-
GAMEPOD.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
-
epszilon
csendes tag
jelszó átírása és egyéb átírása a settings.jsonban:
ssh elindít, rootként bejelentkezel majd leállítod a transmissiont így:
/ffp/start/transmission.sh stop
Beírod, hogy mc.
settings jsoonnt megkeresed nyomsz F4-et ekkor megnyílik. User ás password résznél az idézőjelek közötti részt árírod a felhasználónál ( user) jelszónál ( sok számot törlöd és beírod az idézőjelek közé amit akarsz. Ha beírtad nyonsz egy F2-őt és elmenti. F10-el kilépsz az mc-ből.Majd bemásolod ezt:
/ffp/start/transmission.sh start
Innentől kezdve él az új felhasználóneved és jeszavad.
[ Szerkesztve ]
-
nandris
aktív tag
-
maxsoft
csendes tag
-
maxsoft
csendes tag
Nem kell felrakni másikat.
Az indító fájlban átírtad a TRANSMISSION_HOME elérését ?"Mentsük el, majd keressük meg a "/ffp/start/transmission.sh" fájlt, és módosítsuk:
(TRANSMISSION_HOME=/ffp/tm/.transmission-daemon)
(user=root)"Persze az útvonal oda mutasson, ahol a setttings.json van.
Továbbá mint minden ilyen linux-os kütyü alatt számít a kisbetű-nagybetű eltérés.
Vagyis pontosan kell beírni az elérést.[ Szerkesztve ]
-
epszilon
csendes tag
Én mind a kettő home parancsot átírtam, mert amikor még készült a leírás korábbi verziójú transmissionnál 1 sor volt de ennél már kettő van. Lövésem sem volt mit csináljak ezért mind a kettót átírtam És jó is. Na most elmondom én hogy csinálom. Legelőször is az ffp futása winyón részt csinálom meg. Egyszerű minden okés. Utána csinálom ugyan úgy mint a leírásban van. Reboot után http://nasipcime:9091 8nálam http:192.168.1.101:9091 ) és bejön a jelszót kérő ablak. alapból felhasználó: user jelszó: password
Eddig jussál el autána át kel írni jsonban a jelszót és az usert, meg én átírtam az egyszerre futtatható torrenteket is mert 5 darab volt csak.
-
epszilon
csendes tag
Nekem sem sikerült 2 napig aztán kiderült, hogy nem jelennek meg rendesen a parancsok ezen az oldalon. Itt egy link, ugyan ez a leírás csak egy másik oldalon találtam és minden látszódik tökéletesen. Ez alapján sikerülni fog egyből. Nekem is sikerült pedig Linux negatív vagyok teljesen No shellel meg ne foglalkozz nekem is azt írja ki, de a legvégén restartolás után megy a webui meg a transmission tökéletesen. Vagy is ment míg jó volt a nas
http://www.filedropper.com/telepitesmenete
-
Joshi
titán
Én egy 2Tb-os Caviar Green-el használom a 320-as Nas-ot de engem egy kicsit zavar a hangja szerintem száműzni fogom az előszobába. Amíg garis (2év) addig nem cserélem ki a ventit valami halkabbra, de amint megszűnik a gari már ugrik is ki belőle. A vinyó önmagában nem lenne hangos pedig megy a seed rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN