....[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Wolverine
félisten
Lehet, hogy dolgoztak rajta és nem lett jó Akkor mi legyen: adjanak ki egy szar játékot Ep3 néven, vagy inkább kezdjék elölről/csináljanak valami mást?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
félisten
-
dergander
addikt
nemértem miért lett leállitva a folytatás mikor a HL sorozat az adott évek legjobb és legtöbbet eladott játéka volt...
Simán folytatni kellet volna nempedig a ganély portal 2-t kiadni aminek értelmét nemlátom.
-
catroot
veterán
Nem sietik el, az biztos.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Malachi
addikt
nemtom mennyien maradtak játékfejlesztők, de azért közben készült egy-két cím ott, szóval nem unatkoztak. talán valamikor csak ráállnak erre is. vagy egyszer csak kijön egy hír, hogy HL3 megjelenés 2012.12.
bár idén megfogadtam, hogy látatlanba többé nem veszek játékot, ezért sorba is állnék. ha nem futárral hozatnám.
-
-
GeryFlash
veterán
válasz cheatergs #21 üzenetére
olvasd el ugyanezt a hírt iponon, ott korrektebbül le van írva, hogy mikor és hogy kerültek elő ezek a képek....
Szvsz 3 év múlva lesz majd half life 3, ami majd az ep2-t folytatja[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz cheatergs #19 üzenetére
igen, nem szeretek hasonílgatni, de azért az ipon most korrektebb (és gyorsabb is) volt
-
cheatergs
senior tag
2008-ban tölötte fel ezeket? Most 2012 van. Akkor ez most mit jelent?
Rátalált valaki a neten négy év után? Nyilvánossá tette a galériáját? Vagy - mint írta valaki - tényleg kuka és ezért nyilvánosak?Mindig minden mindegy
-
félisten
-
kutga
nagyúr
válasz Plazmacucci #15 üzenetére
Ezt azért nem jelenteném ki, tény hogy elküldeném melegebb éghajlatra aki az epizódonkénti megjelenést kitalálta, de én az összeset nagyon élveztem.
Ha az új rész is olyan korszakalkotó lesz mint a 2 anno, királyság.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
félisten
RIP Half Life.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
GeryFlash
veterán
ezek 4éves képek, amit a valve most selejtezet le, ez semmi előrelépést nem sejtett
-
Lenry
félisten
az megvan, hogy ez concept art, nem screenshot? ezek mindig így néznek ki
(#11) Prézli21 biztos ők is tudják, hogy mindenki örülne annak, ha a cliffhangeres, befejezetlen sztori helyett indítanának egy teljesen újat...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kutga
nagyúr
HL3-at csináljanak végre.
MOD
Prézli21
A hajó valszeg a Borealis.[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Youri
veterán
Napi bulvár
RTX ON
-
Kareszovics
addikt
'kár, hogy az életben nem készül már el' +1
Ezzel egyetértek. Engem például qrvára nem az frusztrál, hogy hogyan fog kinézni, mert tőlem húzhatják ugyanarra a motorra is az egész cuccot, ami eddig is volt. Az zavar, ha valami nincs befejezve (és ez így 30 évesen már még jobban tud frusztrálni, mint rég ).
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
törölt tag
Ez legjobb esetben is kozepes eresztes es valoszinuleg a jatekhoz mar semmi koze
-
munky
őstag
Októberben lesz öt éve, hogy várjuk a folytatást...
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
tetszetős
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Yutani
nagyúr
-
Brutális eb
addikt
Sajna semmi nem törpénik.....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest