- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Ha ugy nézes, hogy 2000-ért 500 mega, akkor drága, de ha úgy, hogy 2000-ért egész hónapban netezhetsz orrba szájba bárhonnan, akkor szerintem teljesen reális, mert átlagos mobil felhasználással nem fogyasztod el az 500 megát.
Nekem a legnagyobb fogyasztásom eddig valami 350 mega volt, amikor nyaralni voltan, és műholdképes Google Maps-szal mentem mindenhova.
Pedig pl ezt a hszt is mobilnetről írom, rendszeresen fórumozok, mailezek, netezek mobilnetről. Igaz, amikor adott a WiFi, akkor azt használomGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
amikor megvettem a ZTE Blade-t, kötöttem rá mobilnetcsomagot, 500 megás havi kvótával, amit én már az első hónapban is megpróbáltam elhasználni, azt viszont nem tudtam, hogy az első hónap kvótáját csak részarányosan kaptam, mivel nem a hónap elejétől kötöttem a szerződést (dióhéjban: mivel 21-étől indult a szerződés, így arra a hónapra csak a hónapból hátralévő napnak megfelelő kvótát kaptam, kb 130MB-t), ezt viszont a tököm se gondolta volna, így én elhasználtam több mint 300 megát, mert úgy voltam vele, hogy ha már ott az 500 mega, akkor megpróbálom elkoptatni, ha már úgy is ki van fizetve...
az eredmény egy 40 rugós telefonszámla lettamikor meg felhívtam az ügyfélszolgot, akkor bociszemekkel néztek rám, hogy "jah, hogy neten rendelted, akkor néztél volna utána"
hát bazeg
"de ha már úgyis így járt, akkor épp' most vezettük be a lassítós, nem túlszámlázós csomagjainkat, nem akar átváltani rájuk?"
kösz. jókor szólsz. hogyapicsábane akarnék.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest