Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz Dave Crank #1466 üzenetére

    Nálam ez még is történt. SES-Ben rendeltem elo az s22 ultrat és ott meg is vettem a watch 4et féláron. Az órát megkaptam azonnal de a telefonra várni kellet. Másnap viszont elérhető lett a vodanal, ahol egy 100assal olcsóbban tudtam megvenni. Szóval megrendeltem ott is, a SESt pedig lemondtam. Kicsit remenykedtem hogy nem kérik számon az órát mert két külön számlát fizettem és nem volt nyoma egymasein h összefüggenek. Viszont ha igen akkor visszaadom az órát mert 90 ezret nekem nem ér.

    Nah az üzletben azt mondtak h csak akkor fizetik ki a telefonra kifizetett pénzt ha kifizetem az óra másik felét is. Mondtam h ezt nem akarom, vigyek az órát. Ezt megtagadták mondván az óra használt és mivel nem online vettem ezért nem el rá az elállás.

    Megkertem őket h akkor a promóciós szabályzatban mutassák be, hogy hol szerepel hogyha lemondom a rendelesem akkor kizárásra kerülök a promociobol és ki kell fizetnem az óra felét. Fél óra múlva visszahívtak, hogy igazam van nincs benne meltanyossagbol megtarthatom az órát és visszafizetik a telefont.

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák