Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
riad van má'?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
dilipok
veterán
válasz Raysen623 #17 üzenetére
alaptalan a felhaborodasom amikor minden vasarlasrol kapott bizonylatot (anno 40 euroert vettem a jatekot, es ugy gondoltam, nem hagyom veszni) es account nevet, jelszavat meg tudtam mondani. Karakter nevet is, de a karakterem fejen levo item nevet es hasonlo dolgokat nem. Te meg tudnad azt mondani, hogy mi a neve a fejesednek vagy hogy mik vannak az inventoridban? Akkor tartanam jogosnak az egeszet, ha odamentem volna, hogy nesztek itt egy account nev, de tobbet nem tudok segiteni. De az osszes vasarlast bizonyito dokumentummal es bizonylattal? Na neeee
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Raysen623
addikt
Mivel volt hivatalos e-mail mindenkinek, hogy az NCsoft bezárja EU-s részlegét és átadja a gameforge-nak (ők üzemeltetik a TERA-t is), ezért véleményem szerint alaptalan a felháborodásod (feltéve hogy jól értelmeztem az általad leírtakat), és a helyedben én örülnék hogy ennek ellenére visszaadták az accomat
Magam részéről időben migráltam, így veteran-ként több könnyítést és pluszt kapok most f2p-ben
Egyébként még 2.0-ban volt egy jelentősebb grafikai update a játékban, most jön ugye a 4.0, ebben megint van finomítás, különösen ami az UI-t illeti. Szerintem tetszetős...legalábbis csili-vili, de legalább működikA MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
dilipok
veterán
válasz Raysen623 #15 üzenetére
Hirtelen, amit lattam belole, nem varazsolt el... De mint mondtam, megnezem ma este megint. A sajat karakterem texturai tuti nagyon mosottak voltak.
Arrol nem beszelve, hogy kesz tortura volt visszaszerezni az accountomat. A f2p atallasnal atvette valami masik ceg az accountokat, de mivel en nem migraltam ezert most azt mondtak, hogy csak akkor tudjak visszallitani az accountot, ha jopar kerdesre valaszolok. Ugymint, szerver, karakternev. Ez meg haggyan, bar szervernevekre nem emlekszem. Aztan jott a muris resze: fejsloton levo item neve, pet neve, valami champion (vagy mi a szosz) pontok szama, baratok neve es meg egy par ehhez hasonlo kerdes. Mondanom sem kell, hogy 4 ev tavlatabol ember legyen a talpan, aki ezekre valaszolni tud (akkor is csak 2-3 honapot jatszottam vele). Valahol a 4. eszkalacional es mar nagyon durva hagnvetelu levelnel voltak hajlandoak migralni az accountomat
-
Raysen623
addikt
Nézd a játék a cry engine 1.0 egy módosított változatával fut tudtommal....nem egy mai darab már az sem, de még mindig szépnek mondható, és egy MMO-nál bőven elegendő....ami baj lehet vele a több száz emberes pvp harcoknál szokott lenni....lag és akadozások, de F12-vel ez is javítható valamennyire
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
dilipok
veterán
válasz GeryFlash #11 üzenetére
Toltsd le az aiont aztan mondj mar egy velemenyt a grafikajarol pls. Lehet h en nem meztem meg eleg jol, de nekem nagyon gyengenek nezett ki hirtelen. Tudom h regen meg akadozott az akkori gepemen, lehet h ezert is vartam nagyobb vizalis orgazmust. Este eskuszom letoltom megint es megnezem jobban
-
whitezo88
nagyúr
válasz Raysen623 #12 üzenetére
valóban lehetne kicsit gyorsabb a fejlődés. nekem több tíz órám van de még félúton járok
meg néha hülye a respawn idő. több olyan zárt hely volt ahol sok quest volt, de mivel kb 10 mp volt a teljes csoport repopja, és menekülni se lehetett ott is hagytam, idegőrlő egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz whitezo88 #10 üzenetére
A TERA valóban szép grafikailag, de szerintem hosszabb távon unalmas, és idegesítő amikor nekiállnak páran gyilkolászni mindenfelé indok nélkül....én bánom hogy induláskor megvettem, lett volna benne potenciál, DE elmaradt a katarzis...
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Ezek a word bossok jól hangzik, én se szeretem az 1v1-et, az arénában az a fun, hogy haverral ts-en toljáttok, üvöltözök, anyáztok egymásnak, és a végén nyertek
whitezo88: Azt még nem néztem, nézek róla tesztvideót, hátha bejön, amiket leírtál azok alapján nagyon jó
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Raysen623
addikt
A csoportok 6 fősek, a többi lehet akár 24 fős (siege-ek és world boss-ok, meg miegymás - mindenhol én sem jártam még). Arena is van már egy jó ideje, oda párszor mentem be de nagyon húzós volt....én soha nem szerettem az 1v1 vagy 2v2 dolgokat, viszont imádtam a napi pár alkalommal megnyíló pvp instákat 6 fővel
Spell az van bőven, éppenhogy el fogsz férni a skillbarokon Az ügyesség is kell, mert nagyon jól meg kell választani ugyanúgy mikor mit tolsz el, főleg ha sorcererrel vagy (mage). Az én kedvencem a templar volt, mert baromi jó armora van, és többféle pajzsa + jól is tudsz vele sebezni, viszont kész ugrálóbajnoknak kell vele lenni és akkor még nem beszéltünk a röpködésről...[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Értem, ha most jön patch, akkor letöltöm 29-én. Azzal nincs bajom, hogy letámadhatnak bárhol. A harcrendszer meg ízlés kérdése, amiről kár vitatkozni, de nekem a wownak a harcrendszere nagyon bejött, főleg az arénák, ahol nagyon durva reflexek kellettek 1-1 jól elnyomott szakításnál, fakecastnál, silnecenél. Persze megértem, ha vkit zavar, hogy csak spelleket kell nyomni és nem kell ugrabugrálni.
De ezt az Aiont tényleg kipróbálom, a raidek-insták hány fősek? Arena van benne, ha igen milyen? Itt is vannak spellek dögivel, vagy csak 5 féle közül kell választani és inkább az ügyességen múlik?
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Raysen623
addikt
Na tegyük tisztába a dolgokat:
1. Aki azt mondja, hogy a wow grafikája szebb mint az AOIN-é, az egyszerűen szólva is torzítja a valóságot! Nincsenek benne HD textúrák az tény, de ettől függetlenül nálam egetverő tájakon szaladgálhatsz!
PVE része is van rendesen, mert vannak olyan helyek ahol simán elvoltunk 1-2 órán át is. Azonban wow-osként biztosan zavarni fog a harcrendszere (ami sokkal jobb), és az állandó pvp jellege. A legtöbb területen ugyanis bármikor letámadhatnak és ha nincs elég jó gear-ed akkor hamar kipurcansz. Cuccok miegymás most már dögivel van benne, és 28-án jón a 4.0-a is 2 új kaszttal! (tehát 2 nap múlva) Sok magyar guild van és elegendően nagyok is.
2. Az SWTOR-ra azt mondani hogy single player merő túlzás. Ilyet is csak az mond aki nem játszott vele eleget, vagy nem pvp szerveren játszott! Szép grafika, baromi jó sztori szálak, most már alakuló mennyiségű cuccok is vannak, raid-ek szerintem jók, warzone-ok meg embere válogatja, harcrendszer is jó - mindez magánvéleményként kezelendő.
3. Ha a Titan olyan lesz mint a wow és olyan béna harcrendszere lesz, akkor megette a fene az egészet! Akar a franc egy wow 2-őt.....tuti csőd! Remélem teljesen más lesz, sokkal jobban kidolgozva a karakterek harci animációival, jobb grafika, komolyabb pve megoldások, és normálisabb pvp....majd meglátjuk. Mindenkinek más tetszik...[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Hát nem tudom, feletted azt írták, hogy a grafikán majdnem sírva fakadt. Én is úgy emlékszem, hogy nagyon szép színek és tükröződések vannak, de a textúrák (ha jól emlékszem) wow szintjét is alig üti meg (Legalábbis a pandaria textúrákat). De elméletileg neked kéne, hogy igazad legyen, egy UE motorból sokat ki lehet hozni.
De ha jó a pve akkor kipróálom, de nekem leginkább a 10-25 fős raidek hiányoznak, amit semmilyen más játékban (nem értem, hogy miért) nem találtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
Az Aion-t a kezdeskor jatszottam (2009?), nagyon nem emlekszem. Most neztem, hogy f2p, ezert letoltottem, de majdnem sirva fakadtam a grafikan El is vette a kedvem rendesen. Az SWTOR meg inkabb single player online game. Olyan mintha egy kotor-ra ontottel volna egy online mazat. Nem tetszett az sem. Az ingyenes 30 napon felul egy plusz honap elofizetest elt nalam. Szoval nem igazan talaltam alternativajat a wownak. Idorol idore visszaterek ahhoz
-
GeryFlash
veterán
+1
Én mondjuk már nem MMO-zok, de hiányzik... WOW wotlk volt a csúcspont, a CC-vel keveset játszottam és nem tetszett, a panda nem lett rossz, de nem köt már le... Guild Wars 2-nek nincs End game contentje, és a pve része nem olyan mitn a wownak. A neverwinter meg a legszebb mmo amit láttam, simán veri az Elder scrolls online, de itt meg a tesztekből az jött le, hogy ez nem is egy MMo, vagyis hogy az, de inkább solo és egy cső MMO, arra meg ott van a Path of Excile.
Remélem a Titan tud vmi újat hozni, egy wow szebb köntösbe más világban nagyon jó lenne, ugyanolyan harcrednszerrel, pve-pvp résszel, és item áradattal.Az Aion milyen amúgy? Ahogy néztem olyasmi mint a wow, csak másabb harcrendszer és nem is szebb nála.
A Tor állna még hozzám a legközelebb, de ott meg ugye pay to play rendszer nem tetszik, inkább vmi csökkentet havidíj lenne, vagy full free to play.[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
sajnos ugyanez a velemenyem. Pedig az elejen tetszett, de hamar unalomba fulladt. Mentem en is vissza a "haldoklo" wow-hoz... Azota sem talaltam alternativat ra. Pedig voltak probalkozasaim (GW2, Aion, SWTOR) Mondjuk a gw2 volt a legjobb az osszes kozul. Azzal a mai napig eljatszogatok neha
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Én nagy reményeket tápláltam de miután elértem a max szintet ott is hagytam. a dungeonok unalmasak és hosszúak és kb járókerettel is meg lehet csinálni a bossokat. max az nehezít hogy a mobokat nem lehet rendesen tartani és össze vissza futkosnak meg ütnek. a WoW-ban 2005-ben bonyolultabb, színesebb és izgalmasabb 5 fős harcok voltak azt kell mondjam. A területek meg egy kaptafa, nyílt terület sincs jóformán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest