Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pro!Petya

addikt

válasz morfondőr #3138 üzenetére

Ha csak kíváncsiságból próbáltad ki a nova&vimu kombót , akkor ajánlom még a Plex-et!
    Utoljára még lanon használtam Shield nélkül , simán csak Webos alól + server.
    Akkor viszont még sok filmnél korlátozott a magas ~92-95+ MBps miatt mivel a tv csatlakozója ennyit bír csak és folyamatosan pufferelt időközönként.
    Próbáltam jó pár androidos lejátszó progit de azok sem nyűgöztek le.
    Ezután meg lett a Shield és én is rámentem a Kodi-ra de az sokszor megnyeklett DV+Atmos alatt vagy volt olyan is hogy hangsávváltáskor lefagyott percekig vagy csak bezárta magát....
    Beletekeréseket sem viselte jól egy két filmnél, ott szintén freeze v restart volt.
    Félbehagyott filmet nem tudta elindítani csak előlről ...stb stb

Ma takarítottam az appok között és törlés előtt mégegyszer kipróbáltam a Plex-et mivel a Shield gigabites portjának hála nincs már stutter/puffer a komolyabb anyagoknál sem.
    Egyből próbáltam az összes "problémás filmet" ahol a többi lejátszó előbb utóbb megadta magát és láss csodát megy minden.
    Pl:

Megy a DV és az Atmos is egyszerre. Nem okoz gondot a beletekerés vagy a hangsávváltás sem.
    Ezt a Kodi csak úgy tudta hogy alap HDR és akkor mentek a hangsávváltások, vagy megy a DV viszont akkor az Atmos és néha a DTS sem ment már vele.

Szval személyszerint jelenleg maradok a Plex-nél és gyűrű-nek hála még ott a Nova+Vimu kombó is.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák