Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
mrThomi #7028 üzenetére
Hat, oszinten szolva nem tudom, hogy erre En fogok-e tudni valaszolni.
Az van, hogy nem tudom, hogy jelenleg konkretan mi a telefonomon a csengohang, annyira nem szoktam ugy hasznalni.
Ha olyan video van, aminek erdekel a hangja, azt vagy fejhallgatoval, vagy ha kozos elmeny, akkor nagy TV+HiFi komboval szoktam nezni. Hangero a telon le van veve, fitness/smartband jelez, ha ertesites vagy hivas jon, szoval oszinten szolva nem is tudom, mikor hallottam utoljara a telefonom hangjat.
Persze a kedvedert egy tesztet csinalok majd, de volt mar olyan telefonom, amit amikor odaadtam rokonnak es kiprobaltuk, akkor hallottam eloszor a hangszorojat. Meg telefonalni is a bt fulessel szoktam, ugyhogy meg azt se nagyon tudom, milyen, kb evente 1-2 alkalommal van olyan, hogy hasznalom, szoval nem tudom, mennyire lesz relevans a velemenyem. Olyat tudok mondjuk, hogy az U11-en berakom ugyanazt es megnezem, hogy van-e erezheto kulonbseg, ha igen, mekkora. Egy ilyen tesztet csinalok szivesen, ha erdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest