Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Ez igen...Még mindig nem bánom, hogy nyáron eladtam..
-
[Roland]
újonc
Mobilon nagyon jó, de itt nem tudom hogy fog szerepelni. Azért majd kíváncsi leszek az eladási számokra.
-
Csapoati
nagyúr
válasz electrodoki #5 üzenetére
Más dolog a tapicskolás és más a kontrollerrel/egérrel történő irányítás. Jelenleg nem ismerek egy jó átiratot sem, ami mobilos játékként kezdte és nagygépen is ütött volna.
#2: Pénz, pénz mindenhol!
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
wjbhbdux
veterán
Jó kis ügyességi játék, el lehet lenni vele több órát.
/s
-
haxiboy
veterán
Szerintem jó játék, nem is tudtam hogy van PC-re. Bár én csak telefonon szoktam vele játszani az ágyból, de azért lehet beszerezem gépre is.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Crytek
nagyúr
Nem megy a szekér ezeknek se mindenből ki kell sajtolni amit csak lehet.
Gondolom jön majd akkor a Lara is abból is van ilyen GO-s szarság.Next PC Upgrade: 2022
-
electrodoki
aktív tag
Csak annyi, hogy a legjobb iOS, illetve mobil játék. Több agy kell hozzá, mint rengeteg játékhoz, de mivel ezt így megkérdezted, te ne szedd le... Én beleölök sztem jó pár órát pc-n... iOS-en már kitoltam.
[ Szerkesztve ]
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
dtracer
tag
Nem tudtam mire vélni a cikket, hiszen a Hitman GO már rég megjelent, még PC-re is.
A videó választ adott: Ez a Hitman GO Definitive Edition.
És nem értem, miért a hozzászólásokat, hogy miért ne férne el a Win10 app áruházban, ugyan úgy, mint ahogy az elődje is ott van, meg a Lara Croft GO is.
-
BoneDragon
veterán
De minek...?!
-
wolfman
veterán
Ennek mi értelme van?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.