- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Amennyiben van kulcs akkor én is kérnék egyet
-
GAbre
veterán
Nah kipróbáljuk...
[ Szerkesztve ]
-
Ornagy
tag
Nekem most lenne egy felesleges kulcsom Akinek kell írjon PM-et és az első ember megkapja!
A győztesek nem várnak a lehetőségre, hanem megteremtik azt!
-
félisten
válasz Darth_Revan #140 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Gifos
csendes tag
Itt lehet még 1 pár kulcsot kérni,ha esetleg kell még valakinek.
-
Darth_Revan
veterán
Úgy tűnik akkor a maradék 5 kulcsnak mégse lesz gazdája
-
Hunter2
addikt
Nekem is van, fileplanet dobott mailt hogy kaptam kódot.
-
Doki16
addikt
válasz scyllafren #137 üzenetére
Kösz be is szereztem egyet
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
scyllafren
senior tag
http://gamers.eurogamer.net/giveaways.php?id=86998
Még 5000 kulcs van e pillanatban.
-
hejesírásó
senior tag
Ptach!
nem nyertem.
-
Lenry
félisten
végre nekem is van
(igaz nem a PH!-tól, de annyi baj legyen, legalább nem vettem el mástól az esélyt)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Varoz
addikt
válasz Darth_Revan #133 üzenetére
Ó, köszi szépen, erről megfeledkeztem.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Egyébként ez most milyen lesz? Fizetős?
És ha fizetős akkor kb. milyen? havi díjas vagy egyszer megveszem aztán a plusz dolgokért kell fizetni?[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
veterán
-
Sada88
aktív tag
Én is jelentkeznék kulcsért végre valami normális MMORPG ami Sci-fi és főleg ST világba játszódik
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
mmdms
addikt
Team! Hold this position!!
Én személy szerint nem szeretnék játszani rajt, de egy nagyon kedves barátomnak szeretnék nyerni egyet. Régen csináltam már a képet, a fene tudta hogy valamire jó lesz még.
Mutatok még 1t, ha már az előzőt felraktam: tess[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyertek az ST topicba, élménybeszámoló [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dyingsoul
veterán
Hát én sztem fogok cikket írni, csak attól félek, hogy egy ilyen kaliberű, dicső múltú játékról (még ha csak béta is) nem tudok méltó bemutatót írni... Bár mindenképp meg fogom próbálni, ha majd nem tetszik a népnek, akkor meg törlöm majd a cikket szégyenemben
Thome: Nem biztos, hogy mindenki úgy áll anyagilag, mint te és elő tudják rendelni a gémet, nekem pl pont jól jött, ugyanis a mostani vizsgaidőszakban 10k-t csak a pótvizsgadíjakra kellett költenem...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Thome
veterán
A sok csóringer hogy kunyerálja itt a kulcsokat!
-
Ornagy
tag
Amúgy lehet még BetKey-eket szerezni
Ingyé bérmentve, nekem si van...
Csak üyesnek kell lenni.A győztesek nem várnak a lehetőségre, hanem megteremtik azt!
-
Xaels
félisten
válasz Darth_Revan #120 üzenetére
Akkor sry...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
[Kulcsok] Én innen szedtem Beta kulcsot és ma ment is a játék. Szerintem elég szépre sikerült és bár nem volt sok időm játszani vele, de elég jól eltalálták szerintem az irányítást is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én mindenképpen fogok írni. Most ott tartok, hogy kell még 1 óra 5 perc, hogy lejöjjön a game. Gondolkodhattam volna előre, de legalább jön 750K/s-el a fileshack oldaláról.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
ZéZé@PH
aktív tag
Arra meg lehet kérni a szerencséseket, hogy egyikőjük, vagy többed maguk írjanak egy bemutató cikket a bétáról, hogy milyen?
Mert nekem pl nem kell kulcs, mert nincs időm játszani, de kíváncsi vagyok milyen lett[ Szerkesztve ]
''Elménk nem megtöltésre váró edény, hanem lángra lobbantandó tűz!'' Plutarkosz
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Neil Watts #115 üzenetére
Mi a baj?
-
veterán
válasz Darth_Revan #100 üzenetére
jaaajjj Miééért!
-
félisten
válasz Darth_Revan #110 üzenetére
Inkább csinálok jobbat, ez nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
ha már ekkora osztogatás van akkor talán érdemes is lenne sto topikot csinálni , nem ?
mondjuk tth-ről nem volt nehéz kulcsot szerezni csak gyorsnak kellett lennia játék nem rossz bár kicsit egyszerű csak esténkén sok a dc meg lag is van rendesen .
ja és ha vki magyarul szeretne cseverészni ingame :
chat ablakon jobb klikk és join hun csatira.
na jó borg vadászatot[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Darth_Revan
veterán
Frissült a hír, sok szerencsét az újabb résztvevőknek
Arra viszont megkérnék mindenkit, hogy figyeljen arra, hogy
a) vagy közvetlen linket írjon a képhez
vagy
b) a kép kicsinyített változatát linkelje be, ami a nagyra mutat. Nem jelent előnyt, de ez segítene a döntésben
c) Javaslom a PH! saját képtárának a használatát[ Szerkesztve ]
-
RasHaN
aktív tag
válasz Stirlitz #107 üzenetére
Gyűjtsd össze a házad népét, és csatlakozz hozzám! Dicső háborúba indulunk testvérem!
Disztruptort fényesíts, mert ma ferengikre fogunk vadászni hogy levezessük a mérgünketgratula minden nyertesnek, irigylem hogy pár héttel előbb próbálhatják ki
várom a cikket gamepod-ra :Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
Zsoccc
senior tag
Gratula a nyerteseknek! Hamarosan jön a hír frissítése, ami tartogat még meglepetéseket!
-
Stirlitz
senior tag
Akkor már hívom is a Romulánokat!
És vérbort fogunk inni a győzelemre!Grat a kiválasztottaknak, a többieknek meg velünk együtt marad a megjelenés dátuma. De azért, a galaxis összes ionvihara egye meg.....
[ Szerkesztve ]
-
RoBorg
tag
S ráadásul ez pont a 100 hozzászólás. Így terveztétek, igaz? 10 kulcsra - 100 hozzászólás.
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
válasz CPT.Pirk #103 üzenetére
A döntés nehéz lehetett ezért minden elismerésem a döntéshozóknak hogy sikerült a nehézségek ellenére igazságosan dönteni.
(a savanyú véleményem pedig nem részletezem )[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Dyingsoul
veterán
Semmi nyalás vagy ilyesmi, de minimum hatalmas köszönet érte, egyáltalán nem gondoltam, hogy a "próféták" kiválasztanak! Ez bizony nagyon jó ómen! a Vizsgáim is fainul sikerültek, a mai napom nagyon jó!!!! Tesóm megvesz az irigységtől, hogy kapok kulcsot, de azért megengedem, hogy nézze, ahogy játszok!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Juppppí!
Akkor az estét a Risa tengerpartján fogom tölteni egy olyan kis fa szobrocskával, valamint végre megkapom a hajót a ph! nickem rangjához.
Köszönjük. Isten vagy!
-
tylerhun
tag
Jó játékot a nyerteseknek! Kiváncsi leszek az élménybeszámolókra! =) Grat
Nehogy lemaradjon, köszönjük a felajánlást!
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tylerhun
-
félisten
-
Darth_Revan
veterán
Nos nehéz döntés volt, de megvan az eredmény
Emberek akik jelentkeztek:
D1Rect, sasa311, Zalaymate, MaTTeS, szroland, iday, CPT.Pirk, Lenry, menalcas, tessoka, Mercutio_, Akos96, F!x3R, ThaBoss, Stirlitz, vitko, fjellape, h_mate, inferno88, thomboy, RasHaN, x_o_n, nightmare13, tylerhun, csapee, Dawee, Alex7, crzAki kap:
sasa311, iday, CPT.Pirk, menalcas, vitkoGratulálok nekik, a kulcsok landolnak priviben a mai nap folyamán!
-
band1103
őstag
válasz Jim Tonic #90 üzenetére
Mindenki elösször magát látja meg abban amit néz. Savanyú értelmetlen? Ha a hajrázás, a drukkolás és ösztönzés savanyú kategória akkor sajnálom. Lehetett volna más stilusban is ösztönözni az embereket de ennyire tellett.
Remélem azért sasa311 CPT.Pirk és Stirlitz kap egy_egy kulcsot. Szvsz a többiek nem dolgoztak meg érte.
Akkor lessük hát a cikket ahol remélem közölni fogják majd a szerencséseket nevét.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Zsoccc
senior tag
Ennyi, a határidő végére értünk, hamarosan összegezzük a dolgokat, és hamarosan egy meglepetéssel egészítjük ki a hírt, lessétek sűrűn.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Na?
-
félisten
Húúú, mindjárt 6 óra.
-
crz
csendes tag
szevasztok!
crz vagyok, 3 éve munkanélküli. szerencsére leszoktam az alkoholról hála a kemény drogoknak. hogy miért szeretnék béta kulcsot? az orvosok azt mondták, hogy egy káros szenvedélyről csak egy erősebb segítségével lehet leszokni. úgy gondlom ez a béta kulcs segítene ebben az ügyben. ha nekem adtok egyet, egy szenvedélybeteg emberen tudtok segíteni!
köszönöm!http://swtor.hu
-
Alex7
csendes tag
Hali, Alex vagyok, 21 éves , mmo függő, heterosexuális human nem titok, én is a kulcsra hajtok, és vannak érveim is, nem is akármienek ! Első szempont az, hogy az anyukám írtó büszke lenne rám ha látná, a második hogy szeretem az mmo játékokat és nagy örömet okoznátok nekem , a negyedik hogy jó vagyok matekból, az ötödik pedig az, hogy vettem már részt béta tesztelésben, és hasznos tagja voltam a tesztelő társadalomnak.
Előre is köszönöm, üdv, Alex7
-
Varoz
addikt
válasz Darth_Revan #36 üzenetére
Egyébként csak kérdezem. Revan a neved és mégis Nihilus az avatarod. Hogy-hogy?
Csak kíváncsiságból.
Az biztos, hogy a KOTOR-t szereted.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Én meghagyom másnak a kulcsot, viszont ha "SW:TOR"-hoz is lesz kulcs, akkor gondolj rám.
Nagy SW fan vagyok.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
RasHaN
aktív tag
engem a barataim Steven Seagal-nak hivnak mert mindig erzelemmentes faarcom van...
lehet hogy vulkani ver csorgedezik bennem?Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
Dawee
tag
Sziasztok ! Egy kulcsért jelentkeznék, mégpedig mert imádom a sci-fi-ket, és számomra a sok elképzelt univerzum közül a Star Trek-é áll hozzám a legközelebb, de kilóméterekkel a többi ellőtt . Legfőképp azért szeretem, mert a filmekben/sorozatokban látott technikák, gépek, technológiák mind úgy vannak kitalálva, hogy akár valóságos is lehetne, valamiféle tudományos magyarázattal alátámasztható minden amit ott megvalósítottak, csupán a mai fejlettségi szint miatt nem tartunk még ott , nekem pedig a realitás nagyon fontos. Magát az STO fejlesztését ez miatt az elejétől fogva szemmel kísérem, kicsit megijedtem amikor majdnem eltűnt a süllyesztőben az ötlet, de szerencsére nem így lett, ezért boldog lennék ha kipróbálhatnám . Köszönöm
A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
kakashi1984
csendes tag
Én is kérném az egyik kulcsot! Kíváncsi vagyok mit hoztak össze a játékban!
-
Steven
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
csapee
őstag
Mivel még kezdő vagyok a star trek-ben csak ennyit írok:
bortaS bIr jablu'DI' reH QaQqu' nay'Csapee
-
tylerhun
tag
Gyakran nem szoktam olvasgatni a híreket, ezért szerintem nem lehet véletlen, hogy pont most jártam erre.
Habár kemény mmosnak nem lehet éppen engem titulálni és ráadásul első komolyabbnak számító asztali gépemet másfél hónapja szereztem be, már kóstolgattam az ilyen típusú játékokat, kacérkodtam is a gondolattal, hogy STO talán nem is mutatna rosszul a polcon, de egyelőre ez még csak elmélet maradt.
Fiatalabb korom unalmas délelőttjein (persze hétvégére gondolok =D) nem foglalkoztam a tanulással, helyette én is inkább néztem az aktuális kereskedelmi csatornák valamelyikén a duplaepizódos Voyagert, nem vagyok az a borzasztóan nagy fanatikus StarTrek rajongó, aki már az ősidőktől kezdve ezt nézte a tévében, viszont a relatíve újabb sorozatokat követem, a film meg... na azt megérte megnézni moziban is, és megszerezni HD minőségben. O=)
Vagyis... hát nincs nekem Picard kapitány a párnámra hímezve (inkább 7/9et hímeztetném), de van egy elég gyakorlatias indokom is. Katonai légiforgalom irányító hallgatóként meg kell ismernem az eljövendő korok ellenségeit. %)
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tylerhun
-
Antibazsi
aktív tag
Mi az a Star Trek?
Na jó az új filmet láttam,meg előtte is tudtam,h van benne egy hegyes fülű csóka.
20 évvel ezelőtt néha elkaptam egy-egy pillanatot a pro7-en (vagy vmelyik másik német adón),de mivel nem értettem mindíg továbbkapcsoltam és sosem láttam egy részt sem végig.
Kapok kulcsot?
Persze nem gondoltam komolyan, hiszen labdába sem rúghatok a sok habzószájú fan mellett és szerintem kibírom a végleges megjelenést, de hajrá minden rajongónak![ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Biriboyka
senior tag
Én azért szeretnék mert csak!
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
band1103
őstag
Istenem annyira pancserok vagytok. Az indoklás minősége sok esetben egyenlő a lihegéssel. Egyetlen egy olyan indoklást láttam még csak ami ugyanazokat a kliséket tartalmazza mint a többiek indoklása mégis van benne spiritusz ezért talán kiérdemelné ez pedig a sasa311 (#16) -os hsz.-e
Szedjétek már össze magatokat! Nem az oviban vagytok, itt nem elég szépen mosolyogni az óvónénire/bácsira!
Dolgozzatok meg érte! Keményen! Legyen élvezet olvasni az indoklásokat!"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
nightmare13
őstag
Sziasztok! Én is szeretnék kérni egy kulcsot, a bátyámnak lenne, aki nagy star trek rajongó, eddig az összes filmet és majdnem az összes sorozatot végignézte (ds 9-t most nyomatja), és nagyon boldoggá tenné, ha sikerülne bekerülnie.
Nekem meg jól esne, ha boldog lenne, mert a német szigorlata miatt én kapom az áldástWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
x_o_n
veterán
hali
hol kell igényelni kulcsot?
az indok eccerü ebben nőttem fel és ez idáig erre vártam hogy legyen végre valami online star trek játék -
veterán
-
badboy87
csendes tag
hy kérnék én is egyet ha még van
-
addikt
Én nem szeretnék kérni kulcsot,mert nem szoktam játszani és még csak el sem indítanám a játékot.Kb nagy ívben ******om
Ja,ezt nem kell megindokolni
-
RasHaN
aktív tag
Én is szeretnék kérni egy kulcsot, mert ifjabb koromban átmentem a Kobayashi Maru teszten : )
(najó bevallom, kilőtték a hajóm a seggem alól a Wolf 359-nél )egyéb érvem az lehet hogy kívülről fújom a szériákat (pár másik scifi könyvvel és sorozattal egyetemben)
[ Szerkesztve ]
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
hercules999
csendes tag
Halóó!
Én is szeretnék egy kulcsot kérni, ha még van!
-
Wolverine
félisten
válasz Neil Watts #44 üzenetére
Holnap 18:00-ig lehet beküldeni indoklásokat... utána kiderül.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
thomboy
tag
Én írtam már feljebb, de nem volt időm indokra. Most ez következik. Fiatalabb koromban még azt hiszem a TV3 idejéből kezdtem el nézni a sorozatokat, a tévében leadott filmeket felvettük VHS-re és sokszor megnéztük bátyámmal. Aztán jöttek a többi sorozatok is, szépen sorban. (Megjegyzem emellett más sci-fi-kért is rajongok - Nr.1 a Star Wars, még elég nagy könyvgyűjteményem is van, egyéb dolgok mellett, SG, Farscape, Babylon5, stb. is mindig nézve volt magyarosan kifejezve.)
Szóval magába a sci-fibe vagyok szerelmes és ez az első olyan MMO, ami szerintem megüti a színvonalat - igaz ez csak akkor derülhet ki, ha kapok egy kulcsot hozzá .
Persze filmeket (ST) én is láttam, az újat moziban is, bár az igazi ST függő a munkatársam, legalább jó beszédtéma lenne a C# mellett a játék.És előre is köszönöm a többiek nevében is, hogy gondoltál ránk és nekünk osztod szét a béta-kulcsokat.
Peace
| Trance 4ever |
-
iSonic
addikt
Hát szerintem már nincs annyi, de ha lehet én is kunyerálnék egyet ^^
-
csuki00
tag
Én is szeretnék egy kulcsot!
ha még jut
-
iSonic
addikt
Először is köszi a felajánlást Dart, másrészt meg tényleg kíváncsi vagyok színvonalban megdönti e a Star Wars Galaxies-t
-
őstag
Hi!
Én is trekker vagyok.Láttam minden részt,minden filmet többször is.Minden gámával,moddal játszottam,az összes ilyen el is van archiválva vinyón+dvd-n.A gépemen a 2 legjobban koptatott a bridge commander-kobayashi maru no meg az armada 2 fleet operations mappák.
Kb 1,5 giga e-book van a masinán,ami star trek történelemről,technológiákról..stb-kről szól.No meg a hátterem is ST-s.Nekem is megy az ujj szétválasztás.Még az is vulkáni bennem,hogy ha nem adtok kulcsot,nem érzek majd haragot,csupán felhúzom a szemöldököm.Inkább kipróbálom a teljeset,mint ahogy Kirk tenné.Nem tesztelgetek,hanem belecsapok a lecsóba
Amúgy a Wow-ot rühellem.Ha létezik mmo,ami megfoghat,az az ST lesz.Semper fi!
-
-
Dyingsoul
veterán
Vettem én a lapot, csak próbáltam átkonvertálni DS9 hangulatra, ST nyelvre..
-
Dyingsoul
veterán
'Nagyon kicsi a Pá-d, gyermekem, a próféták rosszul döntenének, ha téged választanának ki!'
-
fjellape
csendes tag
Hali!
Én is szeretnék kulcsot! WoW függő voltam, kigyógyultam belőle. De most szeretnék a Star Trek világába is hasonló szinten belemerülni. Teret kérek a hódításra! Gimme Key!
-
RoBorg
tag
Indoknak megemlíthetném a nickemet....De én azért írok, hogy nekem NE adjatok! Sajnálnám az időt, amit erre szánnék, mikor még hátra van a TNG-ből 1,5 évad...Aztán jön a DS9, majd az Enterprise (mivel a Voyager-t már TNG elött végigdaráltam). S mindez miért? Hogy utána újrakezdhessem. Komolyan mondom, nem tudok betelni vele. Kár, hogy nem tudom asszimilálni az egészet.
Kicsit haragszom arra a srácra, aki először mutatta meg nekem. Hány órát, hány napot töltöttem már ebben az univerzumban. De minden percének örülök...S ez után is fogok.
Na, megyek is, mert már várnak rám Picard kapitány a legénységével a USS Enterprise-D fedélzetén.
-
Stirlitz
senior tag
-
MrStokes
tag
Udv!
Ha meg van kiado kulcs, akkor egyre igenyt tartanek!
-
gtamate2
veterán
Rendes ez a Darth_Revan de ezt a sok könyörgés valahogy nem igazán tetszik
*Sn0w
-
-
Dyingsoul
veterán
Csatlakoznék az előttem hozzászólóhoz, hasonló adottságokkal rendelkezem, mint spock, sőt, én Leonard Nimoy-al ellentétben szívesen alakítottam volna Spock szerepét, kedvelem azt az érzelmek nélküli karaktert, mely még sokkal ridegebb volt az 1965-ös sorozatokban, mint a későbbi filmekben.
Mellesleg megnéztem az origi series-t, next generation-t, + az első 4 motion pictures filmet, és jelenleg a DS9 5. évadának közepén járok
Egyébként még sosem sikerült egy béta tesztre sem bejutnom, de nagyon örülnék, ha épp a Star Trek tesztelők között lehetnék!
D1Rect:Én ott megelőztelek
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Kwaphla!
Khwah'on házának képviselőjeként, kérnék egy kulcsot, a föderáció bölcsőjének szülöttétöl, ki a dicső kulcsörzö! Ne kelljen a diszruptorom használni ember!
[ Szerkesztve ]
-
XaoS
csendes tag
-
Akos96
senior tag
Ez alap követelmény. (Nem a hegyes fül xd)
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
ThaBoss
senior tag
Kérek szépen egy kulcsot...
mert nekem is olyan hegyes fülem van, mint Spock-nak, és én is tudok úgy csinálni a kezemmel, mint ő: -
Akos96
senior tag
Viccelsz? Én egyenesen akarok egy olyan polót!
Amúgy nézegettem oldalakat, sajnos mindenhol elfogyott a kulcs.
Ez az utolsó esély."A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
F!x3R
csendes tag
Énis megpróbálkoznám a kulcs kéréssel. Az okom pedig az. hogy bár eddig rengeteg sci-fi mmo-t kipróbáltam egyik sem tudott magával ragadni( talán a star wars galaxis) talán a megfelelően mély háttér hiánya miatt (ez itt ugye adott ). Meg amúgy is szeretnék már borgot farmolni Picard kapitánynak
Nem a részvétel, nem a győzelem, hanem a fontos!
-
GAbre
veterán
Üdv!Kérnék én is....
-
Akos96
senior tag
Én is nagyon szeretnék egy béta kulcsot.
Néztem képeket a játékból, mondom ezt meg kell szereznem!
Most nekiálltam (újra) nézni az Új nemzedéket, a kedvenc sorozatom.
Köszi!"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
veterán
-
Djuree
félisten
szeretem a star treket, de ez egy rakás szar. néztetek már gameplay videókat? mintha egy 5 éves játékot látnék, sőt, 10 éveset....remélem az old republic nem ilyen lesz...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Zsoccc
senior tag
Tehát akkor az első öt béta kulcs kiosztásra kerül. A leggyorsabbak az alábbi olvasóink voltak:
szroland
Gabiszon
petisan
bejmuller
Zolinho1026Nekik még a mai nap folyamán privátban küldöm el a kulcsokat, a többiek még holnap estig próbálhatnak meggyőzni bennünket, hogy nekik még jár egy-egy kulcs.
-
scyllafren
senior tag
Én is szeretnék bekerülni a kalapba
-
veterán
válasz Darth_Revan #36 üzenetére
Igazából nagy Sci-Fi függő vagyok (Star Trek, SG-1, SG: Atlantis, SG: U), és azért érdekelne elsősorban. Másodsorban azért is, mert kiváncsi lennék, hogy megbírkózik-e vele a gépem.
Remélem ez elég
-
Mercutio_
félisten
Ide a kulcsot!
"Resistance Is Futile. You will be assimilated!"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
hejesírásó
senior tag
én NEM kérek kulcsot, mert ha lenne megszűnne a magánéletem
szval kapok?
[ Szerkesztve ]
-
tessoka
csendes tag
ja és 3x láttam az új filmet moziban... egymást követő három nap
-
Darth_Revan
veterán
válasz Neil Watts #34 üzenetére
No offense, de idézet a kiírásból, hogy ki kap esélyt a 2. 5 kulcs egyikére:
"legjobban megindokolták, hogy miért is szeretnének Star Trek Online-t tesztelni" -
tessoka
csendes tag
Én is nagyon szeretnék egy kulcsot.
Imádom a Star Treket, minden nap fürkészem a hivatalos oldat, regisztráltam az összes külföldi oldalon ahol kulcsokat osztogattak, de sajnos sehonnan sem sikerült szereznem.
Ez az utolsó esélyem h elvarázsoljon engem a startrek bétája amit már hónapok óta várok... -
veterán
válasz Darth_Revan #32 üzenetére
Akkor én megpályáznék egyet! (#30)
Azaz: Ha tudnál adni akkor azt megköszönném![ Szerkesztve ]
-
menalcas
őstag
Szeretnék én is egy kulcsot, indoklásom nagyon egyszerű:
Imádom a Star Trek univerzumot, megvan az összes sorozat és film legtöbb játékot is kipróbáltam, szeretem az MMO-t, toltam az EVE online-t, és nagyon szivesen segiteném a fejlesztők munkáját, hogy a teljes játék minél inkább megfeleljen a magamfajta MMO és Trek és egyéb scifi rajongóknak
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Darth_Revan
veterán
Javaslom, hogy ha valaki az első adag egyikére pályázott, ám szemmel láthatóan is nem volt benne az első 5 kérvényezők között, viszont mégis szeretne kulcsot, az "pályázza meg" a 2. adag 5 valamelyikét
-
veterán
Én is kérnék egy kulcsot, ha még van!
Kiváncsi vagyok, hogy hol áll a project! -
Hunter2
addikt
Én is kérnék egy béta kulcsot ha még van.
Egyébként honnan lehet ilyet szerezni a full előrendelése nélkül? -
Lenry
félisten
én is igényelnék egy kulcsot
mert nagy Star Trek fan vagyok és mert láttam az összes TOS-t, és DS9-t
meg mert wáááááá[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én beneveznék egyre!
Indoklás:
A kezdetektől figyelem a projectet, mikor még úgy volt, hogy lehetünk főgépésztől kezdve bárki a hajón. Nagyon érdekelne, hogy mi lett belőle most, hogy mindenki kapitány, valamint kideríteném, hogy a képek felén miért húznak csíkot a hajók.Van egy érzésem, hogy a pénz miatt ez a játék amolyan "WOW in future" jellegű spell nyomkodás lesz, ennek is utánajárnék.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit alkottak. Írnék is róla Gamepodra.
-
Wolverine
félisten
-
ThaBoss
senior tag
én is szeretnék kérni kulcsot!
THX! -
szroland
csendes tag
Én azért szeretném kipróbálni, mert nagyon csípem a star treket. Tetszik benne az, ahogy megvalósították az egészet, és maga a történet is jó. Majdnem minden részt láttam, a TOS-tól a 2009-es mozifilmig bezárólag. (Utóbbit moziban ) Szeretném megnézni, hogy mit sikerült alkotni. A Star Trek Bridge Commanderrel még most is játszom napi szinten pár órát .
Üdv.
A legolcsóbb autó egy udvariasabb formája a rakás szemét kifejezésnek!
-
MaTTeS
senior tag
Egy béta kulcsot szeretnék énis kérni.
Azért is jó lenne, mert ma eléggé kibosszankodtam magam a MÁV miatt (az állomás 3/4-e nem fért fel a vonatra :S : Kép ) Legalább lenne mivel lenyugodnom
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Én is szeretnék kérni egy kulcsot, ha még csurranna-csöppenne egy darabka.
Az oka pedig, hogy vizsgaidőszakomat befejeztem, és a következő félév kezdetéig van még 4 hetem, így elég sok szabadidőm van most. Tehát szívesen venném ha a COD MW2 mellett lenne egy kicsit "gondolkodtatóbb" játékom is. Valamint a film nagyon tetszett, eddig 3x láttam és érdekel, hogy milyen lett a játék!
Kössz a lehetőséget!
(= Zala =)
-
Def26
félisten
Én ezt az üzenetet kaptam.
We are currently out of keys but more will be coming soon. As a valued FilePlanet member we have reserved
a key for you.You will be notified by email as soon as your key is ready. (add contact@fileplanet.com to your safe list)
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sasa311
veterán
Én is szeretnék egy beta kulcsot.
Főként azért, mert úgy áhítom a star trek lore-t, mint egy ferengi a profitot! Láttam minden treket, sorozatot. Kedvencem a Voyager, 7/9-ednek jó a hátsója J-L Picard van a párnámra hímezve és warp-ban mér a kocsim km órája!
Másrészről kemény MMO-s vagyok, WoW-on szocializálódtam és nagyon szívesen kipróbálnék egy újfajta MMO-t. ha valakinek nekem biztos lenne összehasonlítási alapom
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Viktor77
titán
"...a holnap este 18:00-ig beérkező kérvényezők közül azoknak adjuk akik szerintünk a legjobban megindokolták, hogy miért is szeretnének Star Trek Online-t tesztelni.
Eddig egy indoklást láttam, marad kulcs bőven.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
félisten
Én is szeretnék egy béta kulcsot.
Miért? Mert ST fan vagyok. Láttam az összes részt/mozifilmet.
A DS9-t 3x a Voyagert meg 2x."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
thomboy
tag
Én is akarok/szeretnék egy kulcsot...
| Trance 4ever |
-
hejesírásó
senior tag
jó kis felajánlás.
-
HUN]Repa
aktív tag
Ha még beleférek ,én is plsplspslspl már nagyon vártam ezt a gémet.
God save us from the arrows of the Hungarians.
-
Satan_Claus
őstag
Én is, én is
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
#PeTeY#
aktív tag
Ha jut kulcs, én is szívesen kipróbálnám. Azaz kérek szépen béta kulcsot.
-
Zolinho1026
tag
Én is kérvényeznék egyet.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Loxone and Loxberry superuser
-
bejmuller
aktív tag
Én is szeretnék egyet
KöszönönAz ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
Hunter2
addikt
Nem nyílt lesz a béta?
-
petisan
csendes tag
Szeretnék kérni én is kulcsot!
-
Gabiszon
csendes tag
Én kérnék egy kulcsot, ha még van
Köszi!Nagyon jól festek. Szobát :) www.anrodiszlec.hu
-
szroland
csendes tag
Hello.
Én szeretnék kérvényezni egy kulcsot. Ha véletlenül nem itt kell, akkor elnézést, és szeretném megtudni, hogy hol lehet?
Köszi.Üdv.
A legolcsóbb autó egy udvariasabb formája a rakás szemét kifejezésnek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Video digitalizálás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- OLED TV topic
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest