Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
tylerddd #14188 üzenetére
Így van.👍 Önmagában a kijelző nem fogyaszt kevesebbet alacsonyabb felbontáson, mert mindegyiken üzemel az összes pixel, tehát fogyaszt. Ez az Amoled kijelzők sajátossága.
Különbséget, az egyes felbontásokhoz tartozó eltérő számítási igény generál, de szignifikánsat inkább a masszív 3D -t használó programok futtatásakor. -
-
válasz
tylerddd #14188 üzenetére
Én meg letöröltem az aquamail-t, mert az utolsó pár frissítés után nagyon elkezdte enni az akkut. Feltettem a Gmail-t, erre az összes google szolgáltatás fogyasztása nőtt meg jelentősen
Kellene egy kliens, ami nem eszik ennyire, de eddig az Aqua-ról gondoltam ezt és mi lett belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Synology NAS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest