Új hozzászólás Aktív témák
-
xKacsax
aktív tag
Csinálják meg normálisan és építsék bele a játékba vagy hagyják a francba inkább az egészet. Manapság nagyon arra megy már a nagykutyák között a harc hogy minél jobban lehúzza a játékost. (Most a fizetős single dlc-kre és kiegészítésekre gondolok amik a játék megjelenése után két-három nappal később már jönnek is)
Verba volant, scripta manent.
-
-
xKacsax
aktív tag
"2 új single és co-op pálya: Dead Coast és Billionaire’s Yacht"
Végül is miért raknák bele egy alap készletbe a single pályákat.Verba volant, scripta manent.
-
Chapel
addikt
Így van, a fémdobozos, dombornyomott dolgokra kéne visszaszokni.
Egy példa a sok közül: filmrajongóként gyűjtöttem a jó áron lévő szép kiadásokat. Egyik legszebb darabja a gyüjteményemnek egy (míly meglepő) dombornyomott fémdobozos Ryan közlegény megmentése, persze full angolul.
A kulcsszó: igényes.
Kezébe veszi az ember és azt mondja, hmmm ez igen![ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Mister_X
nagyúr
Nekem egy Collectors Edition ott kezdődik, hogy fémtok, artbook, esetleg extra szoftveres adalékok. Meg egy LBP-hez Sackboyt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
aizen92
addikt
Ha Splinter celles goggles adnának mellé biztos megvenném vagy egy Karambit kést ami blacklistben lesz Fishernek
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Kanczy
veterán
Jobbnak nem jobb, az igaz. Csak az a baj, hogy manapság már minden CE-hez jár egy szobor, ami rohadt módon megdobja a pakk árát. Emiatt pedig hiába kéne minden más, sokan nem vesszük meg. Én pl. simán kifizetnék játékonként plusz 2000 Forintot egy steelbook + némi DLC tartalomért, de a plusz 7-8e már kicsit sok.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Spancho
senior tag
Hogy ti semminek sem tudtok örülni
Gondolom aki kommentelt az nagykorú szóval jó hogy nem babázik ,és az óráit is szépen megválogatja.
Aki fan ,vagy gyűjtő az megveszi mert a polcán jól néz ki (legalább is azt gondolja) a baba.
Az óra meg olyan mint valami Ben10 cucc ,jó lesz valami kisgyereknek elajándékozni.
Semmivel se jobb a bólogatós fejű Vaas 'hulla' baba a Far Cry 3 -hozA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
[CsuCsu]
őstag
Ultimatum óra helyett steelbookkal és kicsi artbookkal már jó lenne. De igy egyik sem tetszik.
-
Kvelstadt
veterán
elsre azt modtam ú 24centis figura meg ú óra. de megnéztem közelebbről és tejóég mind2.
nekem egy extra elég. az összes single player pálya. de már ez is túl nagy kérés lenne. nembaj majd vagy 3 dlc-be megkapjuk a játék második felét...
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
addikt
hát jól elk*rvult a franchise az biztos. itt is látszik, hogy milyen célközönséget lőttek be maguknak, nem csak a conviction játékmenetén. mellesleg ezek helyett a gagyi műanyag figurák és undorító óra (ha már limited/special edition nem lehetett volna igazi éjjellátót adni...) helyett sokkal többet ért volna, ha kifizetik a Sam-nek és Anna-nak a korábbi hangjait, ahelyett, hogy olcsósítják/fiatalítják a karaktereket (miközben a sztori meg megy előre... Sam lánya lassan egyidős Sam-mel. ).
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Vistaboy
veterán
Szerintem az gagyi, hogy lassan a cégek több energiát fektetnek a különféle kiadásokba, ahelyett, hogy lenne egy alapverziója a játéknak, de ahhoz adjanak normális tartalmat. Ezeket a lehúzós CE-ket meg megszüntethetnék.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az a figura meg óra csak szerintem gagyi kicsit?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest