Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Egy teaser trailernek nem mindegy?
A filmben már ugysem fogják használni ha az is lenne."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
T.Peter
őstag
Csak nekem tűnt fel, hogy a Tron zenéje fut alatta? Rendben van ez így?
-
gybazsi
senior tag
Itt a trailer jó minőségben: Link
[ Szerkesztve ]
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
Enton
addikt
Hát ez még csak a trailert promozó teaser, ez pont csak ennyire hivatott.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
Az eredetiről már lekéstem de azt mondják ez az.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
mephi666
nagyúr
michelle rodriguez mit keres itt? kapott egyet a fejébe az első részben...
ez így ránézésre méltó folytatása lesz annak a sz@rnak, amit a 4. résszel megkaptam 3dcsilivilicsimbummbullshit... első 2 rész nekem még bejött, de a 3.-nál valami nagyon rossz irányba indultak
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Enton
addikt
Itt egy link:
-
aram01
nagyúr
tudtok linket jó minőségűre?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Apika
addikt
Először azt hittem, hogy a hiba az én készülékemben van. (Nem olvastam el a videón a szöveget, csak vártam az indulást...)
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Oké, a videót már eltávolították.
-
moha21
veterán
Akkor miért kerül ki
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Enton
addikt
Szar minőségüeket nem is baj ha törlik.
-
CocooN-z
őstag
Ezt gyorsan törölték
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asszociációs játék. :)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest