Új hozzászólás Aktív témák
-
Valty
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
nem lesz keses! jo ez vegre tudni biztosra
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Hunter2
addikt
hálaisten nem lesznek kutyák, én a single-ben is utáltam.
-
henesa
aktív tag
Jó game lesz ez már várom mikor hívnak hogy merősítsem az előrendelést ez az első game lesz amit megjelenéskor megveszek
Mert megérdemlem
[ Szerkesztve ]
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
LackoMester
addikt
elörendeltem 40 euró...
a MW is kb.ilyen árban volt,a mai napig játszom vele(mp)megérte nagyon
a WAW viszont nem érte meg az árát,az egy szégyen(mp)[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Somydemy
senior tag
válasz Markoka1993 #20 üzenetére
és még mindig élsz...
gratNyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®
-
feka007
veterán
Akkor mégis vehetem ki november 2. hetét szünetnek.
-
Tituka
senior tag
ez egy nagyon jó hír...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Markoka1993
tag
Király ez a mai nap. Nem késik a(z) MW 2. Nézhettem egy gyönürű MW2- es videót. És itt a hétvége
live gt: Markoka1993
-
Banditos
csendes tag
A falrobbantás utáni rész helyszíne 1:1 ben a Szikla című film zuhanyzóba való behatolás helyszíne csak éppen a filmben a csatornából jönnek fel és nem a falon keresztül ...
[L:http://www.youtube.com/watch?v=SgvGIDBZdos]
(1:16-nál látható egy rövid ideig) Briliáns játék, alig várom!!! -
BalaNce87
addikt
Hát igen de így nem csoda hogy sokan nem veszik meg, mi a faxért dobjak ki rá 10ezret ha csalnak mint a szemét és kis hülyékkel van tele meg létrehoznak egy modot ami a nagy proknak készül, és a játék motorja is elvault olyan értelemben hogy az a bug tuti benne van ami benne volt az utóbbi 5-ben. Mondjuk nekem úgy alabpól a tököm kivan már a coddal, minden évbe jön vmi új (azaz ők azt gondolják hogy új) és álomba illő árakat kérnek el érte, közbe a felét se érné, alig-alig tesznek hozzá vmit és azt gondolják ez elég, de hát az embereket könnyű meghülyíteni.
-
BalaNce87
addikt
Minő meglepetés ha ezzel akarnak mégtöbb vásárlót akkor nagyon benézték, részemről biztos, túl van ez árazva, hülyének se éri meg 10ezerért, pláne cserébe kapok egy 12 évesekkel teli csaló brigádot, az meg a másik hogy 1 másfél évig egy ft-al se lesz olcsóbb, de már az is előfordult hogy drágább lett. Egyszerűen vicc hogy 10-12ezret akarnak elkérni érte, a másik meg hogy simán meg is veszik, még itthon is, már csak arra tudok gondolni hogy gyűjik és akkor mindenképp meg kell venni mégha szar is. Az aktuális ára úgy 4000 FT lenne.
[ Szerkesztve ]
-
kommunism
aktív tag
előszőr kutyák nem a 4 be voltak??????
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Crytek
nagyúr
Remélem coopzoni lehet majd a warezzal is mert akkor inkább a Bad Company 2-öt veszem meg az a mutatott videók alapján sokkal hangulatosabb szebb!
Next PC Upgrade: 2022
-
Kobe
veterán
ahogy egyre több videó jelenik meg, egyre nagyobb "favágó" játék benyomását kelti, és nem jó értelemben.
-
Xaels
félisten
Na ez igen ez is a polcon fog landolni rögtön első nap. Milyen szépen elkezdett lemászni a játék ára, ahhoz képest, hogy honnan indult, mostmár majdnemhogy baráti
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
L Balázs
tag
Kéne csinálni egy statisztikát a GameTrailers-en, hogy hány Január 1.-jén "született" nézője van egy ilyen videónak. Mert én ezeknél csak választok egy évet valahonnan a közepéről
-
Ice!?
őstag
Szép vidi.
-
LackoMester
addikt
a nap legjobb hire,super
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
darkarthur
senior tag
Hát már szívesen zúznék vele!
Samsung S23 Ultra 5G
-
félisten
válasz ,,no name" #1 üzenetére
Hurrá.
De sanszos, hogy nem fogok érte 13K-t adni."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest