- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Hehh, nekem el sem indulna a HD4850-en?
Mert kipróbálnám, ha igen.Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
ViharVadász
őstag
Kíváncsi voltam rá, hogy Twitch-en mégis, hogyan reagálnak a közvetítők az ijesztgetésekre amiket a nézők "adnak" a közvetítőnek, de sajnos szinte le se tojják a hangokat
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
dergander
addikt
válasz mentoloshypo #38 üzenetére
Hiába öreg,de elmondhatjuk a mai napig az egyik legszebb és legjobban futó játékmotorja,nekem egyetlen egy UE3 motoros játékkal nemvolt lag problémám
-
mentoloshypo
senior tag
válasz ForRedGlory #32 üzenetére
Fuhh, kár volt megnézni...
Elsőre az Outlast kamerás grafikája ugrott be, szerintem nagyjából egy szinten is vannak.
Pedig ugye az Outlast alatt a jó öreg (immáron 8 esztendős) UE3 fut!Nem lenne különben ezzel a grafikával baj, sőt nekem tetszik is van hangulata, meg ennyi elég is ehhez a játékmenethez.
Csak ne azzal hájpolták volna, hogy az első UE4-es játék, ne is csodálkozzanak ha nem ezt várták az emberek.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz dergander #35 üzenetére
Igaz De ha mondjuk egy gt 430 SLI esetén jól jöhet
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Ha bekapcsolod az SLI támogatást akkor crashel (összeomlik) a játék, a fejlesztők azt kérik hogy ne kapcsolják be a játékosok az SLI támogatást (Launch without SLI Supporttal indítsd).
Ha mégis összeomlik akkor jelezd a fórumba, vagy ha az 1.0-ás verzióval működik akkor rakd vissza arra.Gondolom dolgoznak az SLI támogatáson, de még egy kicsit várnod kell, addig csak 1 vga fog pörögni.
ForRedGlory: Hát ja ez nem vmi gyönyörűséges... Mondjuk tény hogy az UE4 nem is a Frosbitetal-Cryenginnel-Duniával stb fog harcolni, mivel az Epic inkább a mobilpiacra kezdett fókuszálni és a Unity ellen fog harcba szállni... Sajnos. Nem csoda hogy már jó pár böngészős demójuk van.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
1.1 javításnál Steam-en ezt a sort olvastam.:
When launching the game, please choose the option that doesn't run SLI "Launch without SLI Support". If you are still having the same fatal crash, please post in the forums. Feel free to switch back to Version 1.0 if this does not work.
Ez mit takar ugyan is nem fut az SLi, csak egy kártya dolgozik maximálisan, második pihen...ÁdiBá
-
GeryFlash
veterán
A videó alapján semennyire nem tudták kiaknázni az UE4 előnyeit, sőt jó pár UE3 játék is szebben néz ki (igen, sötétben is)
-
mentoloshypo
senior tag
válasz minimumgame #27 üzenetére
Így játékmenet alapján még mindig nem értem miért kapott ilyen gyenge értékeléseket, nekem továbbra is tetszik! Egyedül a grafika az ami megdöbbentő negatív értelemben, ezt még az UE3 is röhögve lekezelné.
A fénycsöves megvilágítás nagyon baba, bár ezt is ellőtték már a Penumbra-ban, de mindegy. -
blaca83
őstag
Az ilyen játékokat alapból nem szeretem de az Unreal 4 Engine miatt talán kipróbáltam volna. A videó viszont egyáltalán nem győzött meg és a a fórumokan sem dicsérik éppen halálba....
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
VictorHUN
aktív tag
Nem egy nagy szám. Vannak benne fosatós részek de összességében gyenge és nagyon rövid
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
minimumgame
tag
Játékmenet, ha kíváncsi vagy
-
dergander
addikt
Megvettem , de nagyot csalódtam benne, a grafika az nagyon jó,de a horror jelentek annyira nem,az outlast eddig mindent visz
-
Spancho
senior tag
válasz ForRedGlory #22 üzenetére
Most elszomorítottál ,meg a többiek is
Gondoltam ,hogy ha már nem ijesztős akkor kipróbálom mint UE4 techdemo-t de azt is mondják hogy elég ronda ahhoz képest hogy 'next gen' engineA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
mentoloshypo
senior tag
válasz ForRedGlory #22 üzenetére
Fenébe, pedig sok reményt fűztem hozzá...
-
Garada
őstag
Remek megyek és ki is próbálom
-
mentoloshypo
senior tag
Szerintem sem volt nagy szám az Outlast.
Megvolt benne a potenciál, de sajnos az első fél órában mindent ellőt amire építkezett a játék a későbbiekben. Mondjuk ennek ellenére 2szer is végigtoltam, de horrornak nem nevezném, inkább túlélő-akciónak vagy ilyesmi.
A DLC-s trailer viszont iszonyú komoly lett, szinte már kedvet kaptam hozzá![ Szerkesztve ]
-
Spancho
senior tag
válasz ForRedGlory #15 üzenetére
Ha nem fosatós akkor lehet ,hogy ki se próbálom.
Én mondjuk az Outlast-en se nagyon fostam ,most a Cursed forest-tel játszok ,de az se valami rémisztő.
Lehet ,hogy már kinőttem belőle ,de én legutoljára a Doom 3 alatt rettegtem.
Az amnesia the dark descent ami még egész jó volt ,de az is csak az elején ,utána már nem volt ijesztő.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Lacee1986
senior tag
UE4-hez képest nagyon ronda lett...
-
mentoloshypo
senior tag
válasz Steve1207 #16 üzenetére
No para, én is csomószor összekevertem a két címet!
Egyébként DL-al sokkal jobban jársz 360-on mint ezzel, tényleg nagyon gyengék az értékelések eddig.
PS4-en is ugyanilyen gyengus. -
Föcsök
aktív tag
Tegnap este hétkor lett éles, nem ma. Bibibí. Két óra volt csak, de pont elég volt. Rohadt witch főleg az elején úgy befosatott. Jó kis unreal 4 demó lett ez a játék.
-
Steve1207
veterán
válasz mentoloshypo #14 üzenetére
A-a, mint mondtam én voltam a béna. Közben rájöttem, hogy a Daying Light-nál írták a 360-as verziót és ezt is elkönyveltem annak, mert mindkettő várós volt a szememben. Úgyhogy nem, ez nem fog jönni, ahogy utánanéztem most, sorry.
.
-
ForRedGlory
félisten
Nem mondanám, hogy túl jó játék. Ahhoz képest, hogy fosatnia kellene, eléggé unalmas, kiszámítható jelenetekkel. Kár volt elővételben megvenni...
-
.LnB
titán
-
ekko98
tag
Végülis ez csak egy tech demo az Unreal Engine 4-ről én nem is vártam tőle többet.
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
saelin
veterán
Walking simulator 2014.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Steve1207
veterán
válasz mentoloshypo #6 üzenetére
Nehogy azt mond, hogy ennél is kukázták úgy volt, hogy jön, csak kicsit később.
[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
No végre, jöhet a 360-as verzió
.
-
Spancho
senior tag
És milyen jó telefonja van
Egy épület belső alaprajzát is látja a gps.
(az enyémen még vaku sincs, asszem alapból meghalnék egy ilyen helyzetben )
Az értékelések meg elég közepesek ,szóval nem valami nagy durranás.dergander : A főhős egy nő !
[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
F_Zolee
veterán
Ennyire igazodnak a trendhez? Telefonnal kell rohangálni. Akkor már meg is van, hogy a 2.részében már tablettel megy.
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
a Főhös egy nő lenne?
-
mentoloshypo
senior tag
Vártam nagyon, csipázom az ilyen játékokat. PS4-re befigyel hamarosan, remélem a Plusosoknak lesz egy kis kedvezmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest