Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
"10 sebességes ez a sz@r, kiszáguldok a világból."
Na itt halltam meg..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Csak ezzel az a baj, hogy a Scania cég nem hiszem hogy rábólintana erre, mert nem engedélyezik az ilyenfajta törést, mert a liszenszet megvásárolták. Lásd sok autos játékban pl. need for speed nincs ilyen jellegű törés, mert az autógyártó cég nem engedi ezt meg a játékgyártó cégnek. Esetleg mod-ba jöhet, de az nem hivatalos.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
Új profil és problem solved. Nem szenvednék a helyedben akkor és új lappal indítasz.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
Én is mert a Scania játék elég jól megy nálam, lámpákkal fényekkel minden, itt meg nem tudom a fények távolságát belőni mert még alacsony szinten is képregény lesz.
Amúgy ráhasaltam az öko vezetésre és már 5.8-as vagyok.
-
nagyúr
Igen, jön egy nagy patch a közeljövőben és majd a grafikát kicsit optimalizálják. Sajnos elég sokan elégedetlenek vele.
(#247) FET-MEN:A volvóval csak azért tudod megcsinálni, mert a készítők bakiztak és előbb fel tudod oldani a legnagyobb motrot. Amúgy meg mit akarnál egy fos soros motortól? V8 a király.
Szerintem nem ekkor már az 500-as v8 megvolt."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben