Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #169 üzenetére
Ezt kb ugy mondtad, mintha nem tudna barmelyik random ot eves mondani egy masik, szazszor kezreallobb gombot a sprinteleshez.
3 mukodo agysejt kell hozza korulbelul.
Ne velem probalj meg trollkodni, foleg magas lorol, alulmaradsz. :)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Döglött Róka #110 üzenetére
En nem konkret jatekot varok, hanem azt, hogy a fejlesztok vegre kezdjenek el olyan alkalmazottakat felvenni, akiknek van huvelykujjuk es szeretnek/tudjak is hasznalni.
Eltunhetne mar orokre a jatekvilagbol az a teljesen erthetetlen, iranyitast tonkretevo agyhalott okorseg, hogy az A gombot kell sprinteleshez nyomvatartani. Tizenharom masik megoldas lenne erre a megoldhatatlan problemara es megis ragaszkodnak hozza.
Szrk.: Basszus nem valasz akart lenni, hanem uj hsz, mea culpa.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
South Velen
addikt
válasz Döglött Róka #165 üzenetére
A személyeskedést te kezdted a "vannak bajok nálad" folyamatos szajkózásával. De ugye azzal persze semmi baj sincs
Részemről ténymegállapítás voltAzon meg se lepődtem, hogy nem is érted, amit KRoy írt.
Kognitív disszonancia és hypetrain meg én, aha. ennél nagyobbat nem is tévedhetsz.
Azt se tudtam, mikor játszottam a witcher 3-mal először, hogy ez egy AAA játék és mainstream is az egyik legjobbnak tartja. Ha tudtam volna, talán el se kezdem. vagyis nem is én kezdtem el, hanem párom a mellettem lévő gépén és csak ezért került bele az életembe egyáltalán.
Nekem, aki addig nem követte a gaming világot, valami random lovas fantasy-nek tűnt elsőre. Addig max a GTA-k jutottak el hozzám, ami persze full mainstream, de pl. az IV 100x jobban tetszett a V-nél, pedig a mainstream kicsit másképp gondolja.De neked hiába mondani bármit. Vannak bajok nálad.
#164KRoy19: Mint látod, ő dönti el, saját preferenciarendszere alapján. De mivel arra sem volt képes, hogy megértse, mit írsz, a preferenciarendszere alapján én pl. biztos nem választanék játékot.
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
válasz Döglött Róka #162 üzenetére
Tény, hogy rengeteg embernek maradandót alkotott a játék, az hogy neked nem jött be annyira ezen nem változtat.
Te döntöd el, hogy mi túlértékelt és mi nem, az alapján, hogy neked mi tetszik és mi nem? -
South Velen
addikt
válasz Döglött Róka #162 üzenetére
Az a te bajod, hogy k*rva okosnak hiszed magad, holott...
-
South Velen
addikt
válasz Döglött Róka #152 üzenetére
Elmagyarázhatnád, mi a problémád, szerintem attól jó egy játék, ha "beránt" a hangulata, tud annyira immerzív lenni, hogy részesének érzed magad. Kiváltképpen egy rpg.
De inkább hagyd, nem vagyok ilyen mazochista, hogy tovább folytassam a veled való kommunikációt.
#155 hunluki: köszi, mindenképp megnézem majd
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Döglött Róka #148 üzenetére
Maga a fő sztori szerintem sem annyira kiemelkedő, a tálalás és az "elmerülés mélysége" amihez foghatót még nem tapasztaltam. Valamint a mellékküldetések nagyon erősek, néha olyan sztorikat vonultatnak fel, aminek legtöbb játékban fő sztoriként is elmennének... Na meg a hangulat, zenék, karakterek, fények, humor stb, aminek így együtt még párját nem találtam.
Emellett baromi hosszú, epikus, valaki szerint ez hátrány, de ha már fizetek a játékért, én minél több élményt szeretek kapni. Én egy percre sem unatkoztam.
Sajnos a Cyberpunk már nem hozza ezt a feelinget tőlük, de azért azon is érezhető a CDPR gondosság a quest immersion terén. -
k-adi
nagyúr
válasz Döglött Róka #127 üzenetére
a story tálalásban erős a w3 nem maga a story érdekes (bár azért van 1-2 jó meg a DLC-s story-k is jók, és csomó melléküldi story jó, de mindegy..)
-
kovsol
titán
Nekem megvan mind a három, de minek. Pár óra után unalomba fulladt nálam mindegyik. Pl a Dragon Age sorozat sokkal jobban beszívott.
May the Force be with you!
-
floatr
veterán
válasz Döglött Róka #134 üzenetére
Szerintem kissé rosszul fogalmazott. Sorozatoknál is előfordul ilyen addikció, hogy megkedveled a hangulatát és a sztorit.
-
South Velen
addikt
Ezt mondd a depressziómnak is, ami amiatt alakult ki hogy azóta egy játék sem tud lekötni, annyira a hatása alatt vagyok illetve oly' magasra tette a mércét.
Dehát nem vagyunk egyformák.[ Szerkesztve ]
-
hunluki
senior tag
A witcher 3-ba nyugodtan pocsékoljanak, mind a mai napig viszik mint a cukrot és kb nálam is életem játéka kategória story-ban, gameplayben (már az alap is, de modolva méginkább), meg úgy mindenben.
Most karácsonyra megvettem unokaöcsémnek is a complete editiont és 13 éves fejjel kb azóta nem tud róla leakadni és pont ugyanúgy meséli a kalandozásait mint ahogy én meséltem haveroknak/kollégáknak első végigjátszásnál. -
South Velen
addikt
Mert a witcher3 a legjobb és azóta sem sikerült jobbat alkotni, bármi ami ahhoz jön jobb mint egy új játék.
Egyébként pedig az EE ki lett szervezve, nem a CDPR csinálja.
Sajnos emiatt új kontent se jön bele gondolom, de még így is jobban várom mint bármi mást. Végre 3-adjára is elkezdhetem egy éven belül, de már új graffal -
Bad Pritt
félisten
Pocsékolták ők új játékra is, itt is hány komment volt a CP patchről.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.