Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbalázs
tag
Na ennek örömére visszarakom a számomra leghangulatosabb nfs-t a 3 mat
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
zazahoho
őstag
válasz leonejoci2 #27 üzenetére
csatlakozom
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
noisia
aktív tag
-
nagyúr
válasz maximilian4 #12 üzenetére
Ezt ugye most viccnek szántad Nagyon jó irány. Akkor vagy gyors, ha kanyarokban driftelve mész be, meg úgy is jössz ki. Hát nagyon jó írány... A grafikáról meg ne is beszéljünk....
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
afterburner_
őstag
most nezem frostbite 2 motor? komoly..
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Sonja
nagyúr
Ez a videó nagyon jó volt, jobb mint az eddigiek! Eddig tetszik, ráadásul a HP-ra hajaz, ami nagyon jó!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Kleroo
veterán
Hej, ez nagyon rusnya.Pro street is szebb volt minden téren,pedig az nem mai csirke.
Legalább a régi recept azon fele meglenne,hogy bármennyire gagyira is sikerül,a grafika tarol.
2011ben elvárnék már egy GT5-öt megverő grafikát(amit ugyebár 2006-7óta már látunk/láttunk működés közben)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
JetiRulez
őstag
...és nem csinálták meg. Még mindig olyan könnyedén megy át a törmeléken, mintha nem is volna ott semmi.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
HollyBoni
veterán
"Amúgy vidi alapján erre inkább azt mondanám, h Burnout."
Szerintem is.Legyen jó nagy térkép,valami frankó történet,meg iszonyat sok tuningolási lehetőség.Nem kell semmi szuperképesség meg hasonlók.
A Midnight Club Los Angeles az utolsó arcade autós játék ami tetszett.(Sajnos ez only konzol) -
HollyBoni
veterán
Akarok egy NFS:MW 2-t.
Vagy Underground 3!
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
Trailerek nagyon jók,ha fele ilyen jóra megcsinálják a játékot,mint a videókat....
06-3o/9759I39
-
maximilian4
addikt
A Shift-tel pozitív irányban mozdult el a need for speed sorozat, de ez most megint visszalépést jelent számomra.
Maxi
-
maszi99
őstag
Nem olyan rossz ez, a fiam még bírja ezt a sorozatot
1 sz@r játéknál azért sokkal többet ér, na szebb jövőt:http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Norb3rto
őstag
Újra és újra ua az a s.ar,vmit igazán kitalálhatnának
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
peetmaster
senior tag
-
eL Geri
őstag
Mostanában talán túl nagyon az igényeim, de nekem ez a grafika kevésnek tűnt.
Tudom nem minden a látvány, de most valahogy erre voltam kíváncsi.
Plusz ismét cső pályák, nagyon unalmas már. -
ATi0021
csendes tag
Egy apró részlet kimaradt a hírből. PC-re nem fogják kiadni a demót, csak X360-ra és PS3-ra. És azokon is limitált ideig lesz használható.
forrás: http://www.nfsplanet.com/en/news/6330/
-
RootRulez
félisten
kidderül...
═════════════════════════════════════════
-
HZoli87
veterán
Grafikával nem lesz gond.
-
Tibor92