-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz Dave Crank #1466 üzenetére
Nálam ez még is történt. SES-Ben rendeltem elo az s22 ultrat és ott meg is vettem a watch 4et féláron. Az órát megkaptam azonnal de a telefonra várni kellet. Másnap viszont elérhető lett a vodanal, ahol egy 100assal olcsóbban tudtam megvenni. Szóval megrendeltem ott is, a SESt pedig lemondtam. Kicsit remenykedtem hogy nem kérik számon az órát mert két külön számlát fizettem és nem volt nyoma egymasein h összefüggenek. Viszont ha igen akkor visszaadom az órát mert 90 ezret nekem nem ér.
Nah az üzletben azt mondtak h csak akkor fizetik ki a telefonra kifizetett pénzt ha kifizetem az óra másik felét is. Mondtam h ezt nem akarom, vigyek az órát. Ezt megtagadták mondván az óra használt és mivel nem online vettem ezért nem el rá az elállás.
Megkertem őket h akkor a promóciós szabályzatban mutassák be, hogy hol szerepel hogyha lemondom a rendelesem akkor kizárásra kerülök a promociobol és ki kell fizetnem az óra felét. Fél óra múlva visszahívtak, hogy igazam van nincs benne meltanyossagbol megtarthatom az órát és visszafizetik a telefont.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Teal'C
veterán
Nekem is Telenortól van készülékem és bár nem volt hibátlan de a frissítés azzá tette kb, nincs olyan hiba amiért vissza kéne vinni. Az hogy elállhatsz a vásárlástól indok nélkül 14 napig nem ugyan az mintha rendelsz egy terméket érvényesíted a kedvezményeket stb... közben pedig visszaviszed és visszaigényled a teljes vételárat.
Ebben az esetben te nem vetted meg a készüléket. De erről nyilván valaki szakavatottabb embert kell megkérdezni, az ugyan is le van írva hogy a fentiekben nem szereplő vitás kérdésekben a magyar jogszabályok érvényesek."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
addikt
Az olyan, mintha létre sem jött volna a vásárlás. A fogyasztói törvénykönyv szabályozza.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22, szép állapot (olvass)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest