Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakaduku
senior tag
Egyszerűen zseniális! Nincs rá szó... gondoltam tegnap este nekiülök és kipróbálom, játszok vele 1 órácskát.3 óra úgy elrohant, észre sem vettem.
-
Garada
őstag
beteg lett
-
GeryFlash
veterán
Amúgy én is kifejezetten szar vagy listeningből, de a ha néha angolul nézek south parkot kb a 75%-át értem. Szerintem te többet is, ha kint élsz. De azért persze nem lett volna rossz a szinkron, de max angol felirat.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Thusor
őstag
És legalább a magyar feliratra van esély? Vagy teljes mértékben angol nyelvű lesz a dolog. Jó persze, jelenleg is külföldön élek itt Belgiumban, ahol a fő kommunikációs nyelvem az angol..de azért tuti nem értenék minden viccet angolul.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
JanR
addikt
Mocskosul várom!!
-
Spancho
senior tag
válasz GeryFlash #16 üzenetére
Hivatalosan biztos nem csinálnak hozzá.
A többi meg csak pénz kérdése.
Szerintem amúgy nem fog akkorát ütni (főleg nem lesz az év RPG-je)
Nem rossz a South Park ,de a fingós poénoknál azért több kell.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
GeryFlash
veterán
Ja ok, nem tudtam a vidiből az jött le Szinkron van vmi kis sansz?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Put2
tag
Könyörgöm uram istenem, legyen hozzá szinkron
-
3.Aragorn
addikt
Ez kemény lesz. Akár még év RPG-je is lehet belőle...
-
Max_218
tag
válasz Darth_Revan #3 üzenetére
hol kapsz ,hozzá ?
-
anulu
félisten
jah esetleg Paris Hiltont kell kiszabadítani/megkeresni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Foo
tag
válasz Darth_Revan #9 üzenetére
Nem tippelgetnék, de a játék neve tutira "fuuuh de jóó vaaagy!" lesz.
-
batai15
félisten
Huha az a rendőr xD
szerintem azt a játékot berendelem, a csillám póni támadás miatt. -
GegeWarrior
senior tag
Szerencsére most már elé közel a megjelenés
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
ldave
félisten
-
GeryFlash
veterán
Nem lenne rossz, de mégis mi a francért nem lehet személyre szabni a karakteremet? Ez alap dolog egy rpg-ben... Főleg, hogy ez a karakter full semmilyen...
A játékidőről, illetve hogy mennyire sanbox a játék mit tudni?Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Darth_Revan
veterán
Előrendelve, már alig várom Sajnos PC-re csak a simát tudtam előrendelni, de legalább lesz hozzá Cartman hangszóró
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
Én előrendeltem már a Grand Master Wizard Edition változatát Xbox360-ra. Nagyon remélem, hogy tényleg olyan jó játék lesz, mint amilyennek beharangozták így előre. Én bizakodom.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Huma
addikt
Ez jónak tűnik. Remélem tényleg az lesz. Még a végén tényleg kénytelen leszek megtanulni angolul.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest