Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Hát értek már meglepetések játékok terén.Beharangozták hogy xy játéknak xy gép az ajánlott, erre egy annál klasszisokkal jobb gépen is k***a szarul ment a játék.Szóval amíg a kezembe pontosabban a vinyómra nem kerül a game addig nem érdekel milyen infót ad ki a fejlesztő.Mondjuk van ellenpéldám is a HL2.Kis gépigény gyönyörű grafika.Más fejlesztők miért nem tudnak így optimalizálni...
-
ez_meg_emaz
őstag
Annyira nem vagyok ellene igazbol.....vagyis de. Az ember bukja a multit ha flashel. Vagyis ha elég naprakész vagyok a témában akkor mai napig igy van. Márpedig réges rég nem olvastam ezekröl. Ugyanis amiota tudom hogy gari buko nem is érdekelt már. Ami miatt nem kéne aggodnom, ha lenne vizhütésem hozzá, szal ez megoldhato, de a multi nemhiszem. Bár ez PC-re is igaz részben, de ott ugye van böven multis törés is.
Lassan már privibe kéne folytatni. -
ez_meg_emaz
őstag
Az tény hogy kiprobálni ugy is ki lehet ingyen és legláisan. De nem feltétlen unom meg 5 perc után. Szeretnék mindent kiprobálni nem csak a töredékét+kiv vok a sztorira is (hiszen igy tudom meg leginkább hogy kell-e. Pláne ha elötte csak szar részeket adtak ki.
Amugy mikor megjelenik vmi csak konzolra(ami jonek igérkezik) akkor jön a demo, aztán ha megtetszett akkor megveszem. De ezért amit ezzel az EA müvel biztos nem fizetek.[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Van. De ki az a hülye aki egy ilyen játékért pénzt ad. Persze nem szabad lopni stb.(értem ezt arra hogy PC-n kitom "probálni" ingyen) Akinek tetszik vegye meg. De én eddig az ug2 ota a felénél mind1ik nfs-t otthagytam a fenébe. A konzolt meg nem kellene falshelni , nem szép dolog. De ebbe most ne menjünk bele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest