Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz huskydog17 #20 üzenetére
Első számú szabály: ne etesd a trollt.
Kettes számú szabály: NE etesd a trollt. -
Wasp_HUN
tag
válasz huskydog17 #18 üzenetére
Szövegértés egyes...
[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
huskydog17
addikt
Pontosan, ahogy mondod: kicsit utána kellett volna járnod a témának, mielőtt beírsz egy nagy hülyeséget. Bár írtad, hogy téged nem érdekel a cím, akkor meg én azt nem értem, hogy miért kell írnod ide és miért kell hamis vádakkal illetni a programot, na mindegy, hagyjuk.
Ellenben veled én végigtoltam a játékot maximálishoz közeli részletességgel, szóval még csaknem is volt kimaxolva a játék, de úgyis veszettül szép.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Wasp_HUN
tag
válasz #79563158 #16 üzenetére
Így már más, bár XONE-on csak 900p-n fog futni, továbbá egy szót sem említettek arról, milyen beállításokon fog futni.
Nem kell tovább keresgélni, mert a legkevésbé se érdekel csak arra utaltam, ha már tényként közlünk valamit akkor nem árt némi bizonyítékkal is alátámasztani. Mellesleg meg remek játék, szóval ajánlom mindenkinek aki valamiért egy rendes VGA helyett krumplira költötte a pénzét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Wasp_HUN
tag
válasz huskydog17 #11 üzenetére
És ezt most így hasra csapva mondod, akkor biztos úgy is van.
-
kriszpontaz
veterán
Miért is? Végig toltad a játékot? Csak mert több olyan rész is van benne, ahol a látványt több mai AAA cím is megirigyelhetné.
Ez pontosan így van. Egyes pályarészek gyönyörűen meg vannak csinálva, de az egész játékra elmondható hogy nagyon jó a pályatervezés és a látványvilág. Több AAA cím elbújhat mellette.
-
pakriksz
őstag
"de itt szerencsére meghagyták a klasszikus FPS elemeket, mint például különböző kulcsokat kell megszerezni, illetve különböző apró hasonló dolgokat kell végrehajtani a továbbjutáshoz. Ez egy klasszikus, hagyományos FPS modern látványvilággal és fizikával."
Az jó, mert az SS-ben ugyanígy van
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
huskydog17
addikt
?
Miféle butítás? Az X1 és PS4 verzió látványban a PC verzió Ultra szintjét fogja hozni fix 60 FPS mellett, azaz nem lesz grafikai butítás, ez nem a Ubisoft.#7: Miért is? Végig toltad a játékot? Csak mert több olyan rész is van benne, ahol a látványt több mai AAA cím is megirigyelhetné.
#8: Annyiban hasonlít a SS-hez, hogy itt is hullámokban jön az ellenség, de itt szerencsére meghagyták a klasszikus FPS elemeket, mint például különböző kulcsokat kell megszerezni, illetve különböző apró hasonló dolgokat kell végrehajtani a továbbjutáshoz. Ez egy klasszikus, hagyományos FPS modern látványvilággal és fizikával.
A hírhez: Szerintem be lehetett volna biggyeszteni a hírbe, hogy mindkét konzolon fix 60 FPS-el fog futni a játék és a látvány meg fog egyezni a PC verzió Ultra szintjével, azaz a maximális beállítással. Ezen felül nagy valószínűséggel a konzolos verzió megjelenése környékén várható a korábban beharangozott PC patch, ami végre frissíti a motort.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
pakriksz
őstag
de elég meglepő, mert ez a grafika még last genre is kevés...
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
törölt tag
Pont pár hete játszottam végig és engem nagyon lenyűgözött a játék.
-
Cythyel
senior tag
Én az eredetiből néznék már meg egy olyat mint a Duke HRP verzió, FullHD és 3D modellekkel, de teljesen adja a réginek a hangulatát.
-
kriszpontaz
veterán
Hidd el jól néz ki, én egy -két pályán meg is lepődtem milyen pofás lett. Az autós jelenetnél kikerekedett a szemem mikor a játékban megláttam, de amúgy korrekt játék, igaz, idő hiányában kb. a felénél járok.
TPG: én egérrel is sokszor kapaszkodtam azért a nagyobb méretű hordák ellen
Elég abba akkor is kapaszkodni amikor megzavarod a kefélő nyulakat benne és neked ront a vérnyúl trash metal zenére . Az a kemény[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ízlések és pofonok, pc-n maxra pakolva szvsz korrektul nézett ki, a grafikával semmi bajom nem volt. Másrészt játék közben nem feltétlen sok idő van csekkolni mi hogyan néz ki. (Nem is értem ezért hogy fog ez menni konzolon, én egérrel is sokszor kapaszkodtam azért a nagyobb méretű hordák ellen, és ugye hiába lesz célzás rásegítés, az nem segíthet sokat ha teli a képernyő démonnal. )
-
kkf
aktív tag
bizti jó feelingje van, csak a grafika elég határeset így a trailer alapján. azért megnézem majd, milyen élőben.
mostanában nagy divatok lettek a remakek úgy látom, de a legtöbben abba a hibába esnek, hogy grafikailag (elsősorban, de nem kizárólag) valahova az akkori kor és a mai közé pozicionálják félúton"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest