- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz littlelion21 #1 üzenetére
Nyilván ezért lesz PS3-as verziója is
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
bishoplogan
senior tag
Hát akkor inkább windows 7, ne vista. (tudom, háttal nem kezdünk mondatot)
-
mephi666
nagyúr
otthon megnézem majd, de közel nem eszik annyi ramot, mint a vista... elég alap a konfigom és gyorsnak mondható a rendszer... játékok is frankón mennek... én sem terveztem felrakni, de az xp bedobta a törülközőt és csak feltettem (vistát megutáltam korábban nagyon)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
visszafelé kompatíbilis amúgy jó pár hónap, mire kijön a végleges rendszer... aztán még csomó idő, hogy legyen rá fejlesztve ez-az... :S
ez a win7 az első 64bites oprendszerem és bevált... pár progit nélkülöznöm kellett (pl daemon tools, zonealarm), de lehet helyettesíteni őket... jó lesz ez, ha kész lesz... olyan ezek után, mintha a vista egy félkész csicsás valami lett volna... az zabált folyamatosan, mint a disznó... gyűlöltem... még az egyik partíciómon vannak maradványai, amit csak egy format tud eltűntetni, csak lusta voltam még kiírni onnan a lényegesebb cuccokat...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
cizoe
őstag
11- is Bár sokra nem használhatjuk még.
A hírhez: Ez nem gépigény. A címet szerintem legalább írjátok át, mert ez csak valami nyilatkozat, ráadásul azt, hogy csak vistán fog futni / dx10 tudni lehetett eddig is. Innentől magának a hírnek nincs semmi értelme.
mod: Látom megelőztél Zsoccc.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
én is... ezért használok egyenlőre win7 bétát (xp alatt meghalt a fájlrendszer és beújítottam a win7-et... nem bántam meg... nem zabál annyit, mint a vista... a béta is elég stabil... sok csilivilit kikapcsolva meg kimondottan használható... és van itt is dx10 )
-
mephi666
nagyúr
hát már épp ideje... kb 2éve van kinn a dx10 és még nem nagyon volt pure dx10 játék... lassan meg már itt a dx11 is...
-
mephi666
nagyúr
válasz littlelion21 #1 üzenetére
"picipuha" ez tetszik... amúgy van benne valami, hogy jóeséllyel csepegtetik a pézst...
-
littlelion21
addikt
Miért érzem úgy, hogy a picipuha erőteljesen támogatta anyagilag a fejlesztést...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s