Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

Nem tudom anno kitalálta ki, hogy a megölhetetlen ellenfelek növelik a feszültségérzetet, de ez egy rohadék nagy baromság. A feszültséghez pont annyit teszt hozzá, mint egy csattogós lepke, egyszerűen csak idegesítő és frusztráló, az amnesia-t is végigásítoztam, meg kitéptem a hajam, amikor huszadjára kellett végigcsattogni egy folyosón, mert béna voltam és az a geci elkapott. De egy másodpercig nem éreztem, hogy hú mi lesz, torkomban a szívem. Helyette sokszor inkább a falhoz csaptam volna a gépet. Folyamat benne van az emberben, hogy ha elkapnak, akkor csak újrakezdem, elvégre úgysem lehet velük mit kezdeni.

Egy béna, izzadtságszagú megoldás, amikor nem tudnak ötletes, valóban izzasztó ellenfeleket teremteni, ezért inkább simán nem lehet megölni. Clap-clap.
    Én rühellem, szubjektív vélemény, tudom sokaknak tetszik, de én akkor is azt mondom, hogy egy nehezen megölhető ellenfél, aminél esetleg gondolkodni is kell kicsit, ami feléli a készleteinket, sokkal inkább hozzátesz feszültséghez, a félelemfaktorhoz. Egyrészt akkor nincs meg ez az "áh úgyis újrakezdem", hanem megyek tovább a köv. checkpointig 3% hp-val, meg 2 tölténnyel. Na abban van feszkó, másrészt sikerélmény mikor továbbjutsz.

Így meg püff, megint itt cammog ez a fasz, bújhatok a szekrény alá negyven percre. Talán az alien - eddig - az egyetlen olyan játék, aminél bejött nálam ez a megoldás, elvégre csak az alien-t(tudom, tudom, csak nem akarok spoilerezni) nem lehet megölni, a többi szemetet viszont igen. Ott átéreztem, hogy mit akartak megteremteni, de az ilyen outlast, amnesia stb stílusnál szimplán idegesítő.

Bocs a hosszú rage-ért, de nekem ez akkora csalódás, hogy totál ebbe az irányba megy el minden projekt és nincs egy jó horror. Persze a resi 7 lehet, hogy baromi jó, még élőben nem láttam, pacsira meg nem fogom megvenni, tehát lehet, hogy itt remekül működik, viszont maga a megoldás sosem lesz a kedvencem.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák